Ако е този от единствената обява, която намерих в нета - то изглежда доста изсътрадал.
Каме, моторчето е суперско
не е усукано
здраво е, никакви пропуквания на рамката не са налични нито заварки и тн
Аз тепърва ще вадя книжка и ще се уча, не ми трябва чистак - бърсак мотор, нито пък по-мощен (макар че евентуално в един по-късен момент и до там ще стигнат нещата живот и здраве, дори знам с какво точно ще се снабдя! Ей го:
дотогава обаче, това Бандитче ме устройва перфектно!
Да, Шмите, ще се сменят гуми, но няма да е с нови, така ме посъветваха като за начинаеща
Веригата е здрава, и е смазвана супер редовно, но го имам едно наум, че ще се сменя! Части за мотора има и като се поръчат идват навреме. С мотора "наследявам" и майстора който е полагал грижи за него в продължение на четири години, т.е. от стъпването му на БГ земя директно от Япония. Машината харчи много, но до там да стигна да го зукам и да гори като ламя. Има огледала които са махнати, но аз ще монтирам обратно, и май ще го "заведа" да го понарисуват малко :)Засега толкова, остава да намеря къде да изкарам курсовете за по-малко от 560лв, най-вероятно извън София, ако някой може да помогне с инфо и телефон нека свирне....
Сега остава и да го взема