25.11.2024 01:24
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Отговор: розожо фламинго  (Прочетена 11964 пъти)
sparta_919rr
Гост
« -: 15.07.2010 12:27 »

Сигурен ли си?

Ха! Ми пробвай бе, нали сте големи отворковци  Good Luck
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #1 -: 15.07.2010 13:19 »

Добре дошъл във форума <sparta_919rr>  hi

Бъдете толерантни - всеки има право на мнение и не приемайте човека, който има различно от вашето за враг .... :О:

Ще ви цититам какво е казал един древен грък - Сократ, на опонента си:
"... не съм съгласен с това, което казваш, но съм готов да дам живота си за правото ти да го казваш ..."

Де да можеше и нашите политици да бяха по-толерантни ...

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
emos
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #2 -: 15.07.2010 13:47 »

Луда работа  oops :-O-: hmmmm
sparta_919rr
Гост
« Отговор #3 -: 15.07.2010 19:20 »

Добре дошъл във форума <sparta_919rr>  hi

Бъдете толерантни - всеки има право на мнение и не приемайте човека, който има различно от вашето за враг .... :О:

Ще ви цититам какво е казал един древен грък - Сократ, на опонента си:
"... не съм съгласен с това, което казваш, но съм готов да дам живота си за правото ти да го казваш ..."

Де да можеше и нашите политици да бяха по-толерантни ...
Благодаря за приветствието   Drinks
Никого не съм приела за враг... смешно ми стана просто  Wink
VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #4 -: 15.07.2010 20:27 »

За не би да караме едвакви мотори 919 рр????????? oops oops oops

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
sparta_919rr
Гост
« Отговор #5 -: 15.07.2010 21:19 »

Всъщност това беше стария мотор, сега карам една хаябуса  (:-pp)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #6 -: 15.07.2010 21:54 »

* lukcheto  : Я, някаква плюшена мечка си е резнала главата....и то самостоятелно... Егати!

Аз съм от клуба за защита на плюшковците и ще се разправяме да знаеш.... Hmm

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #7 -: 15.07.2010 22:18 »

Ха! Ми пробвай бе, нали сте големи отворковци  Good Luck
Да пич, аз съм си отворко, ама като гледам ти ме удряш в земята. Ти си Нагъл Отворко
Благодаря за приветствието   Drinks
Никого не съм приела за враг... смешно ми стана просто  Wink
Защо не ми обясниш, къде е смешното, че аз не загрявам. Не ми става никак смешно. Става ми тъжно като ти чета постовете, но смешно в никакъв случай.

P.S. Да не ме бъркаш с някой? Иначе не мога да си обясня тона ти и то едва в първият ти пост.

Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #8 -: 16.07.2010 01:41 »

Да пич, аз съм си отворко, ама като гледам ти ме удряш в земята. Ти си Нагъл ОтворкоЗащо не ми обясниш, къде е смешното, че аз не загрявам. Не ми става никак смешно. Става ми тъжно като ти чета постовете, но смешно в никакъв случай.

P.S. Да не ме бъркаш с някой? Иначе не мога да си обясня тона ти и то едва в първият ти пост.
SHMIT, sparta_919rr мисля че е дама  @->- @->- @->-
sparta_919rr,добре дошла въф форума  hi and don't mess with SHMIT  Wink

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
sparta_919rr
Гост
« Отговор #9 -: 16.07.2010 07:37 »

Да пич, аз съм си отворко, ама като гледам ти ме удряш в земята. Ти си Нагъл Отворко

Абе аз не съм точно пич, щото съм жена, ама карай...

Защо не ми обясниш, къде е смешното, че аз не загрявам. Не ми става никак смешно. Става ми тъжно като ти чета постовете

То целта не беше да разсмея теб. Извинявам се за тъгата, която съм ти нанесла.....

Всъщност верно има грешка, щото сега  видях, ти също си писал, че не се кара там, ама много бързо припали, по- уекичко  ty , а и аз като цитирам теб не се обръщах точно към теб, ами към тия дет се чудят верно ли е или не, да ходят да пробват, кат са големи отворковци...Като оная "кравешкия поглед" (да не споменавам имена) дето ми организира състезания там....
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #10 -: 16.07.2010 11:06 »

Има няма и току се тупне някой да се заяжда в този форум  angry
Тук си пишем в добър тон за да може да се уважаваме независиомо кой кой е и какъв е  Hmm

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
emos
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #11 -: 16.07.2010 12:06 »

О неее състезанието си е хубаво нещо, забава е Smile Обичаите се ! Аз тръгвам щото духааа Yeee Yeee Yeee
drv
Вятърничав
Публикации: 264

« Отговор #12 -: 16.07.2010 12:13 »

...Като оная "кравешкия поглед" (да не споменавам имена) дето ми организира състезания там....

Малееей,
Представям си картинка на острова - вятъра разнася... рева на мотоциклети.... и на женска кавга... че някоя организирала състезания на друга... taz

ПП Нека всички които някога са карали на соленото езеро и са пречили на "РозоЖото фалминго" да си направят ритуално сепуко.

Boards - Starboard Futura 154/90см., Starboard Futura 124/76см., Starboard iSonic 111/68 см.
Sails - Neilpryde RS:Slalom 9,5, H2 Racing 8,7; H2 Racing  7,7; RS:Racing 6,7
Weight: 110 kg
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #13 -: 16.07.2010 12:19 »

... кат са големи отворковци...Като оная "кравешкия поглед" (да не споменавам имена) дето ми организира състезания там....
sparta_919rr ,с правилата на форума можеш да се запознаеш в тази тема
 http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,9.0.html

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
sparta_919rr
Гост
« Отговор #14 -: 16.07.2010 13:01 »

3. Не нагрубявайте и не се подигравайте с другите участници във форума.

Аз до колкото знам, тя не е във форума.... а и това си й е прякора, аз всички които познавам така й викат, ама както и да е...
Голям смут настана нещо. Аз  не искам никой засегна, те сами се засягат. Кой карал карал, повечето даже не им е хрумнало, че не бива и като разбраха, че не е гот спряха щот са пичове. Други просто омаловажиха  и иронизираха розовото фламинго, наторявайки чувството си за собствена значимост и почнаха да подскачат т.е. са отворковци,стана обърквация, че се обръщам към Щмит, а и тази дума не е обидна ще ме прощавате и в крайна сметка вече е забранено, явно има защо....
А за дамата със състезанието.... то е ясно, че трябва да си много изобретателен, да направиш състезание Неш, който е голям природолюбител, в резерват....  :-O-:
Нищо не казвам за състезанията като цяло, или за участниците, става въпрос за гениалността на идеята...  \0//

Пийс
Страници: 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: