Sunny, July, pomognete da se razglasi, 4e na ostrova stana purvata krajba ot godini, dokolkoto znam...
Ot wave spota na men i na kosta na 09 s/u 10.09 ot diunata ni otkradnaha 2 RIGA, s 2 kareta, 1 trapec i edin neopren..
trugva kosta sutrinta da vzliza v 8 i ne6to - YOK 2 riga..
3 riga biaha na edno, pokriti s platni6te i edinia hvanat za duskata, taka 4e ne e viatura
i na blizo biaha drugite ni 2 duski, ot koito sa otvurtiali 2-ria steps
te sa vzeli 2 i ako ne6to sa razbirali sa sudeli po gikovete, za6toto vmesto boxer 5.0, po4ty nov, sa vzeli stara skusana i lepena 6-ca na 15 g. s debela stara ma4ta, no s hubav gik
na nikoi ne mu se verva da sa bulgari, moje bi ne sa i mestni.... mnogo rumunci vzeha da idvat, note puk sa samo s kait (koeto ne im pre4i da zemat ne6to za prodan za priateli surfisti)
vse pak moje da opi6em 6tetyte taka:
1 platno Rushwind 5.0 julto-zeleno i oranj+ 4isti nova ma4ta Powerex 430cm+4isto nov gik HPL
1 platno Northsails 6.0 skusano, kakto kazahi stara debela ma4ta+ jult gik Neilpraid x5
1 trapec Mystic 4erno i 4erveno
i 2 kareta i neopren
Jalko, 4e po4naha da se slu4vat takiva ne6ta... hodihme do Jandarmata (ne 4e 6te go nameriat), no da go registrirat kato slu4ai idvaha s nas do 2-ta spota, nameriaha koi da prevejda, opisaha inventara...
i tva e kato spiat na plaja 4-5 kempera i 4-5 koli na6enci, a kakvo ostava na esen kato vsi4ki sme na ku6ty - rigovane i razrigovane vseki den...
ZA KAPAK NA OPA6KATA NA FERITO EDNO TAXI NI S4UPI OGLEDALOTO NA BUSA - LELEEE - POLUDIAH, KAZAH MU ZNAE6 LI KOLKO STRUVA, KUDE GLEDA6, A TOI "NO ENGLISH, NO ENGLISH" KAZAH MU POLICE, JANDARMA..!!!RAZBRAH, 4E 6TE OSTAVI KLIENTA I 6TE SE VURNE DA SE RAZBEREM, NO TOI KATO SE VURNA I MU BIPNAHME I TOI SPRIA, OPA6KATA PO4NA DA SE DVIJI I NIE S NEYA DA NE GUBIM RED I TOI RE6Y, 4E 6TE SE KA4IM I OTPRA6Y... EDNI HORA OBA4E NI POMOGNAHA - OBADIHA SE NA POLICE ILI JANDARMA I SLED 15 MIN. DOIDE BUS NA JANDARMATA I SLED O6TE 5-8 MIN GO BEHA IZDIRILI TOYA I DOIDE...PAK SE NAMERI PREVODA4 OT OPA6KATA, KOITO KATO 4E BE6E NA NA6A STRANA ILI PONE NEUTRALEN...
V KRAINA SMETKA SLED SPOR KOLKO STRUVA I ZA DA NE HODIM DO POLICE DA PI6EM JALBA I DA NE IZPUSNEM 3-TO FERI (ZARADI BAIRIAMA RABOTEHA 2 FERIBOTA DENONO6TNO) - STYGNAHME DO SPORAZUMENIE DA KAJEM KOLKO STRUVA I SLED PAZARLUK OT 150 LIRI, NAKRAYA BAK6Y6A SUBRA KOLKOTO IMA6E 80 LIRI, KOSTA KAZA OK - STYSNAHME SI RUCETE I TAKA..PAK NE6TO DADE
TAKA, 4E AKO NE6TO STANE = VIKAITE JANDARMA - TE RABOTIAT ZA RAZLIKA OT NA6TE...
MNOGO VIATUR NA VSI4KI, PAZETE SE!!!PAZETE VE4E I INVENTARA!!!