22.11.2024 15:55
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Синя зона в Пловдив  (Прочетена 3070 пъти)
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« -: 21.10.2010 16:19 »

Синя зона в Пловдив
Абсурди
1 От дясната страна на улицата чичковци събират такса,но ако паркираш отляво е безплатно.
2 От жълтият автомобил сутринта слезе единият от чичковците в сини манти и колата си стои цял ден заемайки едно от парко местата,дали си плаща по левче на час?
3 Заплашват живущите,че колите им ще бъдат вдигани от паяк,отивам в централата на „синя зона”от където лелка най-учтиво ми обяснява че наредбата за синя зона все още не е приета(но пари вече се събират) и за живущите още няма ясна концепция,тоест може и да ти я вдигнат,обаждам се в общината,тяхното становище е „..абе внимавайте..????
4 На единият чичко бяха забравили да му сложат знак на зоната и той беше силно огорчен,че никой не му се вързва да му плаща,но пък при останалите работата вървеше на пазарлък- 1лв на час,дай 5 лв и стой цял ден.Лично на мен ми предложиха за 1лв да стоя целият ден :D липса на контрол,какво значи това-ЯКО КРАДЕНЕЕЕЕЕ
5 Плащаш 1лв и стоиш примерно 5 часа ,няма ред по който чичкото да те накара да си доплатиш,ако изобщо те види като си тръгваш.
5 На участък от стотина метра от кръстовище до кръстовище,преброих че събира 19 коли,има ТРИМА служителя да събират такса!!!!
Абе идиоти, като ще правите нещо,защо просто не взехте готовата работеща схема от София???

* P1010964.JPG (135.62 KB, 1024x768 - видяно 394 пъти.)

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #1 -: 21.10.2010 17:14 »

До момента на въвеждането на апаратите за таксуване на синята зона и в Бургас имаше ткива "чичковци", но аз бях решил проблема по следния начин...
По принцип ходя на работа без колата, но когато се наложише - паркирвах там - плащах 1 лев за един час и.... установих, че чичковците са с моето работно време и след 17,30 часа вече са си тръгнали - т.е. няма на кого да платя.... Установих, че и те не са коректни към работодателя си и затова нямах скруполи....

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #2 -: 21.10.2010 17:23 »

В Пловдив даже са до 17ч :D
А за какви скруполи говориш,мен точно затова ме е яд,че всичко е на черно и потъва безследно.В София плащането като е стриктно и какво?Половината улица е платен паркинг, а другата половина е дупка до дупка,та къде отиват парите,че аз да изпитвам скруполи??????????

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: