02.11.2024 01:22
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Кого срещнах вчера  (Прочетена 16839 пъти)
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #30 -: 08.12.2010 19:54 »

ПП Все си мисли, че някой се базика и се киска много...'ай не така Twisted Evil

И на мен така ми се виждат нещата...  Wink
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #31 -: 08.12.2010 20:12 »

Ама и аз вече подобно на тоя тъпак Лукчето си мисля,че това е някакъв базик,иначе мноооооого лошо tazАбсолютно отказвам да приема,че хора ползващи такъв груб просташки тон ходят на Острова.ДНес като се поразрових из форума стигнах до извода,че няма по-лесно нещо от това да се натъкнеш на многобройни снимки на дамата и със съвсем малки усилия да ги свържеш с конкретна личност.Дайте да разсекратим досиетата,какви са тия никове ит.н.Всеки потребител регистриран с трите имена ЕГН и снимка в цял ръст (гол)

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #32 -: 08.12.2010 21:06 »

Уважаеми колеги,

Предвид създалата се ситуация и принципа на "чужд гръб и сто тояги са много", както и станалото обичайно пренебрегване на добрия тон, предлагам да спрем обсъждането на въпроса за синеоките мечти на красен - както в тази тема, така и във всички останали.

Всеки носи различно на майтап, а някои (като мен) не носят хич. Мисля, че е добре да се съобразяваме с това.

Благодаря.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #33 -: 08.12.2010 21:51 »

Не ти не искаш да се запознаеш с нея нали се сещаш що.  А тоя Лукчето много ме дразни къв си ми ти такъв изтънчен бе брато много знаеш ти в кой сън ще си остане мацето тъпак. Ама то всички скатавате сдраво много сте притежателни а не съм се бил осмелил като съм я видял ми щото съм възпитан кво да правя.Абе ако не скатавахте отдавна да съм я намерил как нема некой усложливко Smile

ами Красен...не се сещам що...и още по-трудно ми е да се досетя защо някой ще ми обсъжда правото на избор...
и тоя "тъпак" Лукче е тя...
ще съм ти много благодарен ако намериш правилния подход да се извиниш на Лукче...мен може да ругаеш колкото си искаш(някак съм убеден, че ще избълваш нещо)...но с дамите е по-добре да се внимава...нали се сещаш що?

мисля че вече премина някои определени граници, с което си на път да  затвориш доста врати пред себе си.
от теб зависи дали ще го направиш или ще се спреш.

Разбира се избора е твой.

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
Koljo
Полъх
*
Публикации: 65

« Отговор #34 -: 08.12.2010 22:13 »

Не ти не искаш да се запознаеш с нея нали се сещаш що.  А тоя Лукчето много ме дразни къв си ми ти такъв изтънчен бе брато много знаеш ти в кой сън ще си остане мацето тъпак. Ама то всички скатавате сдраво много сте притежателни а не съм се бил осмелил като съм я видял ми щото съм възпитан кво да правя.Абе ако не скатавахте отдавна да съм я намерил как нема некой усложливко Smile

Много си груб, братле. Не може така да говориш на хората - Лукчето или който и да е! Ако бях модератор, отдавна да съм те дел-нал. BTW, може да се извиниш, преди да дойде този момент.

Кайт училище www.freeride.bg
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #35 -: 09.12.2010 00:35 »

тоя тъпак Лукчето
Тъй като долавям някакви корекции или ценцура в нечии пост,държа да отбележа,че пуснатото по-горе от мен е цитат.И се извинявам ако междувременно  съм оставил впечатление у някой,че си служа  с подобни определения :aaa ne: ty

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #36 -: 09.12.2010 01:18 »

Красене, братле...понеже не знаеш кой е Кольо и не си го виждал та ако го срещнеш и те помоли да се извиниш на някой повярвай ми ще го направиш дори и да не си виновен!
Та братле...Красене...спри с грубостите...извини се и всичко да приключва..повярвай хората тука са такива, че ще приемат извинението и всичко ще бъде забравено! Wink Мир!
И Аре по весело да го раздаваме, че ние нечовеците (сърфистите Wink )  не сме карали отдавна и сме едни такива натегнати...треее се ходи да се кара да се опущим малко, че да не земе на некой да му избият чивийте, че тогава пътища мноо Wink

P.S. Красене, междо другото аз съм онзи цървул за който писа по-горе и съм големо шефче ако не знаеш...шефче ама на себеси Smile раздавам си заповеди, слушам и изпълнявам Wink

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Odin
Отнесен от вихъра
Публикации: 312

« Отговор #37 -: 09.12.2010 11:55 »

Предлагам модовете да зичистят темата, защото идеята и беше съвсем друга.
Аз съм хепи 'щото знам с кой ще пийна по едно следващия път в Свиленград Drinks hip tequilla
Ако тъщата пусне зетя :D

RRD Z-ride 133,
GunSails Nexus 6,6
GunSails Future, 5,5
GunSails Cannonbal 7,5
karata
Вятърничав
Публикации: 223

« Отговор #38 -: 09.12.2010 13:09 »

Предлагам модовете да зичистят темата, защото идеята и беше съвсем друга.
Аз съм хепи 'щото знам с кой ще пийна по едно следващия път в Свиленград Drinks hip tequilla
Ако тъщата пусне зетя :D
бързай че  бъчвата почна да намаля.....  hip
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #39 -: 09.12.2010 14:20 »

Бе, как изкарвате зимата с тези малки бъчвички  :-O-:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Odin
Отнесен от вихъра
Публикации: 312

« Отговор #40 -: 09.12.2010 17:24 »

Предполагам, че е искал да каже, че намалява една от многото :D

RRD Z-ride 133,
GunSails Nexus 6,6
GunSails Future, 5,5
GunSails Cannonbal 7,5
krasen_
Полъх
*
Публикации: 38

« Отговор #41 -: 09.12.2010 18:17 »

Извинявам се на засегнатите. ....радктирано

Красен, ако продължаваш в същият тон, ще бъдеш изключен от форума.

^crazy windsurfing madafaka^
^blue-eyed girl wanted!^
ibajlo
Духовит
**
Публикации: 172

« Отговор #42 -: 09.12.2010 23:20 »

хехехехе Карата ако нивото падне под долна критична граница свиркай и аз ще дойда до Свиленград за напиване имам малко заделено вино от дядо.   tequilla Drinks hip

brrrrrrrrrrrrr
ibajlo
Духовит
**
Публикации: 172

« Отговор #43 -: 09.12.2010 23:25 »

Ама в Свиленград ли си живееш, следващищ път като мина да си нагледам земите, да се видим за по бира, а може и да се комбинираме с транспор към някой спот

Много взех да се замислям да се местя там, че острова е по-близо, иначе живея в СТара Загора, но често си ходя на там да ме поглезят  mermaid Yes

brrrrrrrrrrrrr
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 206

« Отговор #44 -: 10.12.2010 11:40 »

Извинявам се на засегнатите. ....радктирано

Красен, ако продължаваш в същият тон, ще бъдеш изключен от форума.

най-после някой (с права и възможности) да изрази всеобщото възмущение!  OK (визирам цветните надписи)
че аз написах нещо, пък после го изтрих, че ни Лук(че) съм (вид)яла, ни съм metro мирисала...Wink

Вятър работа...
Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: