Abit
|
|
« Отговор #30 -: 08.12.2010 19:54 » |
|
ПП Все си мисли, че някой се базика и се киска много...'ай не така И на мен така ми се виждат нещата...
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #31 -: 08.12.2010 20:12 » |
|
Ама и аз вече подобно на тоя тъпак Лукчето си мисля,че това е някакъв базик,иначе мноооооого лошо tazАбсолютно отказвам да приема,че хора ползващи такъв груб просташки тон ходят на Острова.ДНес като се поразрових из форума стигнах до извода,че няма по-лесно нещо от това да се натъкнеш на многобройни снимки на дамата и със съвсем малки усилия да ги свържеш с конкретна личност.Дайте да разсекратим досиетата,какви са тия никове ит.н.Всеки потребител регистриран с трите имена ЕГН и снимка в цял ръст (гол)
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #32 -: 08.12.2010 21:06 » |
|
Уважаеми колеги,
Предвид създалата се ситуация и принципа на "чужд гръб и сто тояги са много", както и станалото обичайно пренебрегване на добрия тон, предлагам да спрем обсъждането на въпроса за синеоките мечти на красен - както в тази тема, така и във всички останали.
Всеки носи различно на майтап, а някои (като мен) не носят хич. Мисля, че е добре да се съобразяваме с това.
Благодаря.
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
vandal
|
|
« Отговор #33 -: 08.12.2010 21:51 » |
|
Не ти не искаш да се запознаеш с нея нали се сещаш що. А тоя Лукчето много ме дразни къв си ми ти такъв изтънчен бе брато много знаеш ти в кой сън ще си остане мацето тъпак. Ама то всички скатавате сдраво много сте притежателни а не съм се бил осмелил като съм я видял ми щото съм възпитан кво да правя.Абе ако не скатавахте отдавна да съм я намерил как нема некой усложливко ами Красен...не се сещам що...и още по-трудно ми е да се досетя защо някой ще ми обсъжда правото на избор... и тоя "тъпак" Лукче е тя... ще съм ти много благодарен ако намериш правилния подход да се извиниш на Лукче...мен може да ругаеш колкото си искаш(някак съм убеден, че ще избълваш нещо)...но с дамите е по-добре да се внимава...нали се сещаш що? мисля че вече премина някои определени граници, с което си на път да затвориш доста врати пред себе си. от теб зависи дали ще го направиш или ще се спреш. Разбира се избора е твой.
|
|
|
|
|
|
|
Koljo
Полъх
Публикации: 65
|
|
« Отговор #34 -: 08.12.2010 22:13 » |
|
Не ти не искаш да се запознаеш с нея нали се сещаш що. А тоя Лукчето много ме дразни къв си ми ти такъв изтънчен бе брато много знаеш ти в кой сън ще си остане мацето тъпак. Ама то всички скатавате сдраво много сте притежателни а не съм се бил осмелил като съм я видял ми щото съм възпитан кво да правя.Абе ако не скатавахте отдавна да съм я намерил как нема некой усложливко Много си груб, братле. Не може така да говориш на хората - Лукчето или който и да е! Ако бях модератор, отдавна да съм те дел-нал. BTW, може да се извиниш, преди да дойде този момент.
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #35 -: 09.12.2010 00:35 » |
|
тоя тъпак Лукчето
Тъй като долавям някакви корекции или ценцура в нечии пост,държа да отбележа,че пуснатото по-горе от мен е цитат.И се извинявам ако междувременно съм оставил впечатление у някой,че си служа с подобни определения
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
metro
Вятърничав
Публикации: 212
Ветроход :)
|
|
« Отговор #36 -: 09.12.2010 01:18 » |
|
Красене, братле...понеже не знаеш кой е Кольо и не си го виждал та ако го срещнеш и те помоли да се извиниш на някой повярвай ми ще го направиш дори и да не си виновен! Та братле...Красене...спри с грубостите...извини се и всичко да приключва..повярвай хората тука са такива, че ще приемат извинението и всичко ще бъде забравено! Мир! И Аре по весело да го раздаваме, че ние нечовеците (сърфистите ) не сме карали отдавна и сме едни такива натегнати...треее се ходи да се кара да се опущим малко, че да не земе на некой да му избият чивийте, че тогава пътища мноо P.S. Красене, междо другото аз съм онзи цървул за който писа по-горе и съм големо шефче ако не знаеш...шефче ама на себеси раздавам си заповеди, слушам и изпълнявам
|
|
|
|
Tabou Twister 100l Tabou Da Curve 73l Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0 Tabou Manta 100l Gaastra - Savage 6.7
|
|
|
Odin
|
|
« Отговор #37 -: 09.12.2010 11:55 » |
|
Предлагам модовете да зичистят темата, защото идеята и беше съвсем друга. Аз съм хепи 'щото знам с кой ще пийна по едно следващия път в Свиленград Ако тъщата пусне зетя
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
karata
Вятърничав
Публикации: 223
|
|
« Отговор #38 -: 09.12.2010 13:09 » |
|
Предлагам модовете да зичистят темата, защото идеята и беше съвсем друга. Аз съм хепи 'щото знам с кой ще пийна по едно следващия път в Свиленград Ако тъщата пусне зетя бързай че бъчвата почна да намаля.....
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #39 -: 09.12.2010 14:20 » |
|
бързай че бъчвата почна да намаля..... Бе, как изкарвате зимата с тези малки бъчвички
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Odin
|
|
« Отговор #40 -: 09.12.2010 17:24 » |
|
Предполагам, че е искал да каже, че намалява една от многото
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
krasen_
Полъх
Публикации: 38
|
|
« Отговор #41 -: 09.12.2010 18:17 » |
|
Извинявам се на засегнатите. ....радктирано
Красен, ако продължаваш в същият тон, ще бъдеш изключен от форума.
|
|
|
|
^crazy windsurfing madafaka^ ^blue-eyed girl wanted!^
|
|
|
ibajlo
Духовит
Публикации: 172
|
|
« Отговор #42 -: 09.12.2010 23:20 » |
|
|
|
|
|
brrrrrrrrrrrrr
|
|
|
ibajlo
Духовит
Публикации: 172
|
|
« Отговор #43 -: 09.12.2010 23:25 » |
|
Ама в Свиленград ли си живееш, следващищ път като мина да си нагледам земите, да се видим за по бира, а може и да се комбинираме с транспор към някой спот
Много взех да се замислям да се местя там, че острова е по-близо, иначе живея в СТара Загора, но често си ходя на там да ме поглезят
|
|
|
|
brrrrrrrrrrrrr
|
|
|
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 206
|
|
« Отговор #44 -: 10.12.2010 11:40 » |
|
Извинявам се на засегнатите. ....радктирано
Красен, ако продължаваш в същият тон, ще бъдеш изключен от форума.
най-после някой (с права и възможности) да изрази всеобщото възмущение! (визирам цветните надписи) че аз написах нещо, пък после го изтрих, че ни Лук(че) съм (вид)яла, ни съм metro мирисала...
|
|
|
|
Вятър работа...
|
|
|
|