25.11.2024 00:53
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: 50 лева карта  (Прочетена 38358 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #15 -: 25.11.2005 13:04 »

а сега се сетих какъв фрирайд съм катерила по клековете между влековете на Маркуджиците като се изтърсих посредата на влека... :о( ...не питай...свалих ските, защото задираха в клековете, ама така пък затъвах до дупето в сняг и изобщо беше ужасяващо. Накрая се приземих в къщичката на пистата, където, за да се сгрея и пия нещо топло ме одрусаха егати и цифрата...после и влека спряха, щото имало силен вятър (аз дори не разбрах, че духа изобщо) ама не ни върнаха парите за дневната карта, нощо, че не може да се кара Very sad  :/

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #16 -: 26.11.2005 11:19 »

Цитат на: "Anonymous"
43 ЛВ. ПЛЮС 6 ЛВ. ДЕПОЗИТ НА ДЕН В БАНСКО
50 ЛВ. БЕЗ ДЕПОЗИТ НА ДЕН В БОРОВЕЦ
 :/  :/  :/
Сигурно ли е вече? Най-често споменаваната цена е 43-45 лв Mr. Green

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Ceco
Модератор

« Отговор #17 -: 26.11.2005 11:21 »

Цитат на: "Sunny"
Спред мен нарочно се пускат слухове за ужасно скъпи карти от рода на 50 лева и ще се радваме ако са примерно 35. А миналата година бяха 20. Ужасно е просто. Evil or Very Mad Very sad :о(
Колко ще се радвам ако си права :!:  :!: Къде бяха тия карто по 20 лв м.г. Confused Аз като че ли помня нещо като 27-28 лв Confused:  :idea:

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Ceco
Модератор

« Отговор #18 -: 26.11.2005 11:35 »

е аз докато се изкача и вече няма да имам сили и душичка за спускането :P
...а относно транспорта сигурно ще е такава цифра, че не само двамата, ами целия форум трябва да се вдигнем, за да ние по-евтино, а и по-весело :P  Wink  Mr. Green
В Стара планина за 50 лв ще наемеш моторна шейна, която маже да вози двама-трима човека цял ден нагоре-надолу, познай за 'къв фриирайд става въпрос Very Happy

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #19 -: 26.11.2005 16:09 »

Съни...съчуствма ти щото и на мен ми се е случвало това с клековете горе:)Sad(иначе....аз на боровец се качвам със сандвичите на мама и баба:)Smile:)и си нося вода в шишенце:)

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #20 -: 27.11.2005 23:09 »

Цитат на: "Ceco"
...а относно транспорта сигурно ще е такава цифра, че не само двамата, ами целия форум трябва да се вдигнем, за да ние по-евтино, а и по-весело :P  Wink  Mr. Green
В Стара планина за 50 лв ще наемеш моторна шейна, която маже да вози двама-трима човека цял ден нагоре-надолу, познай за 'къв фриирайд става въпрос Very Happy

Ухааа...много ми е мерак да се повозя на такава шейна...и да покарам Smile Yes

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #21 -: 28.11.2005 00:15 »

дам Цецо,дам....а и самата шейна става за фрийрайд...за любителите тук на моторните спортове:) Very Happy  hip

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Sunny
Администратор

« Отговор #22 -: 28.11.2005 15:06 »

Цитат на: "Anonymous"
43 ЛВ. ПЛЮС 6 ЛВ. ДЕПОЗИТ НА ДЕН В БАНСКО
50 ЛВ. БЕЗ ДЕПОЗИТ НА ДЕН В БОРОВЕЦ
 :/  :/  :/
Сигурно ли е вече? Най-често споменаваната цена е 43-45 лв Mr. Green

Това е вече от сигурен източник - картата на Банско ще е 43лв и 6 лв депозит.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #23 -: 28.11.2005 15:07 »

Спред мен нарочно се пускат слухове за ужасно скъпи карти от рода на 50 лева и ще се радваме ако са примерно 35. А миналата година бяха 20. Ужасно е просто. Evil or Very Mad Very sad :о(
Колко ще се радвам ако си права :!:  :!: Къде бяха тия карто по 20 лв м.г. Confused Аз като че ли помня нещо като 27-28 лв Confused:  :idea:

Нещо съм се объркала - миналата година бяха по 28 :/

Sunny
Администратор

« Отговор #24 -: 28.11.2005 15:09 »

а има ли къде да се спи? Айде да се организираме да ходим заедно да караме. Адски примамливо звучи. Явно курортите като Банско, Боровец и т.н. няма да са вече за нас, а и честно казано не ми се дават толкова пари и само да се гъчкам в някаква тарапана и никъде да няма свободни места и така абсолютно да си опропастявам почивката :/
Предпочитам такива алтернативи, при които може да няма лукс, но поне знам, че ще си изкараме добре и ще покараме кой както може и с каквото има Wink  :P

Sunny
Администратор

« Отговор #25 -: 28.11.2005 15:11 »

Цитат на: "extremerider"
Съни...съчуствма ти щото и на мен ми се е случвало това с клековете горе:)Sad(иначе....аз на боровец се качвам със сандвичите на мама и баба:)Smile:)и си нося вода в шишенце:)

extremerider, на мен Тенко и Юли последния път ми се смяха за тройните сандвичи които направих, ама после какво ядене падна като изгладняхме Mr. Green  :P

Ceco
Модератор

« Отговор #26 -: 03.12.2005 11:17 »

Цитат на: "lukcheto"

Ухааа...много ми е мерак да се повозя на такава шейна...и да покарам Smile Yes

За голяма или за малка шейна говориш Confused:  :-O-: Щото и тука има размери.... Wink  hip  hip  Embarassed

Ceco
Модератор

« Отговор #27 -: 03.12.2005 11:42 »

Цитат
а има ли къде да се спи? Айде да се организираме да ходим заедно да караме. Адски примамливо звучи. Явно курортите като Банско, Боровец и т.н. няма да са вече за нас, а и честно казано не ми се дават толкова пари и само да се гъчкам в някаква тарапана и никъде да няма свободни места и така абсолютно да си опропастявам почивката  
Предпочитам такива алтернативи, при които може да няма лукс, но поне знам, че ще си изкараме добре и ще покараме кой както може и с каквото има

Съни, кратък тур. гайд
Най-често ходим на Беклемето и на хижа Плевен.
На Беклемето има курортно селище с десетина хотела, вили и др. Нощувките са от 8 лв за категория "турист" до 40 лв за 4 звезди. На легло. Храната на повечето места е евтина, а може и да си носиш. Има три-четири дръжкови влека, сега правят паничка. Пистите не представляват интерес за серизните карачи, но имат интересен релеф и стават добре за фристайл. Ако се наеме шейна обаче, теренът е страхотен за фрирайд: има улеи, отвеси, гора, въобще всички условия да си строшиш нещо, а при повече сняг и късмет, може и с някоя лавинка да се подгониш. Най-хубавото е, че рядко се събира голяма навалица. А, да, и троянската бригада фрирайдъри са страшни купонджии
На хижа Плевен пистата е по-голяма и стръмна, с паничков влек и един-два дръжкови. Добри условия за фриирайд и фристайл, има и моторна шейна. Мястото е много красиво (има една-две снимки някъде из този раздел на форума). Нощувките са 8-12 лв, храната е много евтина, за сметка на това вкусна. Понеже е хижа, много от хората си носят. Рядко се събира голяма навалица, а купонът винаги е от тези, дето се помнят дълго време Cool До хижата обаче се качва пеша за 40 минути ако си в добра форма (стръмничко е Wink )
Друго място е Узана, над Габрово. Там е най дългата писта в Ст. планина. На Узанската поляна става за сноукайт, там е и училището на Вальо Габровеца (който стана реп. шампион по кайт тази година в Бургас). В почивните дни обаче често се събират много хора.
Миналата година целоднивните карти за паничките бяха 8 лв на ден. Дръжките на Беклемето - 5 лв.
Разбира се, никое от изброените по-горе не може да се мери по условия за каране с големите ски-комплекси. И по цени разбира се

Sunny
Администратор

« Отговор #28 -: 03.12.2005 12:38 »

Wow ceco инфото е много полезно. Дотук най-много ми хареса хижа Плевен (заради купоните дето не се забравят естествено Mr. Green )
Мисля, че и от друго място съм чувала за това място. Казаха, че ако имаш багаж ти го взимат от хижата със шейна, а хората пешачката догоре, но било много красиво. Мисля скоро да заформим един weekend там OK  (:-pp)

Ceco
Модератор

« Отговор #29 -: 03.12.2005 13:33 »

Wow ceco инфото е много полезно. Дотук най-много ми хареса хижа Плевен (заради купоните дето не се забравят естествено Mr. Green )
Мисля, че и от друго място съм чувала за това място. Казаха, че ако имаш багаж ти го взимат от хижата със шейна, а хората пешачката догоре, но било много красиво. Мисля скоро да заформим един weekend там OK  (:-pp)

Багажът се качва по една въжена линия в един голям кош. Има охраняем паркинг на долна станция на коша. Идеята за уикенда е много добра, само нека падне сняг, или поне аз предпочитам да ходя когато може да се кара

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: