21.11.2024 14:44
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Водещ крак сноуборд  (Прочетена 13332 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #15 -: 28.01.2011 15:54 »

А бре Митко, ти никога ли не си се качвал например на скейт? Като се позабуташ малко, веднага ще разбереш веднъж завинаги кой крак ти е водещ. Нали се научи и на кайт-там не ти ли е по удобно с някой от двата крака, ами искаш да почваш от А и Б. Тези, всичките алтернативни методи, се прилагат, но според мен въобще не са сигурни или поне при мен резултатите от тях нямат никаква логика.  wall

На скейт - десен на дъската, ляв бута. Уейк-левия минава водещ, така че не смятам, че завинаги един крак ти е водещ при всички спортове, кайта си го карам фрий, дъската е такава, просто се ошашавих сега, сори ако темата те е издразнила
windprayer
Вятърничав
Публикации: 271

www.vpsnowboards.com

« Отговор #16 -: 28.01.2011 16:11 »

Как ще ме е издразнила бе човек-просто се опитвам да ти помогна  Drinks Но не мога да проумея как караш скейт с десен напред, а уейк с ляв - ти направо ме уби  wall Както каза колегата Шмит по-рано, това кой крак е водещ е закодирано в мозъка ти и разбирането ти за движение, което би трябвало да е еднакво във всички спортове. В твоето положение обаче, аз лично не бих могъл да те посъветвам нищо. Все пак имай превид, че уейкът е доста по-сходен с борда, отколкото скейта  Good Luck
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #17 -: 28.01.2011 17:30 »

Всъщност за повечето бордисти няма значение водещия крак, тъй-като те само "свличат" по наклона с перпендикулярна дъска по посока на движението или седят.  (:-pp) :О:
Такa подпомагат стопаните на пистата, като я изглаждат и заравняват.  Twisted Evil Wink :D
Някои още се мъчат, други като този са го гръмнали за да не се мъчи:
Бе мама кой ти върза краката с тези пранги, бе ....  taz wall

* 4200.jpg (56.86 KB, 420x285 - видяно 434 пъти.)

* jpg_p.jpg (34.19 KB, 490x367 - видяно 434 пъти.)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #18 -: 28.01.2011 22:04 »

А бре Митко, ти никога ли не си се качвал например на скейт? Като се позабуташ малко, веднага ще разбереш веднъж завинаги кой крак ти е водещ. Нали се научи и на кайт-там не ти ли е по удобно с някой от двата крака, ами искаш да почваш от А и Б. Тези, всичките алтернативни методи, се прилагат, но според мен въобще не са сигурни или поне при мен резултатите от тях нямат никаква логика.  wall

О...сигурни са методите. Освен ако някой свръх некоординиран или свръх координиран човек не ги опровергае, но е малко вероятно.

Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: