21.11.2024 23:11
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: *** or windsurf  (Прочетена 14868 пъти)
Anonymous
Гост
« -: 27.11.2005 17:04 »

Да тихичко е напоследък, затова реших да пусна нещо за разнообразие. Това е една статия от Роналд Д. Адлер, която намерих на интернет на английски и преведох за собствено удоволствие. Може да ви хареса и на вас. Материала изобилства с непреводими игри на думи, затова който отбира от английски е добре да прочете оригинала

За останалите:

По добър от секса ли е уиндсърфинга?
от Роналд Д. Адлер.

По добър от секса ли е уиндсърфинга? Задавам този въпрос на разнородна група мъже, висящи на паркинга до пристанището на Бъркли. Обикновено ние се облягаме на вановете, чакайки да задуха или си приказваме след здраво сърфиране. Младите, неженени момчета са уклончиви. Те са сърфирали много но може би не са имали достатъчно секс за да направят правилно заключение. По-възрастните, женени мъже нямат такива колебания: почти всички предпочитат уиндсърфинга. Не че те ще се откажат от секса постоянно в полза на уиндсърфинга, но във ветровит ден те ще изберат да карат уиндсърф вместо да са в леглото с готина мадама.

За мен въпроса престана да бъде академичен преди няколко години, когато на пристанището приятелски настоена дама докато събличаше неопрена си ме покани у тях "на бира и разтапяне в топла вана". Аз я погледнах (тя изглеждаше много добре). Помислих си за жена ми, която ме чака в къщи (винаги съм и бил верен). След това погледнах към водата (все още духаше за 5 тица) и отговора дойде без колебание. "Благодаря. Звучи страхотно, но наистина искам да покарам още." Предполагайки, че поканата всъщност беше предложение за секс (бях сигурен че е) и оставяйки настрани моралните угризения, защо ми беше толкова лесно да избера уиндсърфинга пред секса?

1. Много по-безопасно е. Да сте чували някога уиндсърфист да е пребит от ревнивата си жена? Или някой да е прихванал болест от уиндсърфинг? Може би малко рак на кожата, но какво е това в сравнение със СПИН или Херпес?

2. Уиндсърфинга е наистина като извънбрачна връзка, но много по-добър. Не трябва да го криете от жена си и вашето семейство, няма нужда да се срамувате от това което правите и може да продължава вечно (в моя случай 11 години). Но вие питате, дали това наистина е любов? Не знам как бих могъл да го нарека другояче. Аз съм му тотално посветен и бих се съгласил на драго сърце да прекарам остатъка на живота си с него. Подобни обещания давани на жена ми бяха съпроводени с много повече съмнения. Аз фантазирам за уиндсърфинг през цялото време. Най-щастлив съм с него (или на него). Обичам да му правя скъпи подаръци и винаги помня годишнината на моя първи път (1ви Юли 1983). Всеки аскпект от него ме очарова, обичам да чета всичко за него, да прекарвам всичкото си време с него и дори да пиша истории за него. Наречете го мания ако искате, аз бих го нарекъл по-скоро любов.

3. Може да го правите с часове, дори след педесетте. Колко трае оргазъма в секса, дори да сте жребец от световна класа? Във ветровит ден може да карате уиндсърф 5-6 часа и да искате още. Искате няколко оргазъма подред? Опитайте някой ден за 4ка на Рио Виста, при отлив и онези двуметрови рампи от които се изстрелвате нагоре.

4. Когато се уморите или отегчите от вашето уиндсърф оборудване, може да го разтикате без да разрушите живота на някого. За по-малко от цената на адвокат може да си купувате комплект нови платна и дъски всяка година. Без лъжи,сълзи, болка и тераписти.

5. Безпокойството и притесненията от провал не са проблем в уиндсърфинга. Докато има вятър вие винаги ще може да го вдигате. Дори да паднете на всичките си jibes, не е необходимо да се извинявате или обяснявате с някого. Най-веротно никой няма дори да забележи унизителното ви изпълнение, във всеки случай не някой срещу когото трябва да седнете на масата за закуска на следващата сутрин. От друга страна ако сте майстор на duck jibe може да се похвалите на всички.

6. Дискретността не е проблем в уиндсърфинга. Някои сърфисти лъжат жените си за това къде са били и колко пари са похарчели за оборудване, но последствията обикновено не са сериозни.

7. Уиндсърфинг притискане на работното място все още не е извън закона. Не може да ви съдят за това че разправяте на секретарката си за вашите движения "по устната" (на вълната) или за вашия супер твърд карбонов гик и маст с постоянна кривина. В най-лошия случай приказките ви могат да отегчат до смърт приятелите ви които не са сърфисти, но няма да ви лепнат етикет на сексуален манияк.

7. Предварителната игра е доста по-проста в уиндсърфинга. Новите платна се опъват за минути и не е необходимо да му мислите много. Главоболието, хормоните, резките промени в настроението и мръсните чинии не се намесват в процеса. Що се касае до възбудата единствето което ми трябва е да чуя: "Духа яко!"

8. Уиндсърфинга макар и много скъпо удоволствие (ако обичате доброто оборудване) излиза много по-евтино от секса, независимо дали правите секс с жена си, с любовница или и с двете. Просто сметнете цената на къщата(апартамента), храна, подаръци, ресторанти и заведения, сметките при доктора, децата и почивките, където не се кара уиндсърф. Ако имахте само уиндсърфа може да живеете дори във вашия ван. Изнудването и развода са други скъпи дейности асоциирани със секса, но не и с уиндсърфинга.

9. Уиндсърфинга има и други предимства пред извънбрачния секс. Вашата жена може да се заинтересува от него и да са се съгласи да направите тройка. Някои жени може да се съгласят да карат с вас, други като моята предпочитат да пишат за него. В краен случай може да се включи в група за поддръжка на съпруги на зависими от уиндсърфинга мъже.

10. И накрая, аз все още не съм срещнал мъж, който да мисли за секс докато се носи по водата (плажа не влиза в сметката). От друга страна ако сте наистина запален уиндсърфист, по време на секс вашият ум може да се отвлече и да си спомни усещането на дъската, отговаряща на всяко ваше движение, плъзгаща се над водата, едва докосвайки гребените на малките вълнички... тък...тък...тък... натискаща върху твърдия източен фин, порейки плавно водата, засилвайки се в очакване на стръмно изкачване, след това излитане, нагоре, нагоре към небето, мига безтегловност и спускането надолу за меко приводняване с носа напред ...

Не искам да ви оставям с впечатлението, че уиндсърфинга е всичко от което се нуждаете. За нас мъжете на средна възраст върховния перфектен ден се състои от една страхотна уиндсърф сесия, след това секс и накрая сън, определено на трето място след първите две.
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #1 -: 27.11.2005 22:39 »

Цитат на: "Anonymous"

7. Главоболието, хормоните, резките промени в настроението и мръсните чинии не се намесват в процеса. Що се касае до възбудата единствето което ми трябва е да чуя: "Духа яко!"

Very Happy  Very Happy  Very Happy  Не е зле, доста се посмях! Интересно ще ми е да прочета и женска гледна точка по темата, предполагам не съм само аз която се е натъквала на подобни проблеми (въпреки старанието да се намери някакъв баланс): мъже/момчета които искат лукс (не палаткови условия), които не могат да разберат защо така винаги са "пренебрегнати" и на "второ място" и които винаги накрая излизат с постановката: "ще трябва да избереш между това да си с мен или да идеш да караш" Мисля, че на всички е ясно какво следва след така поставен въпрос, стяга се материала и се отива да се кара  
 Dance  Yes  bravoo  Yes  Yes

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #2 -: 28.11.2005 00:11 »

дали всички жени си го мислят това Лукче???Smile Very Happy  Very Happy  Very Happy

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 28.11.2005 14:07 »

Цитат на: "Anonymous"
За нас мъжете на средна възраст върховния перфектен ден се състои от една страхотна уиндсърф сесия, след това секс и накрая сън, определено на трето място след първите две.

Моето женско мнение на 100% се покрива с горенаписаното Mr. Green  Wink  Cool

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #4 -: 28.11.2005 16:25 »

Леле господи, този човек направо ме разби - изказал е всичко което съм си мислил (щото и аз съм на средна възраст). Напълно съм съгласен с него, че няма нищо по-възбуждащо от "ДУХА ЯКО" Very Happy  Very Happy  Very Happy

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #5 -: 28.11.2005 16:34 »

Хей Гост,

Благодаря за чудесната тема - отдавна не съм се смял така, въпреки, че темата си е много сериозна. Чудесно попадение!  Моля те пусни и линка на английски! Благодаря предварително!

Имаш една бира от мен на Щъркела!  Drinks

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
lukcheto
Off Line

« Отговор #6 -: 28.11.2005 22:28 »

Цитат на: "extremerider"
дали всички жени си го мислят това Лукче???Smile Very Happy  Very Happy  Very Happy

За всички жени не знам...знам само, че за мен "Духа ЯКО!" стига  Yes

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #7 -: 29.11.2005 01:44 »

евалата :!: аз точно такъв отговор и очаквах де! hip  Cool  Very Happy

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
raika_zaika
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #8 -: 02.12.2005 02:51 »

Страхотно е написано! Но може да го разбере само онзи който го е усетил. "Духа яко" ме кара да усещам тръпката, от която те свива корема като си влюбен. Но влюбването минава,а при сърфа остава. Секса е супер но винаги може да почака Smile))) А наистина, какво по - хубаво от секс след ветровит ден, споделен с човек, който изпитва същото.
Krasimir Djantov
Полъх
*
Публикации: 99

« Отговор #9 -: 02.12.2005 10:15 »

Цитат на: "raika_zaika"
какво по - хубаво от секс след ветровит ден,

:p  :p  :p OK

За предпочитане е да паднеш във водата, отколкото на асфалта!
lukcheto
Off Line

« Отговор #10 -: 02.12.2005 11:33 »

какво по - хубаво от секс след ветровит ден, споделен с човек, който изпитва същото.

Тук опираме до другата страна на нещата, а именно "с човек който изпитва същото"  suicide ...та си мисля яз, човек който изпитва същото в смисъл "желание за секс" или "човек размазан от целодневно каране с желание за секс", кое от двете е по-сладко...
Всъщност има ли значение, дори и половинката да не кара, ако е на спота и споделя радостта сърфистка...ехееееее, повече от чудно!!!!! bravoo  bravoo  Yes

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #11 -: 02.12.2005 13:05 »

Страхотно е написано! Но може да го разбере само онзи който го е усетил. "Духа яко" ме кара да усещам тръпката, от която те свива корема като си влюбен. Но влюбването минава,а при сърфа остава. Секса е супер но винаги може да почака Smile))) А наистина, какво по - хубаво от секс след ветровит ден, споделен с човек, който изпитва същото.

OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #12 -: 02.12.2005 15:17 »

Цитат на: "Krasimir Djantov"

Краси, тук очаквах да се намесиш с нещо такова !!  Hmm  Censored , а ти..  oops
Ще те разжалваме май Wink  Very Happy  Twisted Evil

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Krasimir Djantov
Полъх
*
Публикации: 99

« Отговор #13 -: 02.12.2005 16:33 »

Цитат на: "Юли"

Юли,госта го е напис./по точно превел/ доста добре и забавно. Какви мерки да взема бе братче, като се пише все за такива хубави неща като "ЯКО ГО ДУХА и СЕКС след ЯКО ДУХАНЕ". Но какво да ги правиш жените, ти ги познаваш и то доста добре. Wink

А на Раика-Заика мисля, че съм и отговорил много правилно от мъжка гледна точка. Mr. Green

За предпочитане е да паднеш във водата, отколкото на асфалта!
Sunny
Администратор

« Отговор #14 -: 02.12.2005 16:36 »

Цитат на: "Юли"

Той Краси вместо  Censored  !! би се включил по друг начин според мен Wink  Twisted Evil

Страници: 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: