Здравеите фенове на слалома.
след 3 нощи не спане в очакване на вятара в виетнам 4тат нощ си заслужи всичкото неспане. в 4ч директно се излъчи всичките 4 гонки в саита на pwa. (не вярвам да има още някой който да не знае че мойже да гледа директно всяко състезание в саита на pwa ) голям екшан с много емоций .
1ва гонка финала Биорн го спечели .скороста му беше невероятна. и понеже съм фен на Дюнера умрях от кеф. албо направи фал-старт и спечели гонката на губещите тоест 10 ти
2рата гонка обаче финала беше мн. вълнуващ дункито пак направи лош старт(нещо типично за него) но по дистанцията ги минаваше но не му стигна да мине и албо до финала и финишира 2ри , но си запази лидерството с едно 1во и 1 второ (албо 10-то и 1-во)
и драмата започна още в началото на 3та гонка когато на едната полуфинална гонка още в началото Седерик Борде се блъсна в Биорн и го събори още на старта и Биорн не успя да се класира за финала кадето Албо го спечели с лекота. Биорн излезе на брега разерен и отиде при садиите да им обяснява как го е блъснал Борде.
Стана ми тъжно защото една такава нежелана грешка на някой развали състезанието на лидера а може да се окаже и целия сезон. нещастието продължи да следва Биорн когато на финала на лузарите му се счупи мачтата и така се класира 20 ти и в крайното класиране отиде на 3то място след албо и Уилямс. за моя радост организаторите пуснаха 4та гонка кадето пък албо падна на джайба и не се класира за финала но спечели лузар гонката и получи 10 място и отвори врати на биорн който трябваше да се класира минимум 8ми за да спечели састезанието . на финалната гонка Биорн не пое никакви рискове и завартя някаде 5-6 ти първа веха но след малко направи такава зверска човка че сърцето ми спря (жена ми още ми прай изкуствено дишане
всички го минаха и така му отлетяха шансовете за победа но какво се случи ще разберете от тук
http://www.youtube.com/watch?v=IqP3_buhCv0 и ще научите как човек не трябва да се предава никога.