01.11.2024 08:31
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Каране на Лимнос в Гърция и на Сардения в Италия  (Прочетена 2439 пъти)
maxaffey
Полъх
*
Публикации: 9

« -: 02.04.2011 23:10 »

Здравейте на всички.

Искам да попитал дали през месец април има някой българин сърф учител на Лимнос и някакви негови координати, защото през месец май ще ходя до Сардения да карам и искам малко да се доусъвършенствам, защото никога не съм ходил при сърф учител а карам от повече от 15 години и имам доста пропуски  :((( !

А също така дали някой е ходил да кара в Сардения да ми даде малко информация за спотовете и попринцип обстановката там!

Мерси предварително и успешен  Yeee сезон!!!

Exocet formula L99 155L
7.4 Loft O2
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 03.04.2011 12:58 »

Добре дошъл във форума maxaffey hi
До миналата година там бяха Кольо и Радо. Ако оставиш координати, предполагам ще се свържат с теб.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
maxaffey
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #2 -: 04.04.2011 10:14 »

Мерси за отговора. Ако някой от сърф училището на Лимнос е вече там и преподава може да ми пише на  i.ivanov@airsofia.com за да се организирам и да отида да взема някой урок.

Exocet formula L99 155L
7.4 Loft O2
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: