който е дошъл е видял
то по едно време вече виждането беше трудна работа, та го карахме по ...абе кой как може
Не очаквах толкова много хора да дойдат, даже по едно време бях леко притеснена за местата, но нямаше грижи, всеки поне за малко беше седнал...легнал..закачен...абе всичко беше на 6
Супер голяма изненада бяха момчетата от Варна - не ги спря лошото време и за
всички искаха, а аз даже се допрях до него и се надявам сега да почна да въртя поне единично салто
Марино и Юлето вече бяха загряли като дойдохме, не след дълго пристигнаха Любо и Тони...боже колко добре изглеждаме когато не сме целите мокри, във неопрени и водорасли
Захо и жена му дойдоха ужким тихо и кротко, но впоследствие се озоваха в центъра на събитията
Иво дойде в края на "загрявката" обаче навакса много бързо и скоро вече всичко беше наред
Мони и Росен цъфнаха под бурни овации, последвани от чичо, Явор и половинките им, с които останахме докрая...в какво състояние сме били не се споменава.
Джими и жена му ни радваха с веселото си присъствие. Има много за разказване, ама първо, че имам спомен за някои неща само до едно време, а и който иска да знае ще дойде другия път
Много се радвам, че се видяхме отново всички заедно и се посмяхме на разни случки, защото лятото е лесно - виждаме се често, ама зимата е готино да сме пак заедно.