01.11.2024 08:38
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Моля за помощ BUL-131  (Прочетена 7199 пъти)
Jimmy
Полъх
*
Публикации: 90

« -: 22.12.2005 20:34 »

Крис, пристигна ми новата дъска. Същата, с която стана шампион тази година. Направо ти се чудя как въобще си я карал, след като е пълна с дефекти( много от тези дефекти видях и на снимките от републиканското). Ето част от тези дефекти и как се опитах да се справя:
1. Много е грапава. Ще има да си късам чорапите. Приятелите ми казват, че е защото не си режа ноктите, но аз знам, че е от дъската.
Взех шкурка от близкия магазин( казаха ми че е идеална за сърф ) и я изтърках. Сега е гладка като детско дупе и ще изкарам целия сезон с едни чорапи.
2. Финката е червена. Аз съм виждал само черни. Купих авто-емайл лак за Мерцедес. Там пише , че повърхността трябва да е грапава. Купих шкурка от същия магазин ( казаха, че става идеално за финки), награпавих я и я почерних. Сега е много стилна - шагрен.
3. В кутията имаше едни каишки. Някой ми каза, че в тях се пъхали ръцете. Или краката. Не разбрах точно. Майната му. Изхвърлих ги. Дупките за монажа им запълних с Ц200. Тъкмо няма да се спъвам и ще се движа свободно и правилно по дъската.
4. Отзад по погрешка има пробити две дупки.  Вероятно младежите от F2 са попрекалили с алкохола на коледното парти. Набих в дупките две какалажки ( ако не сте запознати с този високотехнологичен материал, това са кочани от царевица).  Сега водата не може вече да минава отгоре и да прави гъбички на краката.

Като огледах доволен резултатите от високотехнологичния ми тунинг на дъската, се замислих да направя фирма. Така стават успешните фирми - една добра идея и готово. Даже имам визия за име - "KAKALASHKA-TESLA TUNING LIMITED".  Какалажка - High-Tech материали. Тесла - този инструмент като че ли най-добре отразява народопсихологията и бизнес етиката по нашите ширини.
Най добре е офиса да е около Видин. Там има много царевица( както силиций в Силициевата Долина) и роми, които добре биха се вписали в технологията и облика на компанията.
Имам идеи и за тунинг на платната, но няма да ги споделям. В сверата на високите технологий здраво се слухти и ме е страх да не ми откраднат идеите.

Трябва ми тестови пилот за фирмата. Да познаваш някой, който да отговаря на профила?
valko_extreme
Духовит
**
Публикации: 127

« Отговор #1 -: 22.12.2005 21:53 »

Джими поздравления за новата K-TTL много яка абривеатура  :/  bravoo  !!

Повелителя на Костурите
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #2 -: 23.12.2005 04:17 »

Джими,честито и от мен!Ще търсиш ли счетоводител за новата фирма??? Smile :P  Very Happy  Very Happy  Very Happy

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #3 -: 23.12.2005 14:47 »

Евала Джими, много неща научих от теб. Ама нещо си пропуснал, което аз подобрих на моята AHD, така, че и ас давам малко съвет(дано ме вземеш за консултант във фирмата):

като я взех нова и турнах мастара отдолу както си му е реда да проверя плоскостта, видях, че тъпите швейцарци са оставили 1.5 см  кривина. Че мен майстора за половин сант кат шпакловам ще ме изхвърли от бригадата. Та за това отодах при едно приятелче дърводелец на абрихта (абрихт = голямо ренде) и я направи гладка като дамско ду....

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
valko_extreme
Духовит
**
Публикации: 127

« Отговор #4 -: 23.12.2005 22:19 »

Джими като гледам фирмата взе да има очертания трябва само да се регистрира фискализира лицензира ХЕИзира пожарообискира донъчнолегализира и да се купи касов апарат  Shocked  Shocked  Shocked

Повелителя на Костурите
extremerider

« Отговор #5 -: 24.12.2005 01:30 »

хахаха...на работаааааааааа Very Happy  Very Happy  Very Happy

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Anonymous
Гост
« Отговор #6 -: 24.12.2005 10:08 »

Бързо се справих с проблемите около регистрацията. Сега набирам персонал. По цял ден интервюирам. Имам лек проблем с циганския, затова наех преводачка. Има и екстри. Между интервютата перка страхотни гюбеци.
Ако се научи да пише скоро, може би ще ще я взема за секретарка.
Някой да може да я ограмоти компютърно?
extremerider

« Отговор #7 -: 24.12.2005 11:23 »

Цитат на: "Anonymous"
Бързо се справих с проблемите около регистрацията. Сега набирам персонал. По цял ден интервюирам. Имам лек проблем с циганския, затова наех преводачка. Има и екстри. Между интервютата перка страхотни гюбеци.
Ако се научи да пише скоро, може би ще ще я взема за секретарка.
Някой да може да я ограмоти компютърно?

ммммммммммм,че дай да пробвам аз!но каква система и програма трябва да я уча?Smile  Very Happy  Very Happy

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #8 -: 24.12.2005 11:30 »

хахахахаха момчета направо припаднах от смях с тези писания Mr. Green  Wink  :P  Yes  (:-pp)
Djimi просто изби рибата, не мога да спра да се смея. Яко чувство за хумор Very Happy  hip  :P

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #9 -: 27.12.2005 17:59 »

Jim здравеи. На тези хора им е смешно а питат ли на нас Sad и аз горе доло по същиа начин отстраних всички дефекти но ти не писа за наи- големиа проблем .сега ще го опиша. слизам аз до мазата кадето е даската да и разшерявам дупките защото спиненгите ми не влизат и гледам неа е няма и тъкмо се зарадвах че някои глупак се е набутал и е откраднал нея а не другата и е гледам на тавана и се сетих че сам забравил да е затисна  последния път. ето го и проблема защо са е направили толкова лека . тези Австриици лъжат в кънтара като нас . и видяли вътре са е запълнили с стереопор поне някаква топлоизолациа да бяха сложили сега да се чудим как да го извадим с какво да е запълним аи до скоро JIM пиши ми как смяташ да решим проблема защото ми писна всеки път като и дигна калъфа и се стряскам че са ми е откраднали и не забравяи винаги да е затискаш с нещо от горе че напече ли е малко слънцето и литва
а на всички останали не се смеите защото не ни е лесно
Sunny
Администратор

« Отговор #10 -: 27.12.2005 19:48 »

абе чудех се аз на кой е тази дъска, дето вчера привечер прелетя покрай нас, а то на Bul-131 била Mr. Green  Wink  :P

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #11 -: 28.12.2005 03:27 »

Крис, вземи я отрегистрирай от PWA и я регистрирай в NASA и Байконурския център за "мир", че току виж си направил някой международен конфликт suicide  Hmm

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #12 -: 30.12.2005 13:21 »

Ама много са дефектни тия сърфове!
Първо си заковах мачтата за дъската защото с карето много се клатушкаше и постоянно падаше във водата. Сега е като платнохотка и ги нямам тия проблеми, а се оказа се че така съм решил и проблема с човките. После си сложих 1 налъм и пред мачтата та като духа по-силно да съм по-стабилен, и накрая пробих 4 дупки за да я нанизвам по-лесно на багажника и да мога да карам по-бързо с колата.

The Best Of The Best
Sunny
Администратор

« Отговор #13 -: 30.12.2005 15:52 »

Ей тоя Robby Naish решил да пести от карета :P

Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: