Ето и превода на Томас(съжалявам за закъснението...)
"Щастлив съм да обявя нашите състезания,които са в календара за 2012 (последен шанс да се състезавате,ако края на света идва…)
Нашето първо състезание по дълга дистанция ,което ще се проведе на 7 и 8 ми Април ще бъде прекосяване на езерото ,като ще се допускат за участие всякакви видове плавателни съдове.
Следва нашата Международна Уиндсърф Слаломна Купа на 28-29 Април и 1ви Май.
На 25-26 Август ще бъде последния кръг от гръцкото ‚национално първенство по скоростен слалом,като състезанието е отворено за всички желаещи.
8-9 Септември отново е предвидено отворено състезание по дълга дистанция.
Междудругото ,всички от вас,които имат GPS,могат да се присъединят към нас за първото годишно,скоростно издание на King of the Lake.Просто носете своя GPS ,всеки път,когато сърфирате в езерото и в края на годината този,който е регистрирал най-висока скорост,най много сесии и най висока скорост за една миля ще получи трофея.
Много хора казват,че това е края на света (
) ,така че,ние сме длъжни да направим най доброто,за времето,което ни остава.
За тези от вас,които вече познавает гостоприемството на „Стонеро“ (името на сърф клуба),неговите партита,кухня и приятелска атмосфера –бъдете сигурни,че тази година се подготвяме всичко да бъде все по-добро за всички нас…
За допълнителна информация относно резервации,участия др.,моля,чувствайте се свободни да се свържете с мен на info@stonero.com или позвънете на телефон 00306974508008 .
П.П.
Ben van der Steen ще бъде отново при нас за нов сърф семинар през пролетта.Ще ви информирам веднага,след като имаме вече уточнена дата за събитието.
Горещи поздрави на всички,
Томас
"