Здравейте карачи -търсачи на перфектният глисаж
Искам отново да споделя нещо с вас . Винаги съм бил голям фен на Прайда и винаги съм се чудел защо от няколко години във френските
тест списания Норда го дават винаги номер 1 и винаги без никакви забелешки (говоря за рейс платната) . Получих едно за тест, отидох на базата ми доло на плажа искарах го от калъфа и.....се нааках (хубаво че
доктора направи тоалетна на базата) Платното е много изпипано и красиво а за риговане да не говорим . няма никаква сложна система на камберите
като прайда например. камберите са мънички и с ролки по края след като се опъне от доло камберите влизат с лекота после се доопъва от доло пак
слага се гика и готово профила е перфектен с джоба доло и туиста горе без никакви бръчки ....абе отвсякаде изпипано и стези двойни шефове трепач .
Нямах търпение да вляза да го тествам с старборда 117 ката ми .още като се качих на дъската не можех да повярвам колко е леко .Веднага разбих мита че били
тежки платна .ами то е по леко от прайда ево 2 .тези дни духа североисточен фронт и 4 дена го карах от сутрин до вечер и мога със сигорнос да кажа че до сега такъв глисаж не бях усещал.
1во платното качва уникално перфктния профил помага на даската да върви срещу вятара .а когато карате перпендикулярно на вятара платното вдига дъската и е карате на финка
но най много което ме възхити е обръщането на камберите който не се усещаха и все ги пипах отначало дали са се обърнали защото не вярвах че е толкова лесно .
Задната шкаторина доло не упира във водата и платното не спира да ускорява .Аве мога да ви пиша 3 дена за това платно без да се повторя
но ще приключа защото реших да ви покажа клипа който
направих за вас . Никой
няма да съжелява ако си вземе такова платно . Сега излизам като някой тъпак защото винаги съм хвалел прайда ..... айде да не казвам че норда е по доброто просто ми пасна много повече . Ставам тим карач на норд без да се замислям и продавам всички прайдове (то и без това останаха само 2 ...5.8 и 7.0 ево 2 ) с нетърпение чакам новите нордове 2012
П.С ако има и други тука в форума с Warp да пишат
Ето ви клипчето което направих за вас
http://www.youtube.com/watch?v=1ytXngYfmak