01.11.2024 14:37
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Naish Nitrix 2011 115l vs 125l  (Прочетена 35624 пъти)
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #45 -: 14.09.2011 21:47 »

....

Виж ся  да ти обясня...  Ако нещо трябва да се трие тук, е цялата тема... Като се замислиш си е цяла реклама "Naish Nitrix 2011 115l vs 125l"  можеше и да е така  "115l vs 125l"   мен лично не ме притеснява, изглежда и АДМИНИСТРАТОРИ/МОДЕРАТОРИ също...

Та защо съм толкова негативно настроен към Naish, приятели си закупиха и след няколко карания се чудят на кого да ги пробутат. Всъщност на WindCommander , исках да му помогна защото от литрите 115 и 125 няма голяма разлика, а
 да седи далеч от продукт който съществува на пазара по някакво недоразумение или хоби. Всъщност за това са и форумите, да споделяме и коментираме  Drinks

fireflay
Вятърничав
Публикации: 217

« Отговор #46 -: 14.09.2011 21:59 »

Мой,опитваш се да ме предизвикаш...ОК.Преди година-две,щях да ти отговоря класически за мен-"Яж ** ***" ( Censored )(сори цитат от преди време...,който ме познава-знае...добре е да се изтрие от модератора).Сега,обаче,чичо Светльо ги е надживял тия неща...За цяло лято имам две карания с 6.4 и толкова...и пак съм ОК.Нямам отрицателна енергия,даже и към теб...Ще пораснеш,ще задобрееш-пожелавам ти го и ще помъдрееш.Достатъчно се изложи,време е да си починеш.
По темата...Преди време имах Мистрал,полу фън(с шверт)330 см,160 л.Правех воден старт,подскачах...С доста зор и навиванки го смених с F2 Axxis-105л(да е жив и здрав Стамен,на Ник Чонги,баща му).Тогава пак работих по плажовете-имах възможност да хващам всеки порив над 7м/с(със седмак,тежах 72-74кг).Ако бях взел нещо по-голямо,може би щях да залитна по слаломните неща и да остана само там.Не се плашете от малкия литраж,напротив,за мен това е истинския сърф...,верно карам по-рядко,но повярвай те ми мога и без 7-ца и 104 литра,камо ли за по-големи неща.
Не искам с никой да се карам,да споря,да си го меря-тука.Във водата,може да се прескачаме,чисто спортменски...,да не забравя!!!Никой не ми плаща от Неш,Прайд,Гастра,Антон Иванов и т.н.ПРОСТ фен на Неш съм!!!

Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #47 -: 14.09.2011 22:19 »

...Не искам с никой да се карам,да споря,да си го меря-тука.Във водата,може да се прескачаме,чисто спортменски...,да не забравя!!!

Няма лошо мой... но, 95% от изреченията ти са в мерене ***  . Та по темата пак нищо!  hip

Виж ако си от тези които познавам... израснали с мистрал и олимпиадите'  сега са се отдали на бирениясърф, скара-глисиране и носталгия към времената на чичо Naish, те разбирам напълно.

Колкото до мен какво съм научил.... мисля, че съм научил най важното "ДА ПИЯ БИРА" не си ли съгласен  Drinks
krasen_
Полъх
*
Публикации: 38

« Отговор #48 -: 14.09.2011 22:32 »

Колкото до мен какво съм научил.... мисля, че съм научил най важното "ДА ПИЯ БИРА" не си ли съгласен  Drinks

Аве момко единствения дето мери пишка тук си ти. Големо си светило ашколсун. Въргаляме се в краката ти разбирачо отсекъде. Кога и ти прокара па и капацитет стана. Смех смех голем си. Ко толко ти е крив Неша нали нема да е у твоя кош. ае

^crazy windsurfing madafaka^
^blue-eyed girl wanted!^
tsvetelin
Вятърничав
Публикации: 238

« Отговор #49 -: 14.09.2011 23:05 »

WindCommander, честито за избора и много водочасове с нея.
При тази тъй разгорещилата се тема, може да споделиш как си я усетил при първото каране  Yeee

72kg. RRD Wave Thruster 231x56x76l, Exocet Cross 239x59x94l, RRD X-Fire 112 235x69
Loft Lip Wave 4.3, Gaastra ManicHD 4.7, Lip Wave 5.2, Arrows T-Force 5.9, Loft O2 6.6, Loft Switch Blade 7.8
NexusStar
Духовит
**
Публикации: 124

Ab hinc

« Отговор #50 -: 14.09.2011 23:40 »

лелеее интересна полемика се е заформила тука, направо немога да повярвам  какви изказваня са направили някои (Abit няма нужда да те  посочва човек вече) WindCommander каквото и да вземеш напиши някои ред как е  и много ветровити дни

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #51 -: 15.09.2011 00:24 »

От 4-те страници, половината не са по темата. Няма да трия мнения, но нека меренето да е в друга тема... и по-кротко ако може.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #52 -: 15.09.2011 00:50 »

До WindCommander

За да не си помислят хората, че не искам да помогна със съвет... то е ясно, че си твърдо обеден, за това направо ти давам линк към първата тема която ще те интересува, веднага след закупуване на марката която си посочел.

http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,1768.0.html

А тук е втората по ред, тема която ще ти е нужна... не-след дълго време.

http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,2931.0.html

Успех, и много часове над вода...  clover
WindCommander
Полъх
*
Публикации: 8

« Отговор #53 -: 15.09.2011 00:56 »

Много съжалявам,че темата ми предизвика прехвърчане на някакви искри. За Абит искам да уточня, че не съм правил реклама на никаква марка, просто поисках съвет тъй като имах възможност да купя изгодно комплект на марката. Това беше и основният ми мотив да пусна темата по този начин , а не само с литража. Не мисля,че съм хвалил марката тъй като не я познавам изобщо, не съм я и карал.
Жалко ,че един прост въпрос доведе до подобна размяна на реплики. Тъй като за себе си си изясних нещата относно какъв литраж ми е необходим на този етап, може би темата трябва да бъде  затворена. В края на краищата по -важно е да се радваме на уиндсърфинга , от колкото да се мерим кой е по - по - най и кой с каква марка кара. Това според мен е най- маловажното в случая  Drinks
Нека някой от модераторите просто да затвори тази тема.
Като реша какво и направя покупката , ще се похваля в нова  Smile Наистина не знам дали ще е Naish, ще мина и през Sunny следващата седмица.
Още веднъж благодаря на всички ,които имаха желание , дадоха съвети и помогнаха  Drinks
superfreak5
Духовит
**
Публикации: 124

« Отговор #54 -: 15.09.2011 11:32 »

125л - това е моят отговор

Съвет - сумата за комплекта е сериозна, затова намери начин да пробваш. Това е много важно!!! После каквото и да решиш/купиш няма да съжаляваш.... много. В противен случай, чуството че си се прецакал ще ти държи горчив вкус. Не ме питай къде да пробваш. Този който ти ги продава има тестови и със сигурност може да се измисли нещо.

Мнение - пробвал съм доста модели дъски и платна на Неш. Идеални са за мен, като средноназаднал сърфист. Забележки може и да имат, но всяка марка има. Неш имат и предимства пред другите марки. Наистина съжалявам, че не съм пробвал дъските за които питаш, въпреки че съм имал възможност. Обещавам да поправя тази грешка. Тестовете в списанията не са лошо нещо, но тук е цитиран само един източник. Имам желание да прочета ревюта от различни. В Аутобилд Голф-а побеждава абсолютно всички ( дори БМВ и Мерцедес ). На всички е ясно че има придворни/платени медии.

O2 Freerace 8.4
O2 Freeride 7.4
O2 Lip Wave 6.2
Superfreak 5.0
Superfreak 4.2
Starboard Futura 122
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #55 -: 15.09.2011 12:56 »

За Абит искам да уточня, че не съм правил реклама на никаква марка, просто поисках съвет тъй като имах възможност да купя изгодно комплект на марката.
Не се притеснявай WindCommander -ако темата ти съдържаше директна търговска реклама,щеше да е изтрита отдавна.Изказваните предпочитания към една или друга марка,не само че не са предпоставка за триене,ами и са много полезни за всички като споделени мнения и опит.
И така-добре дошъл в клуба,много водочасове и бързо напредване с новия материал  OK

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #56 -: 15.09.2011 15:24 »

Гореща стана темата...
Ако се отсее "плявата" интересна и полезна информация има..

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #57 -: 15.09.2011 16:37 »

Мнение - пробвал съм доста модели дъски и платна на Неш. Идеални са за мен, като средноназаднал сърфист. Забележки може и да имат, но всяка марка има. Неш имат и предимства пред другите марки.

Колега,  от всички пробвали Naish (естествено не модела за който става въпрос), сте намерили идеални неща в марката... Но от 4 страници освен аз, да плюя по този модел и марката за която става въпрос, нищо друго не се разбра.  Така ли едно нещо поне не написахте,  какво идеално сте видели пред останалите?  hmmmm

Искам и аз все още като учещ... да разбера, какво не мога да усетя при този борд и марка. Естествено, може и аз да съм в грешка... но, кажете къде бъркам и как да разбера...
Според мен не е нормално от 117л. слалом борд да се кача на 145л. фрирайд и да се чувствам в начален стадий, глисиране, смяна на посока и почти пребиване....  : x :   
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #58 -: 15.09.2011 18:20 »

Като гледам що се изписа май всички СМЕ ИЗПЛИСКАЛИ (лаф на сина ми Wink) - може би поради безветрие?
И само да ви кажа (не, че някои не го знаят) - както при преносимите компютри (NB), автомобилите така и в нашия спорт истината е същата:

http://www.cobrainter.com/

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #59 -: 15.09.2011 19:14 »

Като гледам що се изписа май всички СМЕ ИЗПЛИСКАЛИ (лаф на сина ми Wink) - може би поради безветрие?
И само да ви кажа (не, че някои не го знаят) - както при преносимите компютри (NB), автомобилите така и в нашия спорт истината е същата:

http://www.cobrainter.com/

Несериозна ми изглежда тази марка. В сайта нищо не пише

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: