01.11.2024 13:30
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Акция като по учебник на Ипсала  (Прочетена 9383 пъти)
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #15 -: 29.09.2011 12:05 »

Според мен в такава ситуация не трябва никога да казваш,че се прибираш в България или,че отиваш в Турция за по-напряко.Аз съм минавал много пъти по този начин и като ме попитат къде отивам им казвам,че отивам в Александрополи.До сега не съм имал проблеми.Дори миналата година имаше опашка от тираджии на влизане в Гърция и ме извикаха да мина преди тях.

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
v_abozov
Духовит
**
Публикации: 167

« Отговор #16 -: 29.09.2011 15:31 »

Ние винаги се прибираме през Пазаркуле и не сме имали подобни проблеми. Питат къде отиваме, но не са се заяждали досега. С каравана обаче не знам дали няма да е кофти, особено след Одрин се минава по едни теснотии...

Sails: 
4.5 Loft Concept   
5.3 X.O Sails Skull
5.9 Loft Oxygen
6.8 Loft Oxygen

Boards:
Starboard Carve 111
Starboard Kombat 97
ibajlo
Духовит
**
Публикации: 172

« Отговор #17 -: 29.09.2011 21:17 »

единият път като се прибирахме с брата минахме отдолу и пред нас кърджалийската кола я разкостиха и изобщо не се трогнаха, че булката беше вече много бременна. като дойде нашият ред ни попитаха имаме ли нещо. бях взел два стека цигари ама ги бях сложил на таблото да се виждат и само документите ми провериха.

brrrrrrrrrrrrr
polkovnika
Вятърничав
Публикации: 233

we will never walk alone

« Отговор #18 -: 30.09.2011 13:02 »

Good Luck :GL:Мен също ме туриха на ренгена когато влизах в Турция.За 20 минути всичко бе ок.Викам си за 8 години ходене един ренген може да се изтърпи.Видимо имат някаква информация относно сърфисти и кайтисти и затова ни джобят. Маляките пък стачкуваха и минах границата им на връщане без никакъв проблем.Тиражиите бяха висяли 2 дни.Изобщо когато им се отпуска транж от ЕС цяла Гърция избухва в стачки.Това според мен го организира нарочно гръцката държава. mermaid mermaid 

Now Kite -  NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5,  2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #19 -: 30.09.2011 15:13 »

В момента се прибира реколтата на тревицата и е нормално да се изкуши някой и да пробва да се включи в трафика
Трябва и много  да е смел или безрасъден защото там не си поплюват с присъдите  oops

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: