22.11.2024 01:50
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: АСТА- да ни е честито  (Прочетена 9212 пъти)
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #15 -: 12.02.2012 10:22 »

Добре , ама чалгарчето Славчо защо си го сложил тук не можах да разбера .

Не го познавам(не съм чувал) и не ме интересуват етикетите... сложих го защото е най-добре  обяснено за какво точно иде реч, от всички които съм гледал до сега.
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #16 -: 12.02.2012 14:01 »

Добре , ама чалгарчето Славчо защо си го сложил тук не можах да разбера .
Той не е само чалгарче ами една голяма фурнаджийска лопата ,до сега не съм го видял да заеме твърда позиция плюе по всички и той е най-велик Cool
Даже си мисля ,че ще подкрепи акта та в негов интерес е :D
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #17 -: 12.02.2012 17:55 »

Той не е само чалгарче ами една голяма фурнаджийска лопата ,до сега не съм го видял да заеме твърда позиция плюе по всички и той е най-велик Cool
Даже си мисля ,че ще подкрепи акта та в негов интерес е :D
OK

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #18 -: 14.02.2012 08:23 »

Едно добро надъхващо видео за следващия протест Smile

http://www.youtube.com/watch?v=ARySTvSBOYo&list=UUWQGzJagbCxB5Y8ICZNAcBA&index=1&feature=plcp
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #19 -: 15.02.2012 01:21 »

Днес слушам по радиото ,че световна организация на хакерите предупредило бг-правителството ,че ако подкрепи акта ще има последици Drinks
та на всяко действие както е казано има противодействие  :D та по тоя ред на мисли ако не може с петиции и стачки ....хмм...има и други начини,убеден съм,че
страните ,които приемат акта ще понесат доста загуби тук там....та нали тея дето пускат вируси правят и антивирусни програми... Wink
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #20 -: 15.02.2012 22:03 »

*******Iva Kostova******* Пътят към ада е осеян с добри намерения. Иначе:
- Подписването АСТА прескача нормалните канали на демократично взимане на решения. Възползва се от йерархията на нормативните актове и фактът, че веднъж ратифицирана и обнородвана всички противоречащи закони във вътрешното законодателство спират да важат.
- Ако прокарат АСТА, ще се създаде прецедент и ще последват много подобни международни споразумения, които налагат неща, които не могат да бъдат прокарани по нормалния, уж демократичен, ред.
- АСТА подменя традиционни понятия, с които сме свикнали. До сега все си мислим "невинен, до доказване на противното", според текста на АСТА след 3 доноса човек се превъща във "виновен по презумпция".
- АСТА е търговско споразумение и като такова се предполага, че трябва да определя съд и законодателство, по което да се взимат решения, ако се нарушат неговите клаузи. (Пример: две фирми, от различни държави, сключват договор за нещо и определят законодателството на една от двете или трета държава като водещо, в случай на нарушаване на клаузите по договора.) Защо тогава в АСТА има далеч по-различна формулировка на клаузите за нарушение на споразумението? При това такива, които прескачат нормалните процедури при нарушаване на закон, наредба и други нормативни актове? Втори аспект, по който АСТА прескача традиционните демократични процеси и процедури.

Аз за това съм против АСТА, а не защото искам да тегля музика, филми и/или книги от интернет. Смятам, че не съм единствена.
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #21 -: 23.02.2012 19:43 »

Така, така... хората в Европа се събуждат от зимния сън...

http://www.youtube.com/watch?v=g8M8XN0hzhY
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #22 -: 27.02.2012 17:47 »

...

* 00.jpg (25.2 KB, 478x480 - видяно 326 пъти.)
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: