http://www.mb-fins.com/f/home.aspВече мина доста време от както се каня да ви споделя това което усетих с тези финки. Павел Оводовски ми даде една финка slk2 45 sm която му е изпратели ,като на дистрибутор за бг.
Сложих е на 117 ката соника с 8.6 warp и още с първият тигел си мислех какво да направя за да не му е върна
. Такава фрапираща разлика има със серийните финки на пазара ,че и най-големия аматъор може да е усети .
Дъската просто литва над водата усеща се една невероятна лекота все едно нямаш нищо под краката и най- важното качва в окото на вятара без да изпуска и да прави спинаут.
Финката е правена ръчно и е ужасно лека самия и бокс е лек сякаш е кух . Аз съм карал и дебошета но такова усещане не бях изживявал .Можеби Дебошетата са правени повече за спускане по вятара и като тръгна да качвам и ми е трудно а тези мб-та са тесни в основата и качват като самолет . а мене точно това ме интересува . но това не означава че са бавни в пускане а напротив не съм се усещал никога толкова бърз.
И накрая да кажа и минуса за тези финки защото нищо не е съваршенно
това е високата цена 288 евро за 45 см. хаха Някой сигорн ще кажат ,че от тук съм трябвало да започна
но препоръчвам такова нещо на всеки който може и не може да си го позволи. Аз лично решавам да инвистирам в една защото след като карах тази финка всяка друга ми идва като спъната . и какъв е смисала да имам такова скъпо оборудване като дам хиляди левове и накрая пак да не усетя перфектният глисаж и да съм на 500-600 лева от него
естественно има и други такива къстам фирми като дебоше и тектоник . но не съм карал тектоник а сравнение с дебошето аз лично избирам мб-ето.
Благодаря ти Павка , че ми имаше доверието и ми е даде финката да е тествам цяла седмица. Мн ме яд ,че ти е върнах. Можех да измисля нещо, все пак 280 евро са си 280 евро