Като заговорихме за бабки, аз не знам дали съм ви разказвала за най-първото ми изумление от една такава жена на възраст и с ОСОБЕНО БЯЛА КОСА....
Това беше преди вече някъде....уоу, има-няма 5-6-7 години. Токущо бях дошла в Сан Фран и си бях купила първата дъска на старо тук. Отивам да карам (по-точно тогава се мъчех да карам още) и докато се оправям гледам една бабка полеклека се движи по брега, току спира, попоглежда към сърфистите и пак тръгва... Първата ми мисъл беше че се разхожда или че има някой за който с п ритеснява във водата... По едно време, жената отиде до един ван, отвори го, а вътре бъкано с дъски и екипировка. Извади една малка дъскичка, едно платънце...с една малка манивелка си изпъна платното без особено усилие, за 30тина минути беше стъкмила. Аз докато се усета само я видях как търчи към водата, скокна на сърфа и дим да я няма... Тази жена изглеждаше поне на едно 75-80 години, като се има предвид, че може би е младолика, може и да е прехвърлила 80те като нищо...Аз просто онемях!