21.11.2024 16:00
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Искам да ви попитам :)  (Прочетена 2329 пъти)
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« -: 13.06.2012 20:52 »

Какво ви е мнението за този борд? http://www.snowboardermag.com/exclusives/best-of-test-2010-1-ride-machete/

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
windprayer
Вятърничав
Публикации: 271

www.vpsnowboards.com

« Отговор #1 -: 13.06.2012 23:11 »

Относно качеството съм сигурен че е 100% ОК. Ride е добра фирма!
Относно формата и твърдостта, това е дъска за всичко и нищо, т.е. ще прави от всичко по малко, но нищо перфектно. Все пак е насочена към all mountain freestyle и е ориентирана към лежерно каране и трикчета  - общо взето приятна дъска с добро качество, на която много хора биха се израдвали. За нея ще са проблем обаче високата скорост с натиск в завоите, както и дебелата пудра (зависи вече какъв е размера и извивките). Иначе трябва да се внимава с всички дъски с reverse rocker (banana shape), които не са произведени от Lib Tech (те измислиха тази технология и всички ги копират), защото понякога се получават доста несполучливи модели, но това няма как да се разбере без да караш конкретната дъска, така че с това трябва да предприемеш определн риск, особено ако не си карал подобна дъска - усещането е различно!
Дано да е полезно инфото  snowboard
Bamze
Windmaster

« Отговор #2 -: 13.06.2012 23:48 »

Мерси Smile Ми то аз карам предимно по писти и през гората, и се чудех дали е добър избор, и ако можеш да ми препоръчаш някоя друга дъска?

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Bamze
Windmaster

« Отговор #3 -: 14.06.2012 00:13 »

А какво ще кажеш за този  K2 Snowboards Turbo Dream Snowboard - 167 Wide

Union SL Binding
K2 T1 Boots