22.11.2024 09:43
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Острова  (Прочетена 42789 пъти)
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #45 -: 11.08.2012 05:37 »

Мило ми Мишуе....
Би трябвало да сме по-широко скроени сърфистите и въпреки липсата на достатъчно знания от страна на новите (valio76 и други) трябва да оценим чистосърдечното им споделяне на една емоция която всички в тоя форум споделят Smile
Та браво valio76! Карай кефи се и някои четат и се радват, че имаш възможност която до сега не си имал и за пръв път преживяваш усещането да си на това прекрасно място наречено за краткост "острова" Smile

Айде аз изтеглям също ей сега Smile
Дано гепя ферито в 14ч

Идааааа..........

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #46 -: 11.08.2012 09:19 »

Вальо, извинявай, че ти го казвам, но ми изглежда, че ти мъчиш сърфа. Не виждам снимка, на която да глисираш свободно, а с постовете ти, които са пълни с доста граматически грешки ме отблъсваш да чета коментаите на другите райдери. Просто не е възможно на 13 м/с да караш "шестичка", това е пълен нонсенс, който скапва имиджа на острова.  Мисля, че човек, който контактува с дивата природа и със силен вятър, трябва да проявява повече уважение и смирение пред това, с което се е захванал. Надявам се, да си ме разбрал правилно...

Мишо,извинявай,че ти го казвам.Няма да коментирам постовете и карането на Вальо,но когато се кара рейс оборудване е напълно възможно да се кара с шестичка на 13м.Аз също карам с шестичка на такъв вятър без проблем.Дори,когато бях на острова от 17.07 до 23.07.2012 беше дори по-силно.Аз карах 6,0 ,а Джими 6,2кв. Yeee

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #47 -: 11.08.2012 17:53 »

Днес отново бе прекрасен ден.Не съм сигурен,че беше по-силно от вчера,но просто влязохме с по-малките неща и си покарахме чудено (чудесно май е слаба дума)аз лично с 4,7(малко да се изфукам, ама май започнах бая да си скачам на вълните)
А снощи към 18ч. от нищото вдигна нещо брутално може да удари към 20м. всичко живо във водата изпопада,предимно ученици,браво за бързата и адекватна реакция на всички училища и с 4-5 лодки изкарваха хората наред.за Жалост това продължи около 30-40 мин. Време,което на мен ми стигна да ида до колата да ригна и с оборудването да стигна до водата,както се казва излязох сух от тази ситуация taz

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
XhizorsmQ
Повей

Публикации: 1

« Отговор #48 -: 12.08.2012 18:15 »

Вальо, извинявай, че ти го казвам, но ми изглежда, че ти мъчиш сърфа. Не виждам снимка, на която да глисираш свободно, а с постовете ти, които са пълни с доста граматически грешки ме отблъсваш да чета коментаите на другите райдери. Просто не е възможно на 13 м/с да караш "шестичка", това е пълен нонсенс, който скапва имиджа на острова.  Мисля, че човек, който контактува с дивата природа и със силен вятър, трябва да проявява повече уважение и смирение пред това, с което се е захванал. Надявам се, да си ме разбрал правилно...

Аз лично чета постоянно постовете на valio76 и е хубаво да има хора като него които споделят информация и качват снимки.
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #49 -: 12.08.2012 19:15 »

'ма, разбира се, браво на valio76 :О: Да продължава все така да ни радва с емоция, адекватност и правопис, че на нас трудно ни се отдава такава радост- първична и наивна :D

ПП @valio76: Наздраве за "ежедневната сводка" MAN, макар за мен да е "леко" off това което коментираш "обективно" Smile В дните за които пишеш, че си глисирал с голямо, гледайки те от брега, ние дори не се излъгахме да влезем (аз със 7м2), понеже ти се движеше без да глисираш :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
plux67
Полъх
*
Публикации: 45

Trust me I'm Bulgarian

« Отговор #50 -: 12.08.2012 22:15 »

oops Взе да става интересно .

180cm 88kg now   RRD X-Fire V3 122 + NP RS/RACING EVO IV 8.6
didkodidko
Полъх
*
Публикации: 67

« Отговор #51 -: 12.08.2012 22:41 »

Ай пък ся,

Па на мене ми писна да ви гледам кви сте хейтъри (не всички) старите сърфисти; гледа лошо, мисли си че морето е негово и се смее подло на хората които не им става джайба от първия път - вие сте хейтъри които карат сърф. Пък като се замисли човек к'ва е разликата между тия дето уж са мега карачите и тия дето уж не са???? Ами никва - 3 дни каране (ай да са месеци - пак не са много)!!! До скоро за мен готин човек беше синоним на сърфист, уви явно готин човек си е готин човек независимо дали му е вързал вулкан, флака или фаст спин веднъж в живота!!!
Надали и вие ПРОтата не са ви сърбели устичките/ръчичките да кажете как сте скочили за пръв път или сте влезли с дъска под 100л навътре, ама сте забравили.

Ай малко респект за хората който правят лицето на спорта усмихнато, били те карачи или навитаци да са такива!!!

ПС: КО ОБЩО ИМА ПРАВОПИСА ми кажете? (сякаш всички сърфисти трябва и да са филолози)

Поздрави,

Gaastra Poison 5.0, Neilpryde Saber 6.2, Gaastra GTX 7.0, Neilpryde Fusion HD 7.2
A-H-D FreeDiamond 87, Fanatic Skate 110/2011
NexusStar
Духовит
**
Публикации: 124

Ab hinc

« Отговор #52 -: 12.08.2012 23:00 »

На тази тема направо и се е*а м*** на настроението :#@:

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.
Vasso-Divaka
Духовит
**
Публикации: 136

« Отговор #53 -: 12.08.2012 23:33 »

Вальо, извинявай, че ти го казвам, но ми изглежда, че ти мъчиш сърфа. Не виждам снимка, на която да глисираш свободно, а с постовете ти, които са пълни с доста граматически грешки ме отблъсваш да чета коментаите на другите райдери. Просто не е възможно на 13 м/с да караш "шестичка", това е пълен нонсенс, който скапва имиджа на острова.  Мисля, че човек, който контактува с дивата природа и със силен вятър, трябва да проявява повече уважение и смирение пред това, с което се е захванал. Надявам се, да си ме разбрал правилно...

Мишо, мисля че си много прав и благодаря за поста ти. До сега редовно си карах "шестичката" на 13 м/с и толкова гадно си "мъчех" сърфа със едни 55-60 км/ч, но тъй като не искам да скапвам имиджа на острова, а пък и проявявам уважение и смирение към това, с което съм се захванал - вече ще слагам само 6.7 м2;) Надявам се само, да съм те разбрал правилно, иначе както си я подкарал "сериозно", утре може да вземеш да ми забраниш изобщо да стъпя на острова.
Не знам, ама ми се струва, че нещо много навътре ги вземаш нещата, в което няма нищо лошо, стига да не обиждаш и да се държиш все едно имаш нотариален акт за острова, с което да скапваш имиджа на сърфистите и добрия, приятелски тон на този форум.  
Надявам се, да си ме разбрал правилно...

lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #54 -: 13.08.2012 02:57 »

Днес беше един чудесен ден!В 7ч. заваля дъжд и с огромно удоволствие си спях в караваната слушайки тропота на дъжда до 10ч.,после до 12ч слади раздумки и слязохме до града за Неделен пазар.Като чета горните постове се чудя аз сърфист или турист съм???Преди 1-2 години имаше сходна тема какво аджеба е истинския сърфист?Айде лека нощ утре може да карам с 4,2 или 7,4 или пък цял ден да пия бира hmmmm
п.п.сори ако ви спамя пиш.ко мерилницата

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Tonny
Полъх
*
Публикации: 72

« Отговор #55 -: 13.08.2012 08:29 »

Некфа драма м/у сърфягите?!?Smile  Drinks пийте по едно и споко. bravoo

..: powered by The Dark Side :..
Sasho Belia
Полъх
*
Публикации: 91

Tel.: +359 887 337 339 Skype: artkom-alek

« Отговор #56 -: 13.08.2012 09:52 »

Никаква драма! Забавно мерене на мачтите! Новобранците с по-дълги мачти, старите с по-къси. Даже и Лукчето се включи! Жалко, че затихва... bravoo bravoo bravoo

Много крила, Nord Wam 5'10, Naish Global 5'8 и разни други Smile
BLESSED DEVIL
Полъх
*
Публикации: 74

+359897614847 - S4EN

« Отговор #57 -: 13.08.2012 11:05 »

http://www.youtube.com/watch?v=-7EEVcypjaE

Цитат
do whatcha like do whatcha wanna do... do what the f*ck that ya wanna do
if ya got strong game, money & fame then your dirty wishes will come true
so whatcha wanna do??

A smooth sea never made a skillful sailor.

♥ 4130   4   life
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #58 -: 13.08.2012 11:09 »

Ние сме в голямо двоумение дали да тръгваме в четвъртък вечер до по-неделник -вторник, защото май точно съвпадаме с празника на турците, в който всичко живо се изсипва на острова. Не знам дали ще намерим места за спане, дали няма да е огромна опашката на ферибота (виждали сме опашка дълга 2-3 км извън оградата). То пък как съвпадна точно с прогнозата...Давайте съвети @->-

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Мишо
Полъх
*
Публикации: 56

« Отговор #59 -: 13.08.2012 14:31 »

Момчета, мисля, че темата не се разбра, както исках. Не съм искал да обидя никого. Просто смятам, че е добре да се дава обратна връзка за неща, които правят впечатление. При мен подобни коментари и препоръки от близки, по-добри карачи са липсвали и за това ми трябваше много повече време, за да стигна до някакво ниво в сърфа.  Drinks Иначе до събота последните две седмици на нашето море бяха много фрусриращи - без никакъв вятър, докато не духна на Вромос - 11 м/с за 6-ци Smile И сега всичко е наред..

JP Freestyle 107; Naish Global Wave 87; AHD F type 116
NP Combat 4.0 / Ezzy SE 4.5 / HSM SO 5.0 / NP Fusion 6.0 / NP Fusion 7.2
Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: