21.11.2024 18:08
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Най-хубавия ден в Живота ми!!!  (Прочетена 20301 пъти)
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« -: 03.03.2006 21:31 »

Телефонът ми звъни упорито...поглеждам часовника...ужас,успал съм се за срещата на Хладилника днес в 7 и 30.Вдигам и чувам смеха на М...."пак ли се успа бе куче???"Успявам да свържа две изречения и се изтрелвам от нас с приготвената миналата вечер екипировка.8 и 15 съм там и всички се смеят на вида ми,чак сега се сещам,че забравих да се измия преди да изляза Embarassed .93 идва и с дружни викове потегляме към Драгалевския лифт.Някъде на околовръстното всички замлъкваме заради внезапната проверка на СТКГТ...ИМАМЕ БИЛЕТЧЕТАААА :P  :P  Започваме да обсъждаме прогнозата и дали ще има сняг и условия за каране при този вятър в прогнозите...10ина минутки по-късно спираме да се притесняваме,виждайки заснежения път,който до преди два дни беше превърнат в кална река:)На касата на лифта ни казват,че за съжаление нямат карти не знам си защо в типичен Витошки стил!Това обаче не може да ни развали настроението от появилата се гледка пред очите ни...Потегляме към междинна,където ни казват,че ще се наложи да чакаме най-малко час за да пуснат до горна понеже не можели да я изровят изпод снега станцийката!Всички се усмихваме и влизаме за по чайче в кръчмата...сандвич-два,приготвени с много любов вкъщи!!!Търпението и очакването ни експлоадират,когато казват да заповядаме на лифта....става страшно....сядам на първа седалка,първи човек за деня! Very Happy Сърцето ми ще се пръсне!Под мен има нов пресен сняг около 1 и 50 пудра,че и повече на места....няма кьорава следичка,всичко е само наше!!! :P  :P Никой не се е качвал преди нас,оправяме се още на лифта и бием пъртина до колене първи надолу!Усещането е страхотно,оргазмите идват един след друг!При най-малкото движение виждаш зад теб огромен облак сняг,вдигнат от теб самият,блестящ в прекрасното слънце!Снегът те бие през маската и лицето! :P  hip Слизаме долу като бели мечки,но не от падания,а от милата ни полепнала пудра!!! Very Happy  10 минути по-късно почти всичко под лифта е разорано,но карането не свършва!С удоволствие се набутваме в горите отстрани където ни чака страхотен powder!Чудя се къде ли е сега Захо и дали би ми отказал едно такова пускане?! Embarassed  Very Happy  hip Няма време за мислене,пред мен изскача прясно навята преспа изскачам от нея,разбивайки я и падам в снЕг до бедрата....бих дал мило и драго това да ми се случва по-често!!! Embarassed  Smile Към 2 умората започва да се чувства,но никой не смее да продума и дума за почивка!Аз надирам жестока едната си ска след качване на покрива на станцията през преспата(закачам я в болт)....дори не обръщам внимание на деругата,всички вече сме толкова изтрещели,че хрумват невъзможни идеи! hip В. казва да спуснем скалистата гора вдясно от улея Орлово гнездо и да пресечем улея в долната част.След дълги размишления и борба с жеанието си всички се изсмиваме на налудничавата идея....Спомняме си за Сашко и онази скорошна и тъй тежка неделя...спомням си какво писахте тук за това непреодолимо желание у човек да се изложи на опасност!Спомням си "спорът" и поглеждам към улея...толкова божествено красиво е,а вятърът е струпал половината сняг на планината в началото на Орлово гнездо и само чака някой да си поиграе с него!НЯМА ДА СМЕ НИЕ!!! Cool  Smile Правим последното пускане за деня за Сашето в гората,където дори туристунгелите не са влезли днес! Wink Спускаме се до половината на пътеката към Драгалевския манастир,защото надолу зачестяват ударите в камъни.В 17 и 30 седим и отмаряме на спирката на 93,мислейки дали не сме изпуснали последния! Embarassed  Embarassed След 45 минутно чакане потегляме към родната София,половината заспиваме по седалките на рейса...следва кратко пътешесетвие с трамвай 9...Минавам около милото ми училище и влизам в метрото.Тук хората са така намръщени и скучни...лишени от капчица живец и щастие!Две от онези наконтени "сладурани" ме оглеждат от горе до долу и правят злобни коментари по мой адрес.Може би защото не съм в онези "готини ботушки" или пък съжеляват,че няма да ги придружа към дискотеката?! Embarassed  Rolling Eyes  Very Happy Усмихвам се на всички,на целия вагон,ей така,напук,изпълнен с енергия и детски наивни мечти!Харесва ми,че не ме разбират,че са удивени и изпълнени с учудване от това мое щастие,от мокрият ми течащ панталон,от струйките вода и стопен сняг,спускащи се по ските ми.Качвам се в асансьора,натискам 13ия етаж и отключвам апартамента.Тихо е!Свалям всичко от мен и сядам на компютЪра...сушейки дрехите си....започвам да пиша,искам да споделя радостта,която  изпитвам в този момент с вас,а после.....?!После ще заспя замечтан и усмихнат над темите по география,сънувайки днешния ден и копнеещ за още един такъв!!! :!:  Wink  Smile  :P

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #1 -: 04.03.2006 00:32 »

Цитат на: "extremerider"
После ще заспя замечтан и усмихнат над темите по география,сънувайки днешния ден и копнеещ за още един такъв!!! :!:  Wink  Smile  :P

@-->--

Ами то аз лепнах усмивка на уста, представям си ти в какво блаженство си потънал  :Sunny:  Много мило ми стана... Дано имаш много такива дни които да помниш и да чакаш с радост Smile

Аз така никога няма да забравя първото си паралелно сърф каране с учителя/войводата  Very Happy

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider

« Отговор #2 -: 04.03.2006 14:56 »

Цитат на: "lukcheto"
После ще заспя замечтан и усмихнат над темите по география,сънувайки днешния ден и копнеещ за още един такъв!!! :!:  Wink  Smile  :P

@-->--

Ами то аз лепнах усмивка на уста, представям си ти в какво блаженство си потънал  :Sunny:  Много мило ми стана... Дано имаш много такива дни които да помниш и да чакаш с радост Smile

Аз така никога няма да забравя първото си паралелно сърф каране с учителя/войводата  Very Happy

Дано всички имаме по много такива дни,изпълнени с радост! :P  hip

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #3 -: 04.03.2006 16:08 »

Дано всички имаме по много такива дни,изпълнени с радост! :P  hip
Амин Very Happy

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #4 -: 06.03.2006 17:56 »

Приятелю, написал си го чудесно - дай боже повече такива емоции!

А сега ако разрешиш малко майтап:
-  само между нас - тя червенокоса ли е (щото явно се вижда, че си влюбен)
- ако не си, признай си колко си бил напушен?
- ако ли и това не, просто нямам идея - дали не си искал да изкараш шестица за края на годината пред класната по литература?

А сега сериозно - има прогноза за валеж и застудяване вторник и сряда. Ако си след обяд на даскало, те каня на едно сутрешно Лале, транспорта и картата от мен(имам повод за почерпка)!
Може би сряда сутринта?

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
misteryCo
Полъх
*
Публикации: 80

« Отговор #5 -: 06.03.2006 19:46 »

брей че красив разказ и още много подобни емоции за всички - амин Smile

Good decisions comes from experience, but experience comes from bad decisions.
extremerider

« Отговор #6 -: 07.03.2006 01:49 »

Благодаря ви за думите!Надявам се някой път да споделим един такъв ден всички заедно!!! Smile  Захо,другарю,за теб майтапът е задължителен!!!! Wink  Smile  Smile  hip За съжаление обаче не позна!!! Cool  Twisted Evil Аз съм от малкото хора от моето поколение,които не признават пушенето и употребата на какъвто и да е вид подобни вещества! Embarassed  Smile
-това наистина трябва да си остане между нас!!!Колебая се между една руса бордистка и една чернокоса сладурнака,но при този сняг май си изпуснах шансовете и с двете?! Embarassed  Very Happy  hip
-де да можеше сега класната да го прочете и да реагира като вас!!!щях да сваля с един куршум два заека! Very Happy
 А СЕГА,само за Теб ще разкрия тайната!!! hip Толкова бях изпълнен с енергия и така исках да споделя с някой това усещане,тази странна умора,която те изпълва с енергия напук на всяка логика и научни факти...просто трябваше да ви направя част от този ден!!!Мисля че ми дължите реванш с един такъв ден лятото!!! Smile

Относно поканата ти-аз съм 1ва смяна на училище,но утре ще разбера дали могат да ми намерят бележка и ако е така ПРИЕМАМ с удоволствие! Smile Любопитството ме кара да се чудя какъв ли е поводът за почерпката,но ти ще ми помогнеш да разбера,защото знам колко си всеотдаен!!! Wink  hip  hip Та....ако се освободя в сряда съм с теб!!!Тук ще се разберем къде и в колко се чакаме.Аз ти имам и номера!:)

P.s->това с всеотдайността го казах,защото още си спомням онзи ден на Искъра това лято,когато ми помогна да ригна онзи Pacific,който все повече се убеждавам,че нямаше да подкарам,ако не беше твоята помощ!R.E.S.P.E.C.T and THUMBS UP FOR YOU!!! hip  Cool

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
extremerider

« Отговор #7 -: 07.03.2006 13:14 »

Готово Захо! Smile Ако поканата за утре важи все още...с удоволствие ще се кача горе с теб да поразцъкаме лаленцето! Very Happy  Cool Остава само да ми кажеш къде и в колко ще ни бъде срещата и съм при теб! Wink  hip

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #8 -: 07.03.2006 14:46 »

Готово Захо! Smile Ако поканата за утре важи все още...с удоволствие ще се кача горе с теб да поразцъкаме лаленцето! Very Happy  Cool Остава само да ми кажеш къде и в колко ще ни бъде срещата и съм при теб! Wink  hip

Изпратих ти лично съобщение - виж го!

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
extremerider

« Отговор #9 -: 07.03.2006 15:36 »

Цитат на: "zaho"

даммм,но нещо не съм го получил Sad изпрати ми ново,но не го трий докато не го получа,защото  Юли беше писал някъде из форума,че имало проблем с личните съобщения!Мерси предварително! hip

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #10 -: 07.03.2006 16:06 »

Невероятно, extremerider, направо ме накара да преживея всичко с теб и ме откъсна от мръсната София. Този приказен свят за който говориш и всичките емоции са способни да те изпълнят с безкрайно удоволствие от това да бъдеш жив и да се допреш по този прекрасен начин до природата. Дано да са по-чести тези моменти за всички нас!

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #11 -: 07.03.2006 16:15 »

даммм,но нещо не съм го получил Sad изпрати ми ново,но не го трий докато не го получа,защото  Юли беше писал някъде из форума,че имало проблем с личните съобщения!Мерси предварително! hip

ИЗПРАТИХ ГО ПАК!

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
extremerider

« Отговор #12 -: 07.03.2006 16:18 »

Пожелавам ви да ви се връща с два пъти повече сняг и щастие!!!! hip  Smile

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
extremerider

« Отговор #13 -: 07.03.2006 16:23 »

ИЗПРАТИХ ГО ПАК!

ПОЛУЧИХ ГО!!!! hip  Very Happy

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Mod_One