21.11.2024 17:20
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3   Най-долу
Печат
Автор Тема: Най-хубавия ден в Живота ми!!!  (Прочетена 20293 пъти)
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #30 -: 10.03.2006 17:29 »

Цитат на: "Юли"
Използвам секачка, раш-пила и няколко засекретени способа за тази процедура. Надявах се, че ще помогнеш както обеща :liar: , но след няколко часово викане на неволята, реших по старо му. :о(

хаха,е тя Неволята се ровеше горе до кръста в пудра и се молеше за бира,мисля че я видях да профучава покрай мен няколко пъти и си беше сложила една такава каска на главата!!! Very Happy  Mr. Green  Mr. Green

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
raika_zaika
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #31 -: 10.03.2006 21:25 »

Толкова добре разбирам емоцията ти, върна ме в детството, когато изживявах същите моменти на Витоша. Включително картите , рейса и цялата Софийска действителност от която се откъсваш. Тази година смело загърбих всичко и цяла зима съм на Банско. Смело мога да кажа, че така се живее най-добре Smile)))))
raika_zaika
Полъх
*

« Отговор #32 -: 10.03.2006 21:28 »

Учителката по литература ще ми направи забележка за повторението на "смело " Smile
extremerider

« Отговор #33 -: 11.03.2006 11:37 »

Цитат на: "raika_zaika"
Толкова добре разбирам емоцията ти, върна ме в детството, когато изживявах същите моменти на Витоша. Включително картите , рейса и цялата Софийска действителност от която се откъсваш. Тази година смело загърбих всичко и цяла зима съм на Банско. Смело мога да кажа, че така се живее най-добре Smile)))))

OK  OK  Very Happy дано има повече хора като теб!!!А като каза,че си на Банско,имаш ли информация за Палшицата,защото тук всеки говори различни версии?! Rolling Eyes  Wink Иначе....ако и ти си при моята даскалка по литература няма да ти се размине само с повторението на "смело"! Very Happy Ще имаш едночаспва лекция,че е недопустимо да пишеш такива глупости в 12и клас Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Twisted Evil Всъщност мненията на хора като нея слабо ме засягат :/ Знам,че Витоша са я виждали само на картичка от някой познат и дори не правят разлика между Алеко и Княжево.... :о(  Sad  Shocked

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #34 -: 11.03.2006 12:17 »

Браво!!!!! OK

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
raika_zaika
Полъх
*

« Отговор #35 -: 11.03.2006 20:30 »

За Палашица, както и миналата година не са взети никакви мерки и само си говорим, че е опасно. Това не пречи всеки ден да минаваме по няколко пъти през Бъндерица, да пием кафе под лавината и така... Да пази Господ!
extremerider

« Отговор #36 -: 11.03.2006 23:28 »

За Палашица, както и миналата година не са взети никакви мерки и само си говорим, че е опасно. Това не пречи всеки ден да минаваме по няколко пъти през Бъндерица, да пием кафе под лавината и така... Да пази Господ!

ясно....благодаря ти много за информацията и се пази!!!!дано няма от какво де,но си имай винаги едно наум,знаеш!!! Wink  :P

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Страници: « 1 2 3   Най-горе
Печат
Отиди в: