jhonson
Полъх
Публикации: 62
|
|
« -: 13.03.2006 12:57 » |
|
Събота най-накрая покарах яко на сняг със ски.Духаше 6-9 м/с карах около 6 часа, мога да твърдя, че удоволствието е същото като по вода.Използвах 5 линия, но не ви я препоръчвам , тези които използваха shift-система нямаха проблем с вдигането на кайта.Още нещо забелязах, че на сняг е по лесно за начинаещи отколкото по вода.
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #1 -: 13.03.2006 13:54 » |
|
А как правиш поворота със ските? Не е ли по-лесно със сноуборд, щото той може да се кара и в двете поски, като истинска дъска за Kite?
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
jhonson
Полъх
Публикации: 62
|
|
« Отговор #2 -: 13.03.2006 15:56 » |
|
Ами примерно караш на дясно и кайта е в положение 1-3 часа вкарваш го в 11-9 и завиваш както при слалом или от положение 3 часа вкарваш го в 11 придърпваш бара подскачаш и завърташ ските или както знаеш по вода.Мисля, че със сновборд е малко по трудно при малко вятър да се вдигне кайта още при голяма скорост имаш по-голям контрол и оправление(примерно от точка до точка) със ски.
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #3 -: 15.03.2006 20:11 » |
|
Абе решил съм да пробвам с борда, ама не със кайт а с едно платно подобно на тези от снимките дето прати линка. Но за целта трябва да се науча да карам борда на <switch>. Даже снощи си пренастроих автоматите за такова каране и ще пробвам до края на сезона да уча <switch>.
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #4 -: 15.03.2006 21:23 » |
|
На "сухо" е по-трудно да се научиш да караш "switch", когато те тегли нещо въобще не усещаш коя страна ти е неудобна (особено когато няма как да спреш ).
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #5 -: 17.03.2006 18:15 » |
|
На "сухо" е по-трудно да се научиш да караш "switch", когато те тегли нещо въобще не усещаш коя страна ти е неудобна (особено когато няма как да спреш ). Ами на "сухо" не знам, ама на сняг много боли ... днес се убедих! Скъсах мускулни влакна, с шиба... "switch" - а бе това за колко време минава, да каже някой ако е патил? Щото направих още две спускания след това, ама си боли - не знам дали ще ми стигне довечера 'анастезлийката' значи.
|
|
|
|
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #6 -: 17.03.2006 21:00 » |
|
|
|
|
|
~A-H-D Fast Forward 149l.~ ~Starboard Formula 147l.~ ~A-H-D G Ride 90l.~ ~A-H-D Kauli Pro 75l.~ ~Gaastra Nitro 5 11.0~ ~Gaastra Nitro 5 9.3~ ~Arrows Craze 6.0~ ~Arrows Zest 4.7~ ~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #7 -: 17.03.2006 22:02 » |
|
Kофти , лошото е, че утре ще боли повече..
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #8 -: 18.03.2006 15:54 » |
|
На "сухо" е по-трудно да се научиш да караш "switch", когато те тегли нещо въобще не усещаш коя страна ти е неудобна (особено когато няма как да спреш ). Ами на "сухо" не знам, ама на сняг много боли ... днес се убедих! Скъсах мускулни влакна, с шиба... "switch" - а бе това за колко време минава, да каже някой ако е патил? Щото направих още две спускания след това, ама си боли - не знам дали ще ми стигне довечера 'анастезлийката' значи. Значи, че за съжаление закриваш сезона. То и без това си е към края, но по-добре да ти мине за откриване на сърфисткия...ей ама луда глава си и ти
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #9 -: 18.03.2006 22:27 » |
|
А стига ме оплаквахте, бе - това е на корема не на крак. Днес пак бях горе - единствения проблем е ставането (нали знаете, че бордистите сядаме за да стегнем автоматите). Ставам с чудновати движения - иначе си карам. Май онази приказка за мъжете (баба ми я разправяше) е вярна - ако го видиш с червата навън, не му обръщай внимание, нищо му няма. Това му е пояса! Утре Боровец - никаква милоста за организма, щото се разхлабва.
|
|
|
|
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #10 -: 19.03.2006 01:58 » |
|
А стига ме оплаквахте, бе - това е на корема не на крак. Днес пак бях горе - единствения проблем е ставането (нали знаете, че бордистите сядаме за да стегнем автоматите). Ставам с чудновати движения - иначе си карам. Май онази приказка за мъжете (баба ми я разправяше) е вярна - ако го видиш с червата навън, не му обръщай внимание, нищо му няма. Това му е пояса! Утре Боровец - никаква милоста за организма, щото се разхлабва. а,аз мислех на кръка бре!!!!!:)Захо,имам идея,но не знам дали ще ти хареса! Аз от 1ви излизам ваканция,кво ще кажеш да направим един Боровец,когато си свободен???
|
|
|
|
~A-H-D Fast Forward 149l.~ ~Starboard Formula 147l.~ ~A-H-D G Ride 90l.~ ~A-H-D Kauli Pro 75l.~ ~Gaastra Nitro 5 11.0~ ~Gaastra Nitro 5 9.3~ ~Arrows Craze 6.0~ ~Arrows Zest 4.7~ ~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #11 -: 19.03.2006 16:31 » |
|
А стига ме оплаквахте, бе - това е на корема не на крак. Днес пак бях горе - единствения проблем е ставането (нали знаете, че бордистите сядаме за да стегнем автоматите). Ставам с чудновати движения - иначе си карам. Май онази приказка за мъжете (баба ми я разправяше) е вярна - ако го видиш с червата навън, не му обръщай внимание, нищо му няма. Това му е пояса! Утре Боровец - никаква милоста за организма, щото се разхлабва. а,аз мислех на кръка бре!!!!!:)Захо,имам идея,но не знам дали ще ти хареса! Аз от 1ви излизам ваканция,кво ще кажеш да направим един Боровец,когато си свободен??? И аз бих дошла
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #12 -: 19.03.2006 23:33 » |
|
А стига ме оплаквахте, бе - това е на корема не на крак. Днес пак бях горе - единствения проблем е ставането (нали знаете, че бордистите сядаме за да стегнем автоматите). Ставам с чудновати движения - иначе си карам. Май онази приказка за мъжете (баба ми я разправяше) е вярна - ако го видиш с червата навън, не му обръщай внимание, нищо му няма. Това му е пояса! Утре Боровец - никаква милоста за организма, щото се разхлабва. а,аз мислех на кръка бре!!!!!:)Захо,имам идея,но не знам дали ще ти хареса! Аз от 1ви излизам ваканция,кво ще кажеш да направим един Боровец,когато си свободен??? И аз бих дошла ще те приемем с удоволствие!!!!и ще те пазим много!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #13 -: 20.03.2006 19:43 » |
|
Е как да не дойде човек така Ще дойда с огромно удоволствие и без това отдавна ви се носи славата на двата със zaho как карате и искам да ви видя и да се насладя на гледката
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #14 -: 20.03.2006 20:40 » |
|
А стига ме оплаквахте, бе - това е на корема не на крак. Днес пак бях горе - единствения проблем е ставането (нали знаете, че бордистите сядаме за да стегнем автоматите). Ставам с чудновати движения - иначе си карам. Май онази приказка за мъжете (баба ми я разправяше) е вярна - ако го видиш с червата навън, не му обръщай внимание, нищо му няма. Това му е пояса! Утре Боровец - никаква милоста за организма, щото се разхлабва. а,аз мислех на кръка бре!!!!!:)Захо,имам идея,но не знам дали ще ти хареса! Аз от 1ви излизам ваканция,кво ще кажеш да направим един Боровец,когато си свободен??? И аз бих дошла ще те приемем с удоволствие!!!!и ще те пазим много!!!!!!! Виж тема "Боровец" - май се сформира група за неделя!
|
|
|
|
|
|
|
|