21.11.2024 19:15
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: кемпер или каравана  (Прочетена 9812 пъти)
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #15 -: 06.11.2012 11:34 »

....8 + 1 места.води се лек автомобил....
Точно преди две вечери на маса му дръпнахме едно дълго чудене,че никой не си спомняше,с В категория ,колко човека може да возиш.Благодаря за отговора :D

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
vmrivanov
Вятърничав
Публикации: 260

« Отговор #16 -: 06.11.2012 15:03 »

физическо лице.8 + 1 места.води се лек автомобил,за винетка и данъци.
аа блгодаря, засега търся още наякакъв дето ше мога да му взема ДДСто,ако отпадне този вариант  пак ще помисля  Drinks

Windsurf gear: Fanatic Falcon 111l ,Fanatic Newwave 74l
Simmer style icon 4.7, Gaastra Remedy 6.0
Kitesurf gear: RRD Religion 7, RRD Religion 9, RRD Vision 12
vmrivanov
Вятърничав
Публикации: 260

« Отговор #17 -: 14.11.2012 22:20 »

Оххх купих накрая-донор за кемпер  Yes VW T4 4X4 с висок таван за легло,...ама днес при прехвърлянето- КАТ реши че може да е краден и сега съм поставен в ситуация да доказвам че не е.А кандидат кемпера е на масата за дисекции в сервиза и всеки ден гълта яки кинти да го върнат към живот,не мога даже да го закарм да се реши въпроса.Сега представям си да го вдигна на крака и да ми го конфискуват Sad. Тежък е живота на сърфиста,който жадува за собствен дом (на колела) Smile)

Windsurf gear: Fanatic Falcon 111l ,Fanatic Newwave 74l
Simmer style icon 4.7, Gaastra Remedy 6.0
Kitesurf gear: RRD Religion 7, RRD Religion 9, RRD Vision 12
haydukata
Полъх
*
Публикации: 48

В интернет вятъра не спира

« Отговор #18 -: 28.12.2012 17:11 »

Ако вече не е късно да споделя и аз своя опит. Тъй като обикновенно пътувам сам/не че искам, но така се получава/ използвам джип. В него хвърлям всичко, което взимам за каране, включитално и дъските - 2 бр. Като разтоваря на острова спя в джипа на някой паркинг. Досега не съм имал проблем. Така, че считам джип с право дъно, като се свалят седалките за по - удобен от кемпера. Ако си запален по острова направо си монтирай каравана и използвай джип за по - кратки посещения. Варианта с WV Transporter също ми се струва много удачен, но не знам дали има 4Х4. Накратко! Каквото и да си купиш ще му намериш колая. Успех! OK

Tabou speedster 100l, RRD ltd V10 98l, Gaastra hybrid 6.7, Gaastra 6,2 Poison, Neilpryde speedster 5.7
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: