01.11.2024 19:36
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Снимки от прогнозата (не помня коя)  (Прочетена 2066 пъти)
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« -: 15.11.2012 21:21 »

https://picasaweb.google.com/111261903928205601014/NEWKRIS#

Искам да благодаря на Кирил ,че ми даде да тествам коде 77 2012 на старборд
Това за мен е най-доброто дето съм карал . С 1 финка е 19.5 .
беше бърза като слаломна дъска ....впрочем не рзбрах дали е дъска защото не усещах нищо под краката си . мислех ,че съм забравил да взема дъската и карам по пети . после от снимките видях ,че  не съм. Кири ми даде да направя 1 кръгче което аз го правех 2часа . Няма да забравя как някой ми казваше в главата  "аве излизай човека ти маха от брега иска и той да кара"  а някакъв друг глас  ми викаше   " Аве не маха на теб да не ти е давал вопще не поглеждай към брега, да дойде да те извади  кът му се кара толкова'' незнам хора това  шизофрения ли е какво е ? Ако някога засечете Кирил на спота поискайте му дъската за 1 кръгче и ако се върже отдайте се изцяло на 2 рия си глас.
filev
Духовит
**
Публикации: 182

« Отговор #1 -: 16.11.2012 14:01 »

Ей Крис искам да ти кажа,че тоя ден и аз ще го запомня Yes Yes
Като те гледахме от брега и докато Киро те снимаше моя коментар беше-ей сега като дойде ще е превъртял и ще изръси некоя гениална мисъл!! bravoo
И така и беше,няма да те цитирам,защото думите ти за Филип Костър ще прозвучат нецензурно за дамите и малките сърфистки!! (:-pp) (:-pp)
Това което се видя е че всичко ти връзваше и ти се забавляваше Dance Dance
После и аз тествах за първи път в подходящо време дъсчицата и Yes Yes...ти си го описал,а и доста по усещаш нещата от мен ty

За статистиката -дъската е 74л,а прогнозата е 20-23 октомври 2012

JP FSW 78l
Custom WTB FSW 108l

Ezzy SE Wave  4.0
Neil Pryde Alfa 4.7
Neil Pryde Search 6.2
Milen-breeze
Полъх
*
Публикации: 50

« Отговор #2 -: 16.11.2012 23:07 »

Момчета,елате и покарайте на истински вълни на Лозенец,на северняк (:-pp)
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: