Леле
extremerider, изобщо не се оплаквай. Заради теб направихме 13 спускания на Ястребец 2 без почивка и а самите спускания си бяха почти без спирания. Направо без крака останахме
Extremerider правеше някакви адски скоростни спускания към които се включи към 11ч. и
Марино и ние с
Юли, за да не се излагаме и ние доста се понапънахме
Марино кара явно от раждането си, има страхотен стил и страхотни ски (по-малките братчета на тези на extremerider
) и двамата beast-ове се бяха набримчили яко на full speed, а
extremerider по някое време пак изчезваше ту в гората, ту по скоковете, ту под лифта, където с виртуозно майсторство лавираше между стълбовете и скачаше по скокчетата (а ние от лифта наблюдавахме и цъкахме
По-късно се включи и
zaho, който е контузен и въпреки това караше ...ами доста бързо и красиво
zaho как си а?
...или не ти се говори (той си знае защо
) Видяхме доста сърфисти по пистите и се надявам да се видим скоро на вода
Накой знае ли как се лекува ужасна мускулна треска
: :idea:
Съни,страшно резюме си направила,БРАВО!!!
Наспинкахте ли се с Юли???
Или той хърка в момента на писането на поста ти?!
Мммммм,имам няколко лекички поправки за карането днес обаче,ако не възразиш?!
Ще започна с това,че Съни и Юли направиха 13 спускания почти без почивка на Ястребец 2 само и единствено заради силата и енергията,които им вляха сандвичите дето "опукаха" сутринта докато се обувах на паркинга и желанието ТИ да тръгнеш час по-скоро към 31ви километър,където те очакваше ШКЕМБЕТО!!!
Другарят Марино ме остави без дъх!!!И като скорост,и като стил,но той си е от старата школа,превъзходството на която е видимо и осезателно
Иначе...Сънка,моите "зверчета са по-малките братчета на Мариновите"
А твоите къси верижни завойчета изглеждаха наистина впечатляващо,особено след загряващите 2-3 спускания спирах да ти се наслаждавам!!!
Хммм,мисля че трябва да проектират пистата на ново :о( Или да стоварят малко снежец за едно прилично скокче и да бутнат някой по-късичък стълб за любителите на grindovete,но това за другата зима ще остане май!
Абе....чудя се,гледам си изпуснала един много важен момент от деня,но...то нормално след всичките тези марсчета,ала бала портокала и друг вид рушвети и далавери от страна на Съни,за да нахъса иначе видимо "Будния" Юли!!!!!
Zaho за пореден път доказа какво означава да си луд!!!
Беше като Боде Милър на борда,въпреки контузията си,която от карането не личеше въобще,че я е направил!
Иначе и на мен ми е интересно да разбера какво се случи след това с теб Zaho
:
Да не си направил някоя "интимна" афера със заместник кметицата?
И като последно!
Съни,ужасна мускулна треска се лекува с индустриални количества К.К и спане!!!!....ммммм,отивам пак да възстановявам изцедените си силички в кревата!Лека и ползотворна на всички!!!Да сънувате мнооооого пудра горе и невероятен вятър долу!!!!
п.с->Съни,все още не мога да разбера влиянието на марсчето върху Юли
Но днес бяхте истински ФенОмени!!!!!!