22.11.2024 23:12
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: ОФЕРТА за РАБОТА  (Прочетена 1421 пъти)
malenki
Полъх
*
Публикации: 82

« -: 10.02.2013 22:48 »

Здравейте!
Radoslav Raev ме помоли да постна от негово име обява за работа. Ако има желаещи - да заповядат!

-->
Уиндсърф Обявление
 Здравейте,казвам се Радослав и в момента(след 15 години преподаване на сърф) съм мениджър на ново откриващо се сърф училище в много специален ВИП проект в Тюркменистан под шапката на президента.
 Моят бивш шеф от Алачати-Аркън го поканиха да развива морската част(Марина,Детски Яхт Клуб,Сърф база и водни спортове) и така аз попаднах тук.
 В момента проекта с 80 вили,2 Хотела,марина,яхт клуб и всичко останало се достроява и на 29 Юни ще трябва да правим гранд опенинг за президента!!!
 Накратко:
 Търся си екип....по-точно уундсърф инструктор,младо момче със стаж и да говори Руски и Английски.
 Условия:
 6 месеца работа от 1 Май до края на октомври
 1000$ фиксирана заплата + 20% от уроците
 Платени самолетни билети,храна 3 пъти на ден и спане
 1 ден в седмицата почивка(освен в пик сезона)
 Моля свържете се с мен по скайп: radoraev или по имейла по-добре с готово CV rado@siroko-surf.com

За повече яснота по проекта:

http://www.youtube.com/watch?v=9q8j30UjM7o
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: