21.11.2024 16:04
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Търся си другар(чета) от Бургас  (Прочетена 1590 пъти)
Gamma
Полъх
*
Публикации: 24

« -: 26.05.2013 18:14 »

Втори ден обикалям спотовете из бургаско и никой не виждам...
Днес на поморийското езеро нямаше никой, в Сарафово също, а на северният плаж влизаха само от към сърф клуба. Понеже ми е трудно всеки път да си нося материала до клуба, киснах няколко часа по плажовете. Просто всичко става и не искам да влизам сам... А то си духаше (и продължава) около 8 - 9 метра стабилно.
Изядох си т@ш@ците от яд днес Censored
Та, търся си дружка (или дружки), с които да обикаляме, понеже тук е ясно, че сам воинът не е воин, щото с морето шега не бива.

Board: Tabou Rocket 145 l
Sails: 8.2 NS E_Type; 8.0 RRD Evolution MK V; 7.3 NS Natural; 6.2 NS Natural
v_abozov
Духовит
**
Публикации: 167

« Отговор #1 -: 26.05.2013 21:20 »

И аз бях в Бургас 3 дни и вчера гледах как се мъчат да изглисират със 7.7кв. около моста. hmmmm Отказах се дори да вадя материала (най-голямото с което разполагам е 6.6кв. и 111л.). Може би днес е било по-добре, но за всеки случай сутринта си тръгнах по-ранко и десетина човека покарахме яко на Тракиец. Май трябваше по-рано да пишем във форума, че сме в Бургас, поне да се видим да пием по една бира с цаца  :D Drinks

Sails: 
4.5 Loft Concept   
5.3 X.O Sails Skull
5.9 Loft Oxygen
6.8 Loft Oxygen

Boards:
Starboard Carve 111
Starboard Kombat 97
Стефан
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #2 -: 27.05.2013 11:54 »

Колеги, нещо сме се разминали по спотовете около Бургас. На 23-ти с бургазлии карахме на Поморие (южния плаж - пред големия хотел), но на мене ми беше много силно за 4.5, духаше до 18 м/с сайдшор с големи вълни, и отидох на Поморийското езеро, където също ми беше силно, но все пак е по-равничко. На 26-ти също карах на езерото, но от 16-19 часа и беше сууупер за 5-6 кв.. От София съм, но често посещавам Бургас  и околността по прогнозки. Поздрави 
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: