Привет,
не помня дали сме обсъждали темата, но и да сме, нямам спомен за конкретики затова повдигам въпроса (а и лятото все пак предстои, добре е знанията да се опреснят!)
Днес получих от онези честитки на КАТ по пощата в които "ме канят" с призовка да се явя на място във връзка с някакво нарушение, предполагаемо в града нейде са ме "филмирали" на 20 Май... Аз лично не мога да се сетя какво съм правила тогава, но много вероятно е да е имало прогноза и да съм се изстрелвала натам (ако някой има спомен да сподели).Та мисълта ми е, ако не се явя в КАТ на посочената дата (тогава се задава прогноза), какво следва? Според моя рисърч в правната -практика вземането трябва да се прехвърли към НАП и се заплаща с данъците, но в това не съм уверена, а и като знам комуникацията НАП и КАТ как би се осъществила, та... Спорделяйте?
И друго, хайде един списък да спретнем на възловите места с камери из София, че аз на няколко пъти се улавям че забравям за тях улисана в шофирането.... А може да споделите и къде по пътя за Турция има камери, че според мен добавиха и нови преди време.
Това е. Алоха