21.11.2024 16:22
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Спиидинг и камерк(ки)  (Прочетена 2614 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 14.06.2013 17:37 »

Привет,

не помня дали сме обсъждали темата, но и да сме, нямам спомен за конкретики затова повдигам въпроса (а и лятото все пак предстои, добре е знанията да се опреснят!) --<

Днес получих от онези честитки на КАТ по пощата в които "ме канят" с призовка да се явя на място във връзка с някакво нарушение, предполагаемо в града нейде са ме "филмирали" на 20 Май... Аз лично не мога да се сетя какво съм правила тогава, но много вероятно е да е имало прогноза  и да съм се изстрелвала натам (ако някой има спомен да сподели).Та мисълта ми е, ако не се явя в КАТ на посочената дата (тогава се задава прогноза), какво следва? Според моя рисърч в правната -практика вземането трябва да се прехвърли към НАП и се заплаща с данъците, но в това не съм уверена, а и като знам комуникацията НАП и КАТ как би се осъществила, та... Спорделяйте?

И друго, хайде един списък да спретнем на възловите места с камери из София, че аз на няколко пъти се улавям че забравям за тях улисана в шофирането.... А може да споделите и къде по пътя за Турция има камери, че според мен добавиха и нови преди време.

Това е. Алоха :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 14.06.2013 18:51 »

Ако платиш веднага (14 дни), цената е доста по-ниска.
Камерите на КАТ тук http://windsurf.bg/forum/index.php/topic,290.0.html и тук http://windsurf.bg/forum/index.php/topic,3083.0.html

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
mihailt
Вятърничав
Публикации: 247

« Отговор #2 -: 14.06.2013 21:27 »

Лукче, не се притеснявай. Ако не си се разписала, а призовката е по пощата, то не ходи въобще.
Преди 3 г направих грешката да отида, бяха ме штракнали да настъпвам стоп линията, 60лв и 4 точки за нищо. От тогава имам още три такива писма, но познат полицай от кат ме посъветва да не ходя. Пазят информацията само няколко месеца, че и по-малко. Та аз така направих и не отидох. Скоро ме вдигна паяка, провериха ме на копютъра им, и нямам нищо. Та съвета ми е - не ходи. Това е моя опит. Ти си решаваш. Поздрави.

50г., 72кг., начинаещ
JP130l,Starboard carve111l,Tabou3s 97l
Simmer 5.6, Gaastra 6.7 с два камбера, Gaastra 3.7, 4.7, 4.2.
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204

« Отговор #3 -: 17.06.2013 14:30 »

да, колегата е прав. КАТ имат ресурс да пазят инфо около 9м. след това трият старите "кадри". на следващо място, като нямат доказателство за връчване, значи няма връчване  Wink

ПП
И аз преди време писах на Дядо Коледа, но още нямам обратна разписка  (:-pp)
Pavel_Gr
Вятърничав
Публикации: 265

Concerned with boundaries? Imagine no limits!

« Отговор #4 -: 19.06.2013 13:58 »

Ако не са ти пратили снимки с писмото, вероятно се касае за друго нарушение.
Мен ме цапардосаха на изхода на Бургас с 30 км/ч отгоре и след месец си получих честитката - наказателно постановление с 4 фрейма от клипчето. Снимали са ме в гръб от насрещното платно. Ако случайно има друга кола на снимката, можеш да обжалваш и мисля, че със сигурност пада актът, но и куките го знаят това и не пращат подобни снимки.

Както Юли каза, ако си платиш глобата в двуседмичен срок имаш "отстъпка". Аз също мислех да не я плащам, но познат ми каза, че актовете не падат и реших да не си правя оглушки.

Naish FreerideSlalom 95l / Exocet Cross 104l / RRD X-Fire V10 98l / RRD X-Fire V8 108L / RRD X-Fire V5 122l.
Neilpryde Zen 5,5m2 / Neilpryde Hellcat 6.7m2 / Neilpryde V8 7.2m2 / Point7 AC-K 8.5m2
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: