21.11.2024 18:05
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: как да опъна GAASTRA PURE 2013 с колко процента карбон и колко  (Прочетена 2553 пъти)
niki 2000
Повей

Публикации: 2

« -: 11.08.2013 17:52 »

смятам да си взимам GAASTRA  pure, но не знам с колко процента карбон да я опъна и колко да я натегна.Казват ,в сайта на GAASTRA 100%, но приятели ми казват че не ми трябват 100, а мачта от GAASTRA.Хора, не знам какво да правя

(:-pp)
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #1 -: 11.08.2013 19:19 »

http://www.gaastra.com/sails/2013/wave-cross/pure     Щом пише 100% ,значи трябва такава мачта.Всичко останало е компромис.Може и да опъне,а може и много проблеми да имаш.Най добре да се пробва. Yeee

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #2 -: 12.08.2013 13:22 »

Лично впечатление за това платно. Капризно е откъм ригване и ако не го взимаш за фристайл, по-добре се ориентирай към друг модел платно. Проблем са винаги долните две лати, които при неправилно ригване трябва да се обръщат със замах, а ако се пренатегне от страната на гика пък платното няма тяга...та ригването си е визш пилотаж и все още експериментирам (включително днес ще го ригвам с друга мачта). Като цяло да се заеме формата не е проблем, няма и гънки по платното с тази мачта.

Ако имаш още въпросителни сигнализирай  :D Поздрави от острова и ватъра, има го много тази година Smile

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: