Здравейте, времето по монтаж и логистика на мереостанцията си дойде. Отчет на свършеното до момента:
1. Парите за Метеостанцията събрани. Каква е стойността на комплекта и какво се включва в него:
1 Метеостанция WS2355 - 324.00 лв ( с отстъпка 10%)
2 Защитен екран Sshield - 18.00 лв ( с отстъпка 10%)
3 IP Camera ОD325HD - 315.00лв ( с отстъпка 10%)
4 LAN Modul LAN232 - 240.00лв ( с отстъпка 10%)
5 1 год. Такса yearly - 72.00 лв ( с отстъпка 10%)
6 "Г" стойка аccess. - 10.00 лв ( с отстъпка 10%)
Всичко на обща стойност 979лв. (прикачам офертата за заинтересованите)
2.Парите за Метеостанцията вече са преведени по сметката на човека- Радмил, който ще тества и монтира Метеостанцията и който е отговорен за монтажа на Метеостанцията на Дъбник.
3. Вече закупена, станцията ще бъде предварително окомплектована, синхронизирана, включително ще се направи скромна уеб платформа от която данните ще могат да бъдат следени.
4. Стъпка/и последна/и - т.е. предстои:
1. Организиране пътуването на човека- Радмил който ще монтира всичко от гр. Септември мисля, че беше (Цецо да ме поправи ако греша) до Гьокчеада
2. Монтаж на цялото съоръжение- метеостанция, камера, кабели, и др. (работа приблизително за 2 дена).
И накрая, за метеостанцията "финанси" дадоха, макар и индиректно родителите на Андре Пасковски, затова тя ще е в негова памет.. всъщност ние бяхме го решили и преди премиерата на "Под повърхността". Това е и причината да направим табела, засега я мисля да е от карбон, която да монтираме на място и в близост до метеостейшъна, тя ще ни напомня за Андре и неговият Пашко стайл, и това което остави за нас....след себе си
Засега това е. Поздрави.