21.11.2024 16:11
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сбирка  (Прочетена 22664 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #45 -: 13.06.2006 10:21 »

...... започнаха издЕватЕлствата, безчинствата и калпазанщините.... Хахаххааааааа..... :Sunny: УЖАС!!!!

Аз за какво все отлагам да си взема платното от Съни, за да се случи ВСЕ пак нещо което да осветли нещастната ми сърфистка душица...

Цитат на: "Ivo"
Издивяхме без вятър - мани, мани... Срам ме е да го кажа, но аз дори не съм открил сезона още! :/

Ивчо, няма страшно двама сме в блатото...

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #46 -: 13.06.2006 11:29 »

Цитат на: "lukcheto"
...... започнаха издЕватЕлствата, безчинствата и калпазанщините.... Хахаххааааааа..... :Sunny: УЖАС!!!!

Аз за какво все отлагам да си взема платното от Съни, за да се случи ВСЕ пак нещо което да осветли нещастната ми сърфистка душица...

Издивяхме без вятър - мани, мани... Срам ме е да го кажа, но аз дори не съм открил сезона още! :/

lukcheto няма страшно. От четвъртък има вятър за каране, платното ти е в магазина, а следобяд и неопрените, така, че се вижда не светъл лъч, ами цяла светла пътека за изтормозените ви сърфистки души Wink  Взимай Иво под мишница и право на язовира да карате Mr. Green

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #47 -: 13.06.2006 16:07 »

Цитат на: "Sunny"
Цитат на: "lukcheto"

lukcheto няма страшно. От четвъртък има вятър за каране, платното ти е в магазина, а следобяд и неопрените, така, че се вижда не светъл лъч, ами цяла светла пътека за изтормозените ви сърфистки души Wink  Взимай Иво под мишница и право на язовира да карате Mr. Green

Ухуууууу КЕФче  bravoo  Dance  Yes  :Sunny:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #48 -: 13.06.2006 23:48 »

В БАССЕС сме си определили един ден от седмицата (вторник) , в който се събираме в 8:00ч. Който може и има желание идва. По този начин се виждаме , веселиме , обменяме опит и информация но най вече пиеме БИРА. Така се избягва дългото разбиране къде и кога ще се събереме. Зимата ходехме в бирария 1516, но за лятото се преместихме в бирария НИШАВА на открито. Зимата пак в 1516 и готово. Що не си определите и Вие един ден, примерно сряда в 1516. А събирания на прогноза на някой гьол са си друга работа. tequilla  Drinks

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #49 -: 16.06.2006 12:28 »

е......той Захо,ако отиде в 1516 ще им изкърка всичката бира Very Happy  Very Happy

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: