21.11.2024 15:45
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: йо, като да духа,а :)  (Прочетена 5867 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 20.06.2006 12:16 »

изстрелваме се към Огняна с Бобона. Ако някой нещо, моля да заповяда и да се обади. Айде дано покараме... Very Happy

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 20.06.2006 13:11 »

Ей как духа, направо ви завиждам, че отивате. Тези дни до четвъртък има леки северозапади и който може да отиде да кара ще е късметлия Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
miro_nemiro
Полъх
*
Публикации: 63

IIIIIIIIIIIIIIIIIII-HAAAAAAAAAAAAAA....

« Отговор #2 -: 20.06.2006 16:07 »

простете невежия, но аз да попитам: при тези северозапади се кара добре на Огнианово, така ли?  А кога е подходящо  на  Искъра? И всъщност аз понеже  не съм карал на Огняново може ли да замести Искъра? Тоест не е ли малко малък водоема?

Адреналина е единственият накортик който  не  се  контролира  от  държавата!
Sunny
Администратор

« Отговор #3 -: 20.06.2006 16:35 »

Виж тази тема:
http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,5.0.html
Огняново си има предимства като например, че е по-близо. По принцип на северозапад е най-силно на Дъбник, след това на Искъра, но и Огняново става, особено ако нямаш време да пътуваш. Написано е само на кой вятър не се ходи там.
Днес видях Ники Каталиев, беше натоварил цялото оборудване и беше попаднал в едно доста голямо задръстване на телевизионната кула. Представям си колко му е било нервно, защото навън духаше сериозно.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #4 -: 20.06.2006 17:29 »

Цитат на: "miro_nemiro"
простете невежия, но аз да попитам: при тези северозапади се кара добре на Огнианово, така ли?  А кога е подходящо  на  Искъра? И всъщност аз понеже  не съм карал на Огняново може ли да замести Искъра? Тоест не е ли малко малък водоема?
Колкото е по-северен северозапада толкова е по-зле на Огняново и толкова по-добре на Искър. Cool

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #5 -: 20.06.2006 23:05 »

Цитат на: "Юли"
Цитат на: "miro_nemiro"
Колкото е по-северен северозапада толкова е по-зле на Огняново и толкова по-добре на Искър. Cool

Да, зле беше и НЕ карахме Evil or Very Mad , имаше някакъв север и то хич не силен, после го обърна и тотално СПРЯ. Аз лично не се ядосвах много защото в бързината бях забравила удължител за мачтата и не можеше да карам освен, ако не станеше пукотевица за 4ка.... Така, че ленсо преглътнах "спирането на крана" Мислехме да се отправим към Искъра, но уви, аз пак без удължител... suicide

Обаче на връщане видяхме едно самолетче как каца в близост до пътя и отидохме да видим дали наистина има летище. Оказа се, че не само е летище но правят и сертифицирани курсове за леки самолети.... Доста  неща научихме, но цените са астрономични... Мен ме интересуваше снимане от такова самолетче, оказа се 200 ЕВРО за час като се маха вратата на самолетчето и се поддържала скорост 100км/ч което за самолет било почти като да седи на едно място... Е, двеста евро бих дала за сърф екипировка, но информацията си залсужаваше.... Курсът със сертификат е 7000 лева като в него влизат 38 летателни часа и теория и изпити... По-горната категория, 48 летателни часа и теория, а курса струва 15 000лева....уоу!!! Shocked

Миро, да май единственото предимство на Огняново е, че е близо...и почти само това...  Иначе водоема не е малък Very Happy достатъчен е. Аз там един път с ВЛади съм била свидетел на това, че духаше толкова яко, че влади с 3.2ка платно не можеше да кара. Докато се оправяхме бяхме вързали платната за колата като кучета, за да не литнат.... Май имам някъде и снимка на ситуацията, ама оттогава подобно нещо не съм виждала. Ама ти би трябвало да си на острова, какво правиш във форума Smile

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #6 -: 21.06.2006 11:21 »

Вчера се скъсахме на Искъра.Вятъра беше около 8-10м/с.А после имаше и сбирка на стената.Бяхме около 10-15 човека. Yeee

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #7 -: 21.06.2006 19:20 »

Цитат на: "marino"
Вчера се скъсахме на Искъра.Вятъра беше около 8-10м/с.А после имаше и сбирка на стената.Бяхме около 10-15 човека. Yeee

Е .. е ...е не мой така бе колега - такива изказвания действат силно деморализращо на такива от нас дето не могат да се отскубнат в работно време. Излъжи ни по-добре нещо, кажи коко гадно е било, как си се намокрил гадно и др. такива.

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #8 -: 21.06.2006 19:37 »

Цитат на: "zaho"

Е .. е ...е не мой така бе колега - такива изказвания действат силно деморализращо на такива от нас дето не могат да се отскубнат в работно време. Излъжи ни по-добре нещо, кажи коко гадно е било, как си се намокрил гадно и др. такива.

Много гадно беше. suicide Едно ветровито и тая вода една мокра. Brrrr А пък на стената бирата една газирана.Не ти е работа. Drinks

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #9 -: 21.06.2006 20:13 »

Цитат на: "zaho"

Много гадно беше. suicide Едно ветровито и тая вода една мокра. Brrrr А пък на стената бирата една газирана.Не ти е работа. Drinks

Мале, ужасно гадно е било - как сте издържали бе, вие сте големи мазохисти (особено с тази ГАДНА СИЛНО ГАЗИРАНА БИРА) - бр .. р   ..р  - ужас!

:о(  :о(  :о(

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор

« Отговор #10 -: 22.06.2006 22:43 »

Хаха след каране стават най-добрите сбирки Wink
Ние пък тук се срещнахме с Jhonson. Беше с една чисто нова 14-ка.
Още с пристигането ни духаше доста сериозно (караха със седмици де, занчи не е било чак толкова сериозно Wink ), но можеше да се кара добре. Юли веднага се метна с кайта и заснова насам натам Wink
Днес аз се мъчих на страшно безветрие, но по-добре във водата, отколкото на пясъка Wink В началото опитах някакви опити за бийч старт и то не става естествено, а хората от брега питали Юли защо не ми помогне да вдигна платното Mr. Green
Установих, че в дюшека са направили някакви много удобни дупки за слагане на чаша с коктейл и видях, че може да се лежи със сламка в устата и да не се мръдва за нищо (:-pp)

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #11 -: 24.06.2006 00:13 »

Цитат на: "Sunny"
Хаха след каране стават най-добрите сбирки Wink
Ние пък тук се срещнахме с Jhonson. Беше с една чисто нова 14-ка.
Още с пристигането ни духаше доста сериозно (караха със седмици де, занчи не е било чак толкова сериозно Wink ), но можеше да се кара добре. Юли веднага се метна с кайта и заснова насам натам Wink
Днес аз се мъчих на страшно безветрие, но по-добре във водата, отколкото на пясъка Wink В началото опитах някакви опити за бийч старт и то не става естествено, а хората от брега питали Юли защо не ми помогне да вдигна платното Mr. Green
Установих, че в дюшека са направили някакви много удобни дупки за слагане на чаша с коктейл и видях, че може да се лежи със сламка в устата и да не се мръдва за нищо (:-pp)

уоооол....инженерната мисъл започва да става все по-почитана сред форумци Wink  Very Happy

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: