Събитието се проведе в зала "Арена Армеец" на 27-ми февруари. Умопомрачителни 7 часа отнасящи главата
. "Загрявката" започна още в 19:30 с две момчета на които не им разбрах имената. Към 21ч се появиха Sunnery James & Ryan Marciano с много изчистени и ритмични сетове. В 23ч предадоха щафетата на Fedde le Grand. След взривяващото начало при появата му имаше леки "сривове" и за момент почти изпусна публиката. Всичко се оправи към полунощ, явно Fedde влезе във форма и публиката пощуря.
Не знам за каква мощност ставаше въпрос, но дори и в края на залата усещах вибрациите все едно съм седнал на руска центрофуга
. Въпреки, че управлението на ефектите се правеше от едно и също място за всичките DJ-и, тези на Fedde бяха доста по-ефектни и на място отколкото на предишните.
С появата на Hardwell публиката направо избухна! Страхотно начало, много добро и точно преценено включване на светлинните ефекти и страхотно представяне. С класа над другите, Hardwell направо ни размаза. Сетовете бяха ЖЕСТОКИ! Владееше непрекъснато положението и дори на края след като всички бяхме изтощени, успя да ни задържи на крака.