Покарах и още как , но на следващата прогноза. Гласях се за петък / 21.07 /, но не можах да зарежя работата и отлетях за Поморие в събота сутринта . Отлетях е силно казано , защото още на Сливен попаднах в задръстване което с малки изключение продължи чак до Бургас . Избрах Поморие защото там има резервен вариант срещу кофти вълни , а имено Поморийското езеро . В събота към 11 часа бях в езерото на вода при вятър около 6-8 м/с , който след обяд се позасили малко . Влязох с малкото си платно / 6.7 кв.м / и може би сбърках , защото се надявах да се уча да глсирам , но пак нещо не се получи , но и така не се реших да губя време да ригвам голямото / 8.2 кв.м / си платно . Имаше още три сърфа и 3-4 кайта . С двата сърфа бяха две момчета и една жена от София с едно деу цвят бордо , / ако не се лъжа / и много яко си покараха с новата си дъска ahd . Казаха .че в неделя заминават за Турция и аз благородно им завидях
. Карахме до към 7 часа . В неделя вятъра падна , но с осмицата / след дъжд качулка / се караше като на разходка. В езерото бях сам , но се повозих от 11 до 19 часа . В морето и двата дни имаше кофти вълни и не можах дори да се окъпя , а камо ли да мисля да влизам със сърфа . Накиснах хубаво новия си гик с Поморийска луга за да е здрав и към 10 часа вечерта си тръгнах към Трявна. В понеделник цял ден бях като разглобен , но вече съм във форма и се ослушвам за нова прогноза . Засега е това . Чао.