21.11.2024 18:43
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: У ля ляяяяяяяя,привет Колеги!  (Прочетена 2119 пъти)
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« -: 22.07.2006 10:44 »

Ами....аз таковата...приключих с кандидат-студентския си живот Very Happy Не знам дали да се радвам или да плача,но в момента ще карам и ще правя Ветрови магии hip  Very Happy А за любопитките като Съни:5.00-Английски език и 2.00-География в УНСС Embarassed  Evil or Very Mad (историята около 2та е доооста дълга)  Very Happy Както и да е...ще бъда студент в НБУ Икономика на туризма или Публична Администрация,а от догодина-НСА-Ветроходство bravoo  Yes  Yes  man

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #1 -: 22.07.2006 15:44 »

Хах ти си свършил, аз имам още един омразен в Софииския ,но незнам далуи ще ходя (трябва ми 8-ца за да влезна спецялноста която искам Smile ) В НСА Ветроходство , направо се запиши катедра екстремни спортове , доколкото чета и си скиор май Smile, ако несе бъркам , ако ми писне, може да си правим компания в НСА ама аз щесе състезавам за катедра сноуборд (треньор) Wink  хайде приятно ти магьосничество и да има кой да ти духа (в платната ) Wink

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #2 -: 23.07.2006 12:38 »

Цитат на: "ant_dream"
Хах ти си свършил, аз имам още един омразен в Софииския ,но незнам далуи ще ходя (трябва ми 8-ца за да влезна спецялноста която искам Smile ) В НСА Ветроходство , направо се запиши катедра екстремни спортове , доколкото чета и си скиор май Smile, ако несе бъркам , ако ми писне, може да си правим компания в НСА ама аз щесе състезавам за катедра сноуборд (треньор) Wink  хайде приятно ти магьосничество и да има кой да ти духа (в платната ) Wink

хахахах,аз ще взема да създам нова паралелка в НСА-то Very Happy Успех в СУ!!!Супер....ще станем лудите шейпъри на НСА и ще се мЕткаме из ПАУДЪРОООО Very Happy Не те лъже паметта,скиор съм....засега поне Smile

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: