'айде добре заварили тука...
Аз си дойдох вчера, привечер 22ч. На границата минах точно за един час (за разлика от на отиване когато имаше сума разправии от българска страна, че нямам Зигорта и трябвало да си направя зелена карта, лелеййй голяма борба беше, ама оня гад ми ударил печат че мога да мина, ама не казва и кибича аз чакам, а той само ми вика как нарушавам закона хихихи, ама като реша че съм си в правото и да видим кой кого).
Все са ми казвали че на този остров духа, виждала съм го, усещала съм го, ама то това което преживях...ами за сеФте ми е и НЯМА такава духавица просто! Ако други години все се е карало на пресекулки (със затишие от по ден два и повечко между духавиците) сега тоя вятър не миряса.... Един ден нямаше слаб, изключая следобедите когато вятъра НАМАЛЯВАШЕ (под намаляваше да се разбира ставаше за каране с 5ци). Аз карах всеки божи ден с 4.5, три дена ригвах 4.2та понатегната като 4ка. С пауърхалса на десен халс съм на ти (вече се обикнахме) и почнаха постъпленията за овладяване на пауъра на ляв (преди дори не можех да си представя къде ръце крака и т.н)сега обаче почнахме да се помирисваме и леко да се опознаваме
(и като ще да се харесаме си мисля)
Отсега си казвам, че се разглезих, карах само на яката духавица, като падне (срам не срам
), ама скука и се строполявах на плажа да почивам.
Познати много минаха и заминаха. Първи ден, срешнах Захо и половинката
Веднага го познах от картинки. За съжаление той си тръгна на следващия ден. Също за малко се засякохме със Scubara и Еличка, весело беше, жалко че толкова за малко. На втория ден срещнах и Карата, който беше дошъл с малко хлапе и половинката, за съжаление като станаха пукотевиците той си тръгна заради хлапето. Много се сдушихме със Здравко и Мими които хладнокръвно мъчиха едно крило 14ка на уейвспота, ама то на онзи ми ти вятър, те постоянно мечтаеха за 9ка. Те заминаха на Корал там щяло да им бъде добре.Иначе се оказа че зимата кръстосват яко пистите на Банско и май там сме се мяркали
Веселка и Даниел бяха и са все още при Челик, Весето се оказа супер сърдечна и един ден доста поговорихме, каза че ме знаела от преди няколко години още, явно сме се засичали, но аз нали съм разсеяна малко.. С Балки се видяхме и на сушина (бяха дошли при Челик) и във водата си разменяхме бойни викове, той мечтае за междинно платно...
Един ден на плажа се приближава захилен човек и ми казва "Драсти Лукче, аз съм Велко от форума" Еййй, видях аз НОВАТА дъска, страшна работа...и с неговия шеф се запознах, ама дали и за мен ще има нова дъска не знам...хаххахаххаа
Той Велко неуморен, всеки път като понамалее вятъра той захилен се появяваше с малко по-голяма квадратура и хоп айде във водата, ама то с такава дъска...тц,тц,тц...
Аз постоянно с Илкджан се мотах заедно влизахме да караме, надобрял е, а и с мен мира нямаше....нонстоп във водата и яко ръчка. Вече влиза и в задния налъм и прави първи опити за пауърхалс. За рождения си ден получи супер подаръци, нов кръстен трапец Неш, нови ръкавички(моят скромен принос), неопрен и ликра...
Райка дойде точно преди да си тръгна, видяхме се полафихме, малко се оплака от това-онова..
Никола почти привършва, макар и не съвсем, навеса за платна и дъски при Челик. Два дена влиза да кара на сутрешната пукотевица, но за по малко, като единия си правехме леки гонки и дебатирахме пауърхалса.
По едно време дойдоха Малката Пеца и Мишката заедно с Ива и малкото им лапе, което е на година и 2 месеца, не плаче, все се хили и биваше къпано на студения душ всеки късен следобед. Това хлапенце ми разби представите за малко дете, всъщност аз по-възпитано и умно човече на тази възраст не съм срещала. Появиха се и още две на подобна възраст хлапета, едното на Яни на Толи и още един дребосък който беше в същата компания. Тези три малки фъстъчета бяха такива фурии..хехехе още се смея като си ги представя как вършееха около хамака на Хасан.
Равносметката: Духаше яко. Последните 3 дена заслабна и не беше толкова интересно, макар че сутрините си ги биваше. Ходи ми се пак... Как ще изтрая две-три седмици в София да си призная не знам.
Снимки само в екшън има, Юли ще е разочарован на тема компромати обаче защото аз не съм хванала апарат...само гик държах през цялото време...хихихиихи Добре, че имаше човек който да снима
.
Картинките утре!