21.11.2024 22:52
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Мар(х)аба...орда чок рюзгар :)  (Прочетена 6775 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 26.07.2006 10:57 »

'айде добре заварили тука... hip

Аз си дойдох вчера, привечер 22ч. На границата минах точно за един час (за разлика от на отиване когато имаше сума разправии от българска страна, че нямам Зигорта и трябвало да си направя зелена карта, лелеййй голяма борба беше, ама оня гад ми ударил печат че мога да мина, ама не казва и кибича аз чакам, а той само ми вика как нарушавам закона хихихи, ама като реша че съм си в правото и да видим кой кого).
Все са ми казвали че на този остров духа, виждала съм го, усещала съм го, ама то това което преживях...ами за сеФте ми е и НЯМА такава духавица просто! Ако други години все се е карало на пресекулки (със затишие от по ден два и повечко между духавиците) сега тоя вятър не миряса.... Един ден нямаше слаб, изключая следобедите когато вятъра НАМАЛЯВАШЕ (под намаляваше да се разбира ставаше за каране с 5ци). Аз карах всеки божи ден с 4.5, три дена ригвах 4.2та понатегната като 4ка. С пауърхалса на десен халс съм на ти (вече се обикнахме) и почнаха постъпленията за овладяване на пауъра на ляв (преди дори не можех да си представя къде ръце крака и т.н)сега обаче почнахме да се помирисваме и леко да се опознаваме  Yes (и като ще да се харесаме си мисля) OK
Отсега си казвам, че се разглезих, карах само на яката духавица, като падне (срам не срам : x : ), ама скука и се строполявах на плажа да почивам.

Познати много минаха и заминаха. Първи ден, срешнах Захо и половинката :Sunny: Веднага го познах от картинки. За съжаление той си тръгна на следващия ден. Също за малко се засякохме със Scubara и Еличка, весело беше, жалко че толкова за малко. На втория ден срещнах и Карата, който беше дошъл с малко хлапе и половинката, за съжаление като станаха пукотевиците той си тръгна заради хлапето. Много се сдушихме със Здравко и Мими които хладнокръвно мъчиха едно крило 14ка на уейвспота, ама то на онзи ми ти вятър, те постоянно мечтаеха за 9ка. Те заминаха на Корал там щяло да им бъде добре.Иначе се оказа че зимата кръстосват яко пистите на Банско и май там сме се мяркали  Twisted Evil  Веселка и Даниел бяха и са все още при Челик, Весето се оказа супер сърдечна и един ден доста поговорихме, каза че ме знаела от преди няколко години още, явно сме се засичали, но аз нали съм разсеяна малко.. С Балки се видяхме и на сушина (бяха дошли при Челик) и във водата си разменяхме бойни  викове, той мечтае за междинно платно...
Един ден на плажа се приближава захилен човек и ми казва "Драсти Лукче, аз съм Велко от форума" Еййй, видях аз НОВАТА дъска, страшна работа...и с неговия шеф се запознах, ама дали и за мен ще има нова дъска не знам...хаххахаххаа hip Той Велко неуморен,  всеки път като понамалее вятъра той захилен се появяваше с малко по-голяма квадратура и хоп айде във водата, ама то с такава дъска...тц,тц,тц...
Аз постоянно с Илкджан се мотах заедно влизахме да караме, надобрял е, а и с мен мира нямаше....нонстоп във водата и яко ръчка. Вече влиза и в задния налъм и прави първи опити за пауърхалс. За рождения си ден получи супер подаръци, нов кръстен трапец Неш, нови ръкавички(моят скромен принос), неопрен и ликра...
Райка дойде точно преди да си тръгна, видяхме се полафихме, малко се оплака от това-онова..
Никола почти привършва, макар и не съвсем, навеса за платна и дъски при Челик. Два дена влиза да кара на сутрешната пукотевица, но за по малко, като единия си правехме леки гонки и дебатирахме пауърхалса.
По едно време дойдоха Малката Пеца и Мишката заедно с Ива и малкото им лапе, което е на година и 2 месеца, не плаче, все се хили и биваше къпано на студения душ всеки късен следобед. Това хлапенце ми разби представите за малко дете, всъщност аз по-възпитано и умно човече на тази възраст не съм срещала. Появиха се и още две на подобна възраст хлапета, едното на Яни на Толи и още един дребосък който беше в същата компания. Тези три малки фъстъчета бяха такива фурии..хехехе още се смея като си ги представя как вършееха около хамака на Хасан.

Равносметката: Духаше яко. Последните 3 дена заслабна и не беше толкова интересно, макар че сутрините си ги биваше. Ходи ми се пак... Как ще изтрая две-три седмици в София да си призная не знам.

Снимки само в екшън има, Юли ще е разочарован на тема компромати обаче защото аз не съм хванала апарат...само гик държах през цялото време...хихихиихи Добре, че имаше човек който да снима Yeee  Yeee  Yeee .

Картинките утре!

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #1 -: 26.07.2006 12:57 »

йоооооооооооооооо,добре си си изкарала гледам....чак мен ме прати на пукотевицата с тези сладкодумства!!! Smile Още много такива пукотевици за теб та да има и за нас hip  Smile

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #2 -: 26.07.2006 13:20 »

Добре дошла - радвам, се, че си изкарала добре! Smile

Споменаваш <Karata> - искам да му благодаря, че ме упъти на отиване да мина през Лесово, щото имаше голяма опашка на Капитан Андреево хадявам се да се видим някой път на острова.

А ето как те 'хванах' енусиазирано бързайки да скочиш във водата, още не дошла от ферито ...

И мен ми се ходи пак ама пусто работа. Ще видим наесен ако мога да се отскубна за една седмица.

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 26.07.2006 13:30 »

Ох като чета и се размечтавам става м ей така:
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  и може с някой да се докарам ей така:
 hip  hip  hip  hip  hip
ама каквото и да правя Диана е на море 10 дни и не мога да мръдна от магазина, ама послеееееееее Yeee  :Sunny:  Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 26.07.2006 14:08 »

Ехеее Захо, чудна снимка  Very Happy Мерси! Много свежа изглеждам за като изплюта токущо от ферибота, готин момент си ловнал bravoo  bravoo  bravoo  bravoo Ние планираме ходене към средата на август пак натам и този път ще сме масивна групка, не може ли да направиш нещо по въпроса за примерно от 25 август (стига да има прогноза де) Very Happy

Съни, ще гледам да мина тези дни през магазина за да ти върна резервната част, за ЩАСТИЕ до използването и не стигнах, но определено имам нужда от удължител, та пак ще те занимавам :Sunny:  Интересното е, че новото платно не съм севтосала дори и няма как да споделя впечатления, но важното е че се караше на макс. Тази година шамана Захо и помощника Райдер отрано са почнали със заклинанията и сега всички берем плодовете на техните молебени...

Иначе, сега гледам че ушите ми (явно изгоряли) се белят, много странен феномен...

Уф, айде да идва времето да правим пак керван  Yes  Yeee

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider

« Отговор #5 -: 27.07.2006 13:17 »

Хахаха,супер снимка Захо!Лукче...от де таз енергия и свежест в теб бре...чедо на Вятъра! Very Happy Захо се оказа страшен даскал,а пък на мен ми харесва да му чиракувам в заклинанията!!! hip  Mr. Green  Mr. Green Така че живи и здрави да сме...пък то от Чудото ще има!.

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
lukcheto
Off Line

« Отговор #6 -: 27.07.2006 15:59 »

Цитат на: "extremerider"
Хахаха,супер снимка Захо!Лукче...от де таз енергия и свежест в теб бре...чедо на Вятъра! Very Happy Захо се оказа страшен даскал,а пък на мен ми харесва да му чиракувам в заклинанията!!! hip  Mr. Green  Mr. Green Така че живи и здрави да сме...пък то от Чудото ще има!.

Райдер, който яде много бонки така е...все захилен хаххахааа Very Happy А вие със Захо 'айде отсега малко молебени за втората половина на Август към Септември, че да се размажем пак от каране... Yeee  Yeee  Yeee  Yeee

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #7 -: 27.07.2006 16:01 »

Цитат на: "lukcheto"
Ехеее Захо, чудна снимка  Very Happy Мерси! Много свежа изглеждам ........
  Yeee

Е...., то голям гъдел било да получиш похвала от краставичар на който си се опитал да продадеш краставици ... Wink
А иначе факта си е факт - беше си свежа като краставичка тип корнишон, току що откъсната ... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
extremerider

« Отговор #8 -: 27.07.2006 16:24 »

Хахаха,нек'ви Лудииии тука си говорят Very Happy  Very Happy Лукче...ще опитам да направя нещо по въпроса,но ве че съм ригнал и аз та май само Захо Шамана ще остане....аз ще правя заклинания по лагерните огньове нощем,когато всички заспят! Smile

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #9 -: 27.07.2006 18:14 »

Като правиш заклинания дай малко и към БГ, че тука загоряхме направо Twisted Evil
Прав беше Юли вчера като каза, че знаел защо лятото в БГ няма вятър. Щото не правели крем-карамел заради жегите, а те нали са си в право пропорционална зависимост... :/

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Инспектор Стрезов
Духовит
**
Публикации: 100

« Отговор #10 -: 28.07.2006 16:23 »

Някой(я) няма ли да се прежали за 2 тавички крем-карамел :О:
lukcheto
Off Line

« Отговор #11 -: 28.07.2006 16:58 »

Цитат на: "Инспектор Стрезов"
Някой(я) няма ли да се прежали за 2 тавички крем-карамел :О:

В момента в нас се прави К.К. Е, не са тавички,а са купички, но за съдържанието гарантирам, че е ЕКСТРА качество Smile Сега маман го дундурка в печката на водна баня и слаб огън...като стане ще разказвам ПАК  Yes  (:-pp)  Dance

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #12 -: 28.07.2006 17:54 »

Инспекторе две тавички ми малеят нещо oops
Захо и Райдъра са в пенсия и само се надбирват hip а lukcheto тръгнала с купички да предизвикваш вятъра.. най-много в понеделник да покараш с новото платно Twisted Evil

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
extremerider

« Отговор #13 -: 02.08.2006 16:27 »

Цитат на: "Юли"
Инспекторе две тавички ми малеят нещо oops
Захо и Райдъра са в пенсия и само се надбирват hip а lukcheto тръгнала с купички да предизвикваш вятъра.. най-много в понеделник да покараш с новото платно Twisted Evil

Ке!? Very Happy Аз джопам у водата и си говоря с Вятъра да идва по-бързо ама той ми каза,че докато не направим К.К Вятър няма да видим!!!! Evil or Very Mad  hip

П.П->отивам да джопкам и да го редим тоя Ветровития да се смили малко над нас :p  Mr. Green

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: