22.11.2024 20:20
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Покана за изложба :)  (Прочетена 7020 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 02.08.2006 20:16 »

На 9ти Август от 19ч. в Евро-български културен център- зала “Средец” (бул.Стамболийски No 17) ще бъде открита първата самостоятелна фотографска изложба на Венета Захариева- Лукчето. Ще бъдат представени около 55 фотографии за направата на които са използвани различни фотографски методи. Нека всички приятели, неприятели, съмишленици, съратници, ценители, разбирачи, големи, малки и още по-малки привърженици на фотографското изкуство се чувстват повече от добре дошли. Изложбата ще продължи до 22 Август 2006г.

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #1 -: 03.08.2006 10:32 »

А темата май е "Човечета" като гледам плаката?  Very Happy
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #2 -: 03.08.2006 10:46 »

Дано няма снимки от обезглавяването им :О:
Честито Нети, нали ще раздаваш автографи Very Happy

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 03.08.2006 11:12 »

Честито Нети, ти си нашата гордост! Непременно ще се наговорим съфорумците да дойдем да разгледаме изложбата, а щом и малки човечета са поканени, ще вземем и  Криси да се радва Wink А какво е работното време?

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #4 -: 03.08.2006 18:59 »

Лукче - честито! Ще дойдем да видим - само имам колебания с облеклото- в поканата не пише дали да е официално (полусух неопрен + трапец)  или може casual ?
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Sunny
Администратор

« Отговор #5 -: 04.08.2006 11:01 »

Zaho ти кога мислиш да ходиш, за да се организираме заедно? Аз не знам дали е удобно да ходим на откриването, за да не правим навалица, но ако lukcheto каже, че е удобно може да се изсипем няколко човека Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Odin
Отнесен от вихъра
Публикации: 312

« Отговор #6 -: 04.08.2006 12:59 »

Как да не е удобно. Ако не сме на откриването да дадем отпор на фото-форума кога ще идем.

RRD Z-ride 133,
GunSails Nexus 6,6
GunSails Future, 5,5
GunSails Cannonbal 7,5
lukcheto
Off Line

« Отговор #7 -: 04.08.2006 18:59 »

Ааааама аз за какво съм я качила тази покана тук?!?!?!М?! За украса само ли?!  Evil or Very Mad  Twisted Evil  !!  hip  hip  hip  Drinks  Drinks

МНОГО ЯСНО ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ ПОКАНЕНИ ОТ СЪРЦЕ, страшно ще се радвам да се видим. А калабалък, че ще има то е повече от ясно, но това е и целта hip  А и от това по-чуден повод за бира след откриването някъде на открито (тук предполагам Захо ще е No1 Very Happy)едва ли има...  Drinks  Drinks  Drinks

Ивчооо, тези човечета не са като ОНЕЗИ човечета...хаххахаха...Това съм в щрихи аз, а то какво излезе, че и аз съм вид човече...аххахахааа Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Умирам си от смях!

ПП Кадрите от изложбата са трудносмилаеми, но....важното е да има човечета и почерпка....  :Sunny:  bravoo  Yes  Yes  Dance  Yeee  :Sunny:

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #8 -: 09.08.2006 16:15 »

Ние с Юли ще отидем на откриването на изложбата, но към 19.30.

lukcheto
Off Line

« Отговор #9 -: 10.08.2006 01:07 »

Съни и Юли и Захо и Влади и Галчо и Один и Петя, много благодаря, че ме уважихте.... Наистина много малко внимание успях да ви обърна, но много хора се бяха събрали, не очаквах...
На Съни и Юли не успях да кажа чао, но някой ме отвлече с някакви въпроси...много сорри!!!
Надявам се да се видим скоро на по бира или на язовира или още по-добре острова...
МНОГО МЕРСИ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!!!!!!!!! :Sunny:  :Sunny:  Yeee  :Sunny:
Оттук насетне ние сме на ход...духне ли айдеееее....фиуууууууууууу там!!! hip

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #10 -: 10.08.2006 09:03 »

Цитат на: "lukcheto"
Съни и Юли и Захо и Влади и Галчо и Один и Петя, много благодаря, че ме уважихте.... Наистина много малко внимание успях да ви обърна, но много хора се бяха събрали, не очаквах...
На Съни и Юли не успях да кажа чао, но някой ме отвлече с някакви въпроси...много сорри!!!
Надявам се да се видим скоро на по бира или на язовира или още по-добре острова...
МНОГО МЕРСИ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!!!!!!!!! :Sunny:  :Sunny:  Yeee  :Sunny:
Оттук насетне ние сме на ход...духне ли айдеееее....фиуууууууууууу там!!! hip

Лукче,аз пък на теб трябва официално да се извиня,че не те уважих... Sad  Sad Майката ме записала на шофьорски курсове и вчера 7 часа ме изтезаваха и ме набутаха на първи път в центъра Sad  !! Надявам се,че ще се видим някъде на по бира....то и без това май идва време за пикник на сърфистите от форума,трябва да принесем жертвоприношение в чест на Вяртъра-той така ми сподели.... Smile Още веднъж извинявай и ти пожелавам УСПЕХ и занапред с още много изложби да радваш! hip  Smile

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Sunny
Администратор

« Отговор #11 -: 10.08.2006 12:41 »

Изложбата е много интересна, вижда се, че lukcheto е положила усилия и желание във всеки детайл. Имаше много хора от всички поколения които бяха почерпени с всякакви напитки и лукчета Wink  Drinks
Виждаше се гордостта в очите на близките, че тяхното дете е постигнало толкова много.
Lukcheto, искрено благодарим за поканата и се надяваме да ни поканиш и на следващата ти инициатива. Съжалявам, че не ти казахме чао, но почакахме известно време на опашката около теб, но така те бяха окупирали, че нямахме никакви шансове.

lukcheto
Off Line

« Отговор #12 -: 10.08.2006 12:56 »

Цитат на: "Sunny"
Изложбата е много интересна, вижда се, че lukcheto е положила усилия и желание във всеки детайл. Имаше много хора от всички поколениям които бяха почерпени с всякакви напитки и лукчета Wink  Drinks
Виждаше се гордостта в очите на близките, че тяхното дете е постигнало толкова много.
Lukcheto, искрено благодарим за поканата и се надяваме да ни поканиш и на следващата ти инициатива. Съжалявам, че не ти казахме чао, но почакахме известно време на опашката около теб, но така те бяха окупирали, че нямахме никакви шансове.

хехеххее верно по едно време стана невъзможно да се отскубна и хем към края...нищо ще мина през магазина да се видим спокойно Smile ще се обадя преди това Smile

Райдер, но проблемо мучачо, ама аз привечер из центъра няма да ходя хахаххахаа.... щом ти безразборничиш на пътя  :p  :p  :p

Сега ще видя дали има някакви читави снимки от събитието може да кача една две Smile Яд ме е, че не се снимах Захо за да изложим компромати хахаххахаа....вместо зад бира Захо зад експонати в галерия тц, тц, тц... Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #13 -: 10.08.2006 13:41 »

Изложбата ми хареса - браво Нети. Продължавай в същия дух!  OK

Обаче аз вече имам проблем - силно ще се замислям преди да постна някоя снимка във форума ...(т.н. комплекс на лаика) Rolling Eyes

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: