01.11.2024 15:20
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Бънджи Скок от Аспаруховия Мост  (Прочетена 9518 пъти)
filip4o
Полъх
*
Публикации: 40

Winter Is Coming That Sounds Good,Inst It ?

« -: 17.08.2006 21:40 »

Здравеи SunnY на връщане от морето реших да скоча с бънджи от Аспаруховия мост Ето и малко снимков материал !!!
Подписване на клетвената декларация

Ето и как ме екипирват момчетата от клуб " Адреналин "

На ръба

И вече скачам Smile

Ето как ме изтеглят  Very Happy

И ето 1 снимка с пичовете от клуб " Адреналин "

Пожелавам на сички Ви да скочите ,защото е мн яко !!!!! пробваите и вие Smile
А и има още сники ако искате ще кача SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 17.08.2006 22:04 »

Ееееееееееееееееееееееей, страшен сииииииииииииии.
На мен не ми стиска Embarassed

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
filip4o
Полъх
*

« Отговор #2 -: 17.08.2006 22:14 »

Аааааааааама не те беше спек като бяхте с Тати в София ленд на кулата просто скачаш и не мислиш :p

SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #3 -: 17.08.2006 23:01 »

А топкаш ли се във водата? Ако се топкаш има смисъл, иначе е доста ниско. Но си представям ако ти остават 1или 2 метра до водата Shocked сигурно усещането е велико. За топкането не мога и да си помисля какво е.
Аз съм скачал само от Витиня-120м. ( 40ти етаж ). Това е най-високия аквадукт на Балканите. Първият път е много гот, но не разбираш какво се случва. За това трябва да скочиш пак.Не е задължително да е същия ден, но така вече знаеш какво да правиш и какво да очакваш за да се изкефиш максимално. Пробвал съм какво ли не. Но това е начина да получиш най-голямата доза адреналин. Сега вече, целта ми е скок с парашут. Наркоман съм вече, безвъзвратно зависим Twisted Evil

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #4 -: 18.08.2006 00:01 »

Браво,имаме си тотална откачалка във форума! Drinks Представям си като остарее какви ще ги прави във водата Cool  Smile

#ту SHMIT-ако искаш нещо екстремно вземи ме научи да връткам бекфлипа зимаска....бирата от мен,то се знай Drinks  :p

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
filip4o
Полъх
*

« Отговор #5 -: 18.08.2006 00:26 »

Smile  не се топнах в водата защото съм много лек Smile

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #6 -: 18.08.2006 14:37 »

Аз направо не мога да повярвам, че си го направил. Адски си смел и ти се възхищавам за това. Аз съм искала да скачам, но не мога да преодолея страха....жена, какво да правиш Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #7 -: 16.09.2006 23:48 »

Абе мацката на втората снимка що се е скрила? Май направо е припаднала по тебе Cool И къде е "Мура"-та ? Wink

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
vikmet
Полъх
*
Публикации: 23

« Отговор #8 -: 21.09.2006 19:46 »

Smile много яко и аз искам
можеш ли да дадеш повече инфо за скоковете

и на мен не ми стиска много, но имам огромно желание и ако оспея някога да се добера до там или някой ме дорита ще сам скочил Smile (:-pp)  Yes

I sense much NT in you.
NT leads to Bluescreen.
Bluescreen leads to Downtime.
Downtime leads to Suffering.
NT is the path to the Darkside.
Powerful Unix is.
peed
Полъх
*
Публикации: 11

« Отговор #9 -: 21.09.2006 20:41 »

vikmet, от къде си?

Ако си от София или Варна е лесно - club Адреналин правят скокове във Варна всяка седмица, а от виадукта Витиня през седмица. Правят също и на Клисура - много приятно място за първи скок  Very Happy

Най-добре провери на страницата на клуба за подробности - има календар с датите и местата за скачане. В София има още два клуба, но аз не съм скачал с тях, и за едните - не помня кой бяха не съм чувал добри отзиви от гледна точка на техническото им обезпечаване на скока ... а другите са бивши членове на Адреналин, но пак не им помня името ... Smile
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: