И аз говорих току що със Съни - достигало до около 14 м/с на поривите и било много яко!!
Кой е навитак за уре??!!
На Съни явно и е слабо щом не кара а само говори по телефона
Имам херметичен калъф за телефона и говоря карайки
Иначе да обобщя двата дни. Ден първи: Пристигнахме в 15.30 и ветромерът показа веднага 14м/с, но тази радост продължи само за около час. Към 16.30 се заоблачи рязко и вятърът спря, ама така спря тотално, че играхме федербал
. После седнахме на тераската и ядохме риби и въздухът не помръдваше до 23.30, когато изви страшна буря. Вя цяла нощ и сутринта в 9ч. Юли се метна да кара, а аз около час по-късно. На място вече бяха Сашо от Плевен, после Младен и Дочо с кучето, след това vasso divaka и velco, които имали произшествия с колата - спукали гума(velco де
). После пристигнаха Емо и Виктор (при тях също произшествия с колата, дано са се прибрали благополучно). От Плевен дойдоха Вальо, rumba racing, Джантов с дъщеричката си и двама кайтисти. Тони (на Любо жената
) също пристигна самичка, влезе да кара и направо забрави да излезе, добре, че човек изпитва глад от време на време
Да честитим новото оборудване на Вальо, утре ще пуснем интересни снимки как той почерпи за това
и за какво точно почерпи и кой точно го изяде....който не се досеща става дума за крем-карамел, който всъщност беше и за мен и Криси, но Юли го подуши още от водата и на катапултиращ бакщак се изнесе до брега, грабна купата и дори леко изръмжа на кучето на Дочо, което се заумилква около него
Само да уточня, че на връщане метна още 2 крема в заведението
Ще помоля всички да се обърне внимание на един адски притеснителен факт:
Адски е станало мръсно на полянката. Пълно е с боклуци от бутилки, кофички, салфетки и какво ли не още. Мисля, че двамата с Криси успяхме да съберем всичко и направихме голям огън. Детето се радваше за огъня, а аз му обяснявах, че ако всеки си беше събирал боклука в пликче и после си го хвърли в кофа, полянката на Дъбник щеше да е едно доста чисто място.