01.11.2024 19:27
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Искър 9.9.2006  (Прочетена 5846 пъти)
chill
Windmaster
Публикации: 512

« -: 09.09.2006 20:55 »

Бях на линия в 11ч, ригнах за 10мин и се метнах да карам.  Междувременно се появиха Боби (?), SHMIT, Захо, а после и други.  Не съм мери вятъра, но според мен беше около 8-10 м/с, постоянен.  Аз излязох окончателно в 17ч.

Ето ги "и другите"

Някой, не го познавам:

Захо:

Някой:

Аз  Mr. Green

Пак Захо:

Пак аз:

Може да ви е писнало, ама пак аз:

Някой:

Имаше и други ветроходци:

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #1 -: 09.09.2006 21:48 »

И от мене малко снимки

Много яко каране. Преди да влезна вятъра беше над 6m/s. Вътре според мене вдигаше и над 8m/s. Носех си само голямия риг 8,4 и ми беше перфектно. Към 5 часа падна.

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #2 -: 10.09.2006 05:45 »

Страхотни снимки. Момчиле ти напредваш със скоростта на светлината Drinks
Май виждам Марин и Марино на снимките. Не е било силно, но пък времето си беше супер за разлика от прогнозите на БТВ. Хайде ние се изстрелваме към Черноморец да накиснем оборудването в солена вода Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник

« Отговор #3 -: 10.09.2006 11:39 »

Не може да виждаш Марино на тези снимки защото той е на Лозенец.

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #4 -: 10.09.2006 20:56 »

лудница е било....евалярка!!!! hip

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #5 -: 11.09.2006 12:04 »

Браво Момчиле,

Страхотни снимки. Имаше вятър за големи платна - аз карах с 8.5м2 като до към един часа на моменти ми беше "оver пower", ама после поспадна малко. Общо взето отдавна не беше ми се случавало да правя тигели от единия до другия бряг в скобите - явно идва нашето хубаво есенно време  Drinks

Аз си тръгнах по-раничко ама Момчил е неуморен - даже на можах да му кажа довиждане - киснеше все вътре.

Mr. Green

PS: Това на снимката е Марин, а Марино отиде до морето.
Имаше и едно момиче, което не познавам - караше много добре и отсрами нежния пол, щото нямаше друго дамско присъствие.  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #6 -: 11.09.2006 16:45 »

Имам едно "делово" предложение:
преди време след каране на връщане се отбивахме цялата тайфа на 31км за "зареждане на акумулаторите" - няма да ви разправям какво щастие беше за умрелите от скука келнери и какви истории се раздухваха на масата след някоя и друга биричка. Дали да не възстановим тази практика? - естествено който когато има възможност.  Drinks  Wink  Mr. Green  :p

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
SHMIT
Буревестник

« Отговор #7 -: 11.09.2006 22:11 »

Цитат на: "zaho"
преди време след каране на връщане се отбивахме цялата тайфа на 31км за "зареждане на акумулаторите" - няма да ви разправям какво щастие беше за умрелите от скука келнери и какви истории се раздухваха на масата след някоя и друга биричка. Дали да не възстановим тази практика? - естествено който когато има възможност.  Drinks  Wink  Mr. Green  :p

Прекрасно предложение, но в такива случаи (след ски и Сърф) Винаги аз карам.Винаги съм скапан и от една бира се замайвам а остават още 31км.

karata
Вятърничав
Публикации: 223

« Отговор #8 -: 12.09.2006 10:16 »

Много "конструктивни" предложения в този форум ей!!!!
Ще взема да се преселя в София!!!
И ските са близо , и Искъро още по-близо!!! Drinks  Drinks  Drinks
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #9 -: 12.09.2006 10:54 »

Цитат на: "zaho"
Захо,тази практика продължава,но спираме на ресторанта на стената. Drinks Много е евтино и вкусно. hip

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: