Shaka
|
|
« -: 21.02.2017 17:55 » |
|
– Коя сте вие, д-р Радева? – Помогнала съм на стотици милиони хора по света. На всички тях аз препоръчвам да не пият вода. В нея има микроби. Пийте само спиртни напитки, за да сте здрави и бодри. Алкохолът помага да се премахнат стресът, напрежението, сутиенът, бикините и редица други проблеми. Казват, че алкохола бил вреден, много хора били умрели от него. А вие давате ли си сметка колко хора са се родили заради него! Разправят, че алкохолът убивал нервните клетки. Ами значи след него остават само спокойните клетки. И запомнете от мене – няма здрави хора, има непрегледани. – Все пак не трябва ли алкохолът да се консумира в малки количества? – Алкохолът в малки количества предизвиква единствено купуване на алкохол в големи количества. – Вие самата пиете ли някога вода? – Само ако е замръзнала и около нея има уиски. – А примерът за подрастващите? – Смятам, че след като в часовете по физическо ще се изучават ръченица и сиртаки е абсолютно задължително в часовете по химия да се преподава варене на ракия. – А има ли връзка между ракията и физкултурата? – Ако някой ден България стане домакин на олимпиада, огънят ще бъде запален под казан с ракия. – Какво ще кажете за приближаващия двоен празник – на любовта и на пиенето? – Любовта върти света, но уискито го прави два пъти по-бързо. – Трезвена била ли сте? – Да от около 40 дни… не поред… общо. – Трябва ли да се пие винаги с повод? – Ако няма повод да се пие, това не е повод да не се пие. – Имате ли някакви здравословни проблеми? – Лек проблем със слуха. Нормалните хора чуват „след малко“, а аз чувам „с лед, малко“… – Малко? – Всяко голямо пътуване започва с „едно малко“. – Пиенето задължително ли е, за да се весели човек? – Най-мразя някой да ми каже „Аз мога да се веселя, без да пия“. То и аз мога да пия, без да се веселя, но никога не го изтъквам. – Вие сте член на дружеството за защита на животните. Как вашата теория допринася за тази кауза? – Пиенето на ракия по време на лов е спасило повече животни от „Грийнпийс“. – Констипация мъчи все повече българи. Бихте ли дали съвет? – Горските малини са най-доброто разхлабително, особено ако в тях се е скрила мечка. – Наскоро участвахте в кулинарно шоу. Каква е вашата тайна в кухнята? – Обичам да готвя с вино, понякога капвам от него в манджата. – Харесвате ли и други риалити формати по телевизията? – Да, но смятам, че имената им трябва да бъдат леко променени: „Дринкинг старс“, „На екс фактор“, „Пиеш или лъжеш“, „Като две капки водка“ и т.н. – Какви хора ви дразнят във всекидневието? – Глупавите. Изпрати глупака за скоч и той ще се върне с тиксо. – Как ще коментирате новината, че българите паднаха в световната класация по пиене? – Това, че сме на 26-о място, първо е обидно, второ – невярно, и трето – наздраве! – Какво ще кажете в заключение на нашите читатели? – По която и здравна пътека да тръгнете, все на едно място ще стигнете. Така че пийте и се не бойте!
|