В крайна сметка и двата дни спахме в различни хотели за същите пари като в Исидора, но пък заведенията ни бяха наблизо и както бяхме изгладнели от карането се получиха много добре нещата.
Първия ден духаше постоянно около 9-10м, топъл вятър. Бяхме с Оги и Мила, по-късно дойде и Емо и с него спря вятъра, както винаги
(шегичка Емооо:-)))))
Получи се малко гадно объркване, понеже пътя беше залят в последната си част и аз писах, че няма никакъв проблем да се мине с кола, защото е плитко и твърдо отдолу и и всъщност изглежда по-страшно отколкото е. Обаче не съм предположила, че хората които идват за първи път ще минат по друг път, който също е залят, обаче водата е до кръста... И така Емо Цолов се оказа с двигател в авариен режим, Филип с изпаднал заден номер и само дето не са слагали шнорхел и маска да го търсят
В крайна сметка всичко се размина благополучно. На Емо колата поизсъхна, запали и изглежда всичко е наред. Вечерта почерпи човека, направо курбан за колата направи
Филип намериха номера и мисля, че ще го сложат с рапидки, защото без номер щеше да е приключение минаването на границата.
И трите дни духа и карахме, като вчера денят започна без никакъв вятър и ние на сладка приказка на полянката си пиехме кафенце и Емо ни показваше как се навигира дрон, голямо забавление беше с него. После духна и по-силно и по-силно и всички наскачахме, за около 10 мин бяхме във водата с по-големи неща, но после на прибежки излизахме да сменяме и накрая всеки беше с най- малкото което има.
Вечерите бяха весели в таверните, дните пак весели с много каране и страхотна компания!
Първите 2 снимки са от балконите на 2-та хотела, филмчето е от вчера, голям вятър, голямо нещо....