Републиканското свърши. Резултатите ще си ги видите на сайта на федерацията майка като излязат.
Моите наблюдения:
Първо - оказа се, че няма други записани жени, но въпреки че ме разубеждаваха, някак успях да изходатайствам който трябва да убеди Илияна Стоилова да се запише. Осъзнавах, че си търся белята, но ми се участваше - какво да се направи. Илияна имаше други приоритети, но все пак се нави, за което искрено и благодаря. Че си намерих белята - то е ясно. Илияна е машина. А няколко от девойките, с които пускахме заедно гонките, са истински фурии. Колко от тези ме биха няма да уточнявам - те са си в отделно класиране, а вие да сте дошли да гледате.
Обаче вчера духна добре и цялото преживяване мина на високи обороти и честоти. Беше прелестно, независимо от резултатите. Днес вятърът не стигаше. За мен беше доста по-трудно в емоционален и физически план. Даже не знам дали завърших всички гонки в контролното време. Накрая започнах да изтървам платното на всеки поворот. Веднага след последния финиш установих, че напълно съм ди възстановила уменията за джайб. Малко по късно изтървах слушалката на душа в банята - няма счупени плочки.
От тук нататък започвам да търся шамандури, за да завивам около тях - казаха ми че паднали сърфисти също вършели работа. Но иска и участия в регати - това с доброто стартиране си е въпрос на опит. Бе казвала съм, че може и да не съм точно шампионски материал, но ми се участва и това е. Желанието явно е повече от възможностите. Е и?
Ето и наградените: