ОТЧЕТ Нощно лале :
1745 - Прожектори светят 20 коли на паркинага леко вятър бяхме се качил с много оптимъзъм,че
няма да духа много. Еми долу си духаше леко.
1805-Карта купена 20 лв (приемливо)"Дано си струва и няма лед". На старта готови и първо минаване
на седалката през пистата, еми отвя ни духаше си бая, а знам че на горна станция ще духа двойно.
Приближаваме горна станция, згреших горе духа 3-но бучи ама едно такова бучене .. приятно само да
небеше студено

. Автомати закопчани, пускаме първи завой всичко ок писта кеф няма камеъче нито
нищо полегатата права, еми ватъра буквално ме спираше и то изведнъж като стена. Стряскащо усещане!
Ама надолу МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ няма такава писта , никога несъм виждал
Витошко Лале да си е хубаво обработена ама перфектно от до , се само една пътека на трака , а ОТ-ДО
кеф Хора няма писта ама масалце и кеф незнам как есъм се пребил карах като луд Голфаджия на
Цариградско, Немам СПИРАЧКИ.
2000(1945)- усети се вече присъствието на хора ама не толкоз осезателно , нямаше опашки нито нищо
просто трябваше да се завива повечко между ученици(защото повечето бяха начинаещи бордисти

По едно време някой си ме отнесе , удари ме от зад и двамата паднахме, аз както си бях в добро
настроение за го попитах как е

разменихме си две три реплики и кой откаде. Пистата започна леко
да се изорава, ама аз поглдха лявата част и установих че от там никой неминава и от 2030 до 2145 си карах
все там , като само при 3-тото оръжие за сняг имаше леко лед ама то защото вятъра го беше отвял снега там
Нямаше такова камикадзе кат мен , а карах с една скиорака лелеее много готино двамца та си се състезавахме
и ту аз пред нея ту зад нея ту отстрани кат на паралелен лслалум , Май искам да се оженя за това момиче

много готина

.
Забележки: нямам
Други: И горе и долу Лифтаджиите бяха много големи пичове, пистата беше перфектна(никога несъм я виждал
таква! Лифтаджиите дажие ми ослужиха със отверка

кеф и то неми се цупиха а със усмивка

Обобщение: Много вятър който след 2-то пускане вече несе забелязваше щот енму обръщах внимание, перфектна
писта перфектно обслужване, няма хора от 1800до1945 и от 2045-2200 ам аникви иначе има кой да използваш за
колчета за слалом, Ако е така винаги съм гоов и 30 лв да плащам за Нощно Лале. КЕФФФФФФФФФ
четвъртък пак