Незнам дали тази тема е позволена , ама невиждам защо да не е.
Някой ден ще наследя нещо, цех с 10-ина машини машини в Плевен.
Винаги ми е било мечта да се занимавам със сърфове и бордове и всякаква екипировка
за екстремни спортове. Стана ми интересно дали този цех неможе да се превърне в
нещо хубаво в което да работят няколко човека и да се правят неща по поръчка
та дори и да се правят неща за вече остановени фирми. Идеята ми е дали според вас
хора които малко или много сте се занимавали с подобно нещо има смисъл дали има
хляб в това. Ясно ми е че ще рябва да отида да поуча малко основните работи знам
за едно място кадето могат да ми дадат таякова образование, но аз съм един човек!
Чудя се дали има хора които искат някой ден да се занимават с такова нещо, да може
да се направи нещо красиво и хубаво с някаква цел , да може да правим сърфове бордове
и да ходим да ги тестваме на Дъбниците разбира се
. Всичко това е много футористично,
Яд ме е че тази фирма я има тези машини са там неискам някой ден просто те да се изпарят
а аз да съмискал да работя такова нещо. Разбира се тези машини няма да ми вършат
работа но те могат да се продадът и могат да се закупят нови. Само мечтая.
Искам да знам дали някой има опит в такива работи, дали иска да се занимава в такова нещо
дали иска да посвети част от себе си в такова нещо , да се създаде такава институция
Знам че е трудоемко знам че ще отнема време, да се прави сърф платно или борд
но поне може да се забавляваме работейки. Така или иначе това нещо съществува. Работата
е наполовина готова. Пиша тук защотот вие сте хората които се занимавате със сърфове. Знам
че повечето от вас си имате по-сериозна работа от това, но пъккой знае може би някога да
ви се е искало, но да сте нямали възможност.
Моля засега само с идеи съвети. Какво трябв ада се купи какви умения ще трябва да се търсят.
Мислите ли че има хора които искат да се занимават с това. АЗ съм сам, това ме плаши.
Никога несъм се захващал с това нещо , знам че ми се иска много , а и има някакъв шанс ,
несе започва от нулата има някаква основа върху която може да се изгради такъв цех!
Какво мислите?