21.11.2024 22:48
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: 300  (Прочетена 13018 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #15 -: 02.05.2007 20:27 »

Тъй като иранците смятат холивудския блокбастър “300” за обиден за тяхната нация, те са решили да представят “своя версия” на филма под заглавието “Славата на Персеполис”.

С този филм иранците ще се опитат да представят разказ, различен от предложения от американските режисьори и продуценти и да върнат достойнството на иранците и на Персеполис.

Офффф...това малко ми звучи като соц. хуморезката "Що Тодор Живков бил полунелегален "партизанин" и отговора "Щото той се криел, ама никой не го търсил", или защо аз не казвам че се занимавам с фотография, защото когато съм го споменала отсрещната реакция винаги е била "Оооо така ли и аз много обичам да снимам пейзажи".... Shocked Shocked Shocked
И тук историята малко такава една.... Милър човека си мечтаел от малък да рисува, откакто прочел легендата за Спарта в училище си започнал по юношески да мечтае да направи комикс-книжка... Когато започнал да прави комикси,създал "300" и дълго време нищо.... Що тогава Иранците не са скочили да се правят на "ущипани госпоици", а сега... Къде го чукнеш къде се пукне... Малко смешна история...и съм в очакване на отговора, сигурно ще е високохудожествена трипъл драма с кървища реал тайм...хеххехеее :О: :О: :О: :О: :О: :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #16 -: 02.05.2007 22:22 »

И там най-вероятно тоя с обиците по лицето се навежда (над.пва) и се справя със Спартанците като Хаурд Стърн от Интимни Части (пръдмен). Друг вариант за режисура аз не виждам  :D
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #17 -: 02.05.2007 22:42 »

Абе... Преди 2 дни гледах "300". Да кажем, че "Sin City" ме впечатли много повече във всяко едно отношение.

Тъй като иранците смятат холивудския блокбастър “300” за обиден за тяхната нация, те са решили да представят “своя версия” на филма под заглавието “Славата на Персеполис”.
А иранците имат страхотно кино. Само че с тая задачка за пропаганда, може да излезе и някоя боза. Въпреки това, ще ми бъде интересно да видя филма. Трябва да отбележим, че в нашите евроцентрични учебици по история не се споменава много-много за Персия, която е една от великите антични култури. А като оставим романтиката настрана, Спарта всъщност е била едно много несправедливо и недемократично общество от днешна гледна точка.

или защо аз не казвам че се занимавам с фотография, защото когато съм го споменала отсрещната реакция винаги е била "Оооо така ли и аз много обичам да снимам пейзажи".... Shocked Shocked Shocked
Хихихи... А моята любим диалог е:

Приятно ми е. Аз съм Венелин Петков.
- Аааа, аз тьеб та пузнаам, ама ти мьен ни мъ пузнааш. Хъхъхъ...

И после ме питат дали е вярно, че съм се оженил. suicide

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #18 -: 02.05.2007 23:12 »

ха, откъде пък такъв слух се е разнесъл? :-O-:

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #19 -: 02.05.2007 23:15 »

ха, откъде пък такъв слух се е разнесъл? :-O-:
Съни, мен ме женят средно по пъти годишно. Миналия месец даже ме е нямало, щото съм бил на меден месец. Mr. Green

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Инспектор Стрезов
Духовит
**
Публикации: 100

« Отговор #20 -: 03.05.2007 10:35 »

Тази история ми заприлича на нашумелия в последно време "проект" в който се оказало, че клането в Батак било само в нашата история и то не било клане, че било някакъв малък бунт и изобщо само сме си учили децата, че сме били поробени и това само разпалвало етнически проблеми в България angry.
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #21 -: 03.05.2007 11:19 »

Съни, мен ме женят средно по пъти годишно. Миналия месец даже ме е нямало, щото съм бил на меден месец. Mr. Green
Тцъ тцъ тцъ, как можа булката на меден месец в Афганистан да заведеш Wink (:-pp) :О:

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
dr bre
Вятърничав

« Отговор #22 -: 03.05.2007 21:48 »

Тази история ми заприлича на нашумелия в последно време "проект" в който се оказало, че клането в Батак било само в нашата история и то не било клане, че било някакъв малък бунт и изобщо само сме си учили децата, че сме били поробени и това само разпалвало етнически проблеми в България angry.
След още някоя година ще кажат, че всъщност някой го били порязали в бръснарницата, без да искат.
В този ход на мисли, някой ходи ли на бръснар на острова. От юнаците имам предвид,  taz
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #23 -: 03.05.2007 21:51 »

След още някоя година ще кажат, че всъщност някой го били порязали в бръснарницата, без да искат.
В този ход на мисли, някой ходи ли на бръснар на острова. От юнаците имам предвид,  taz

Да. Влади ходи хихихихи и остана много доволен и почистен  Yeee Yeee

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
dr bre
Вятърничав

« Отговор #24 -: 03.05.2007 21:56 »

Вярно си е яко преживяване. Най-яко е обаче накрая като ти подпалят ушите (за онези малките гадни косъмчета) angry
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #25 -: 19.06.2007 16:44 »

http://www.youtube.com/watch?v=rZBA0SKmQy8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyaplakal%2Ecom%2F  man :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
dr bre
Вятърничав

« Отговор #26 -: 19.06.2007 22:52 »

http://www.youtube.com/watch?v=E3CRE9kFRvo
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат