22.11.2024 00:42
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Нов БГ филм ще се снима на острова  (Прочетена 16317 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« -: 01.05.2007 20:29 »

Зорница София, пежисьорката на "Мила от Марс" ще снима новия си игрален филм на остров Гьокчеада в Турция. Филма е с работно заглавие "Балкански блус" . Копродукция на Бояна и "Ню имидж". Ще се разказва за група приятели, от различни балкански държави които отиват да карат уинд сърф на острова, но вятърът спира и те се хващат за гушите................... :-O-:

информацията е от списание "Програмата"

Брей че Фашон стана този остров. За него песни се пеят, филми се снимат.............(тука трябваше да има емотиконче което се залива от смях, ама няма)

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #1 -: 01.05.2007 23:13 »

Стига бе....  Shocked Shocked Shocked
Кога ще го снимат знае ли се? А за каскадите кой ще отговаря, 'щото ако има екшън, едва ли "артистите" ще се мЕтат хихихххх Dance bravoo bravoo bravoo или то те само за гушите ще се държат поради липса на вятър.....Представям си, ако има яка прогноза, как ще представят че "не духа"  (:-pp) :О: :О: :О: :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #2 -: 02.05.2007 04:58 »

Зорница София, пежисьорката на "Мила от Марс" ще снима новия си игрален филм на остров Гьокчеада в Турция. Филма е с работно заглавие "Балкански блус" . Копродукция на Бояна и "Ню имидж". Ще се разказва за група приятели, от различни балкански държави които отиват да карат уинд сърф на острова, но вятърът спира и те се хващат за гушите................... :-O-:

информацията е от списание "Програмата"

Брей че Фашон стана този остров. За него песни се пеят, филми се снимат.............(тука трябваше да има емотиконче което се залива от смях, ама няма)
Аз само искам да кажа, че можеше тези 2 днио да дойдат да снимат нашата къща, която има два входа с един двор и имаше хора от цяла България и изобщо такъв филм може да се снима без никаква подготовка - само камера трябва. Само искам да кажа, че спокойствието на острова е вече само мит. Не знам хората от селото как не извикаха жандармата, ама на мен на няколко пъти ми идваше да го направя. То не беше музика от колите, то не беше викане до малките часове, то не беше пушек от барбекю право в проЗореца ни taz taz taz Явно нещата вече доста са се променили и островът не е това райско местенце, което беше преди. А да не говорим за култура на каране.... след като един сърфист щеше да ме отнесе и понеже аз бях с дясната ръка напред все очаквах нещо да направи и накрая като пуснах всичко, за да не се ударим, той минава покрай мен и вика...ейййййй жени......Направо побеснях и то при положение, че малко преди това в обратния халс му направих път, защото съм с лявата ръка напред. Ама дори и да не знае правилата, вижда, че ме е свлякло доста и съм на пълно качване, за да се прибера. А при положение, че рядко се събираме дори и 2 жени във водата мисля, че е нормално да ни се даде път и то когато сме с предимство. И благодаря на всички които го правят \0//

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #3 -: 02.05.2007 05:18 »

.... Не знам хората от селото как не извикаха жандармата, ама на мен на няколко пъти ми идваше да го направя....
За малко и артисти които да се хванат за гушата нямаше да са нужни :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 02.05.2007 08:16 »

минава покрай мен и вика...ейййййй жени......\0//

Сънчо, аааабе кой е тоя "кадърен карач" да го видиме ние що за МЪЖ е хаххахахаа.... Hmm Hmm Hmm !! !! Hmm Hmm Hmm Много са ми любими такива 'дето "обобщават" по темата така между другото Hmm Hmm Да ти кажа, в случая ти си постъпила джентълменски, приеми го така, а онзи грухтящия цървуланко...без книжка, какво повече да се говори....

За успокоение мога да открия една тайна, не знам дали сте яли кремче Пана Кота, аз съм луда по него, дори повече от К.К. го обичам, та днеска го пробвах в нас и СТАНА ухууууу и сега отлежава в хладилника хахаххаха... Та може да се каже че специализирах в областта и съм готова да черпя с деликатеса при първа удобна среща на "истински" очи magic magic hi hi Yes Yes

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #5 -: 02.05.2007 12:32 »

Не искам да изглеждам като защитник на жените, нито като неуспял кайтист, ама тая снобария и простотия тресе най-много кайтистите. Между другото това е причината да се кефя на вашата форум-компания, защото миналото лято бях не в една и в две компании на кайтисти и се нагледах на едно и също. Ваното е не кого можеш да отнесеш, а какво ти е платното или какъв модел ти е дъската. Мислене от типа "ееееее жени" е най-лекото ; "глей ги па тея аборигени с екипировка от миналия век" и т.н. и т.н. Пфу!

Много са малко хората които са по-душа СВОБОДНИ - без значение сърфисти, бордисти, кайтисти, скиори и т.н.
Не ми е жал за тях. Жал ми е за острова, жал ми е всички хубави места които се превръщат в сметище след нашествието на такива птерокдактили като този дето щял да отнесе Съни.
Съни да не ти пука, гледай на нещата от добрата им страна. Виж мен, един такъв птеродактил счупи преди 2 сезона на моя син ръката с нов модел сноуборд. Според теб какво стана ..........ами за да мотивирам момчето да се качи пак на дъската - и аз се научих да карам борд. Личен пример,нали разбираш. Сега и двамата пердашим кой с каквото намери - ски, борд, няма значение - важното е да има фън. Така че ......

смело напред .............. :D :D :D :D :D :D

Sunny
Администратор

« Отговор #6 -: 02.05.2007 16:01 »

Това с екипировката съм го преживявала. В началото почнах с една армирана с тиксо 4.2ка с която влизах и на 4м/с и на 14м/с и винаги карах с такова огромно желание, че едва ли може да бъде описано с думи. На крачетата имах едни стари маратонки, за да не си ги нараня по язоирските стъкла и веднага станах обект на подигравки. Искам да кажа, че с сега карам с чисто ново оборудване и с чиста съвест мога да кажа, че щастието да караш е еднакво при двете. Не, че не съм имала възможност да си купя ново, просто реших, че поне в началото не е нужно да давам хиляди левове за оборудване беа да знам дали ще тръгна изобщо и плюс това каква разлика мога да направя като съм начинаеща дали е ново или старо? Сега вече се кефя с пълна сила на новото и виждам всичките му предимства пред старото, но първо съм минала откъдето трябва. Много ми се иска да ходим и да караме и да се кефим, а не да се заяждаме и да си разваляме настроението.
Много ми хареса едно момче как кара кайт и след като му помогнах да си го свали (просто в момента нямаше никой около него) и той много благодари, а когато му казах, колко съм впечатлена от карането му, видях една много щастлива усмивка. Мисля, че това момче беше доволно и от кранаето и от целия ден. Колко малко трябва да има между нас, за да сме щастливи и да е всичко наред! Не някой да ти се зъби, а да ти се усмихне и да ти каже добра дума или да ти даде път. Варвам ,че това е хубаво и за човекът, който го прави \0// \0//

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #7 -: 02.05.2007 18:53 »

И аз пострадах миналата есен за загубеното спокойствие което зареше там. Като се замисля, всички се опитваме да избягаме от дивотията на големия град, на българските опропастени курорти, на тълпите с кебапчета и бира (обичам и кебапчета и бира, но ненавиждам тълпата), намираме някое тихо място и след няколко сезона дивотията пристига - спомнете си най-южните точки на нашето море и какво ги сполетя. Тази зима се видях с едни приятели, които също ходят да карат в Турция 7-8 човека, но когато ги попитах къде ходят, много "дискретно" ми отказаха информация. Не че може да се укрие сърфист в морето, но явно вече всеки се опитва да съхрани спокойствието си за по-дълго. Нещо като в онзи филм "Плажа" с Леонардо ди еди кой си.
Sunny
Администратор

« Отговор #8 -: 02.05.2007 20:15 »

И аз пострадах миналата есен за загубеното спокойствие което зареше там. Като се замисля, всички се опитваме да избягаме от дивотията на големия град, на българските опропастени курорти, на тълпите с кебапчета и бира (обичам и кебапчета и бира, но ненавиждам тълпата), намираме някое тихо място и след няколко сезона дивотията пристига - спомнете си най-южните точки на нашето море и какво ги сполетя. Тази зима се видях с едни приятели, които също ходят да карат в Турция 7-8 човека, но когато ги попитах къде ходят, много "дискретно" ми отказаха информация. Не че може да се укрие сърфист в морето, но явно вече всеки се опитва да съхрани спокойствието си за по-дълго. Нещо като в онзи филм "Плажа" с Леонардо ди еди кой си.
OK \0//

lukcheto
Off Line

« Отговор #9 -: 02.05.2007 20:44 »

OK \0//

Сън, миналото лято, в началото на сезона дойдоха два тлъсти мерцедеса лимозини на острова и разпънаха палатка при Челик Shocked Shocked Shocked Shocked Бяха трима "ковбоеца" и се обръщаха помежду си на "братчед", единият русокос и с нос до небето, другите двама мургави и "дистанцирани"... Извадиха екипировка чистак нова от магазина, неразопакована, н'якви чаршафи от 7ца нагоре включително 10ки хахаххахааа (припомням действието се развива на ОСТРОВА и прогнозата беше за 4ки) :О: :О: :О: Единият каза "Ми влезнах в магазина и вземах от всичко по едно", същия тоя счупи чистак нов гик така и не се разбра всъщност как и дали въобще кара с него... Както и да е, ние като друг пол бидехме само стрелнати с иронични и подозрителни погледи... Най смешното беше, че русокоското беше на ниво качване на дъската....и това беше най-голямото му наказание според мен, щото както ни видеше да се появим на плажа спираше да се "мъчи" да вдига платното и въпреки виковете на братчеда да почва да "дига" седеше и си оправяше косата.. Като профучахме около него два-три пъти той почна да вика "искам и аз да тръгвам като тая дребната" хахаххаа Shocked Shocked май това бях аз.... Вечер като се изкъпеха, сядаха на едни столчета и незивестно защо се чувстваха длъжни да озвучат всичко в периметър до плажа с ЧАЛГА Hmm Hmm Hmm Hmm Блах....  suicide suicide suicide Тъкмо бяхме решили да им правим мечка и си заминаха... Гадно е като има скупчване на острова да, аз все си мислех, че това че пребиваваме там на палатки е спасение до някъде, но явно ....спасение няма. Brrrr Brrrr Brrrr hmmmm hmmmm hmmmm

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #10 -: 02.05.2007 21:34 »

Еей, ама вие направо ме разбихте. Тъкмо бях решил, че има място, където няма олигофрени с мерцедеси и чалга, пък то какво излезе? :-O-:

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #11 -: 02.05.2007 22:10 »

Сън, миналото лято, в началото на сезона дойдоха два тлъсти мерцедеса лимозини на острова и разпънаха палатка при Челик Shocked Shocked Shocked Shocked Бяха трима "ковбоеца" и се обръщаха помежду си на "братчед", единият русокос и с нос до небето, другите двама мургави и "дистанцирани"... Извадиха екипировка чистак нова от магазина, неразопакована, н'якви чаршафи от 7ца нагоре включително 10ки хахаххахааа (припомням действието се развива на ОСТРОВА и прогнозата беше за 4ки) :О: :О: :О: Единият каза "Ми влезнах в магазина и вземах от всичко по едно", същия тоя счупи чистак нов гик така и не се разбра всъщност как и дали въобще кара с него... Както и да е, ние като друг пол бидехме само стрелнати с иронични и подозрителни погледи... Най смешното беше, че русокоското беше на ниво качване на дъската....и това беше най-голямото му наказание според мен, щото както ни видеше да се появим на плажа спираше да се "мъчи" да вдига платното и въпреки виковете на братчеда да почва да "дига" седеше и си оправяше косата.. Като профучахме около него два-три пъти той почна да вика "искам и аз да тръгвам като тая дребната" хахаххаа Shocked Shocked май това бях аз.... Вечер като се изкъпеха, сядаха на едни столчета и незивестно защо се чувстваха длъжни да озвучат всичко в периметър до плажа с ЧАЛГА Hmm Hmm Hmm Hmm Блах....  suicide suicide suicide Тъкмо бяхме решили да им правим мечка и си заминаха... Гадно е като има скупчване на острова да, аз все си мислех, че това че пребиваваме там на палатки е спасение до някъде, но явно ....спасение няма. Brrrr Brrrr Brrrr hmmmm hmmmm hmmmm
Съвсем близо до твоите преживявания, само че единия бедстваше вече доста навътре и попитах партньора му на брега дали да отида и да му помогна, защото раздухваше все по-здраво, а той ми каза "нашия човек се оправя много добре, иди само му припомни как се дигаше платното, че май е забравил" - нещо като "Брат ми Робърт много хубаво свири...."
lukcheto
Off Line

« Отговор #12 -: 02.05.2007 22:21 »

Еей, ама вие направо ме разбихте. Тъкмо бях решил, че има място, където няма олигофрени с мерцедеси и чалга, пък то какво излезе? :-O-:

Вен, карането изисква жертви Smile Те седяха само 3 дена 'щото радуха, а на тях най-малкото им беше 6ца...
Обикновено по празниците става меле, защото всички са свободни, през останалото време се диша и кара свободно :О: :О: :О:

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #13 -: 02.05.2007 23:20 »

Обикновено по празниците става меле, защото всички са свободни, през останалото време се диша и кара свободно :О: :О: :О:
А, добре, благодаря. Smile Аз и без това по празниците съм винаги на работа.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор

« Отговор #14 -: 03.05.2007 11:21 »

Вен, карането изисква жертви Smile Те седяха само 3 дена 'щото радуха, а на тях най-малкото им беше 6ца...
lukcheto, и ние с Юли ги видяхме и на нас ни направихме впечатление, въпреки, че само минавахме.

Страници: 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: