Писах на Mistral да ми дадат повече инфо, но не отговарят! Сърдит съм!
Абе и аз така търсих инфо за моята (докато нямаше вятър) и нищо не намерих, даже не знам колко литра е, ама някой от форума беше казал че е 160.
То моята е BIC де, не е Mistral.
Мисълта ми беше, че можеш спокойно да си се научиш и на нея. Аз две стари дъсчи съм карал, една Alpha дет е 100 кила и е като кораб, и си я карах седнал, след като се научих да се крепя, и тази дето сега я карам. На сегашната (тъй като има налъми) дълго време ми се виждаше напълно невъзможно и откачено да вляза в тях и да успея да карам, ама напоследък (от нова година насам) нещо взех често да влизам там, по скоро не съм там когато няма вятър или обратното може би ще е по-точно казано.
В тази връзка, да попитам по-вещите: често като вляза в налъмите, са ми много сгънати краката, общо взето съм силно приклякнал, все едно ще клякам да сядам на някоя поляна и се държа за гика. Прави ми впечатление че като издуе по силен вятър вече ми позволява да ги поразгъна, изнасяйки тялото напред. Това от недостатъчна сила на вятъра ли е или нещо граешно правя?